Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ULaci

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A liberalizmusnak esélye sincsen. És nem a "bunkó jobbosok" miatt. A liberalizmus mára afféle szóvá züllött, mint a kézműves. Minden kézműves má' -és semmi sem az. Alapvetően ugyanis senki nem akar "kézzel dógozni" és szenvedni. A Jók és Igazak önképükben ugyan liberálisok, csak éppen a liberális…..
Az emberi lét egyik mozgatórugója, hogy szeretnénk valamit elérni az életben. Mindenki vágyik rá, hogy büszke lehessen egy olyan dologra, amit jól csinál. Ez lehet a családi élet, a karrier, vagy egy hobby, amiben nagyon ügyes. Akadnak olyan hírességek is, akik csak egyszer villantottak nagyot az…..
Pompás ritka fotót posztolt nemrég egy Zoltán nevű retrórajongó a Budapest régi képeken Facebook-csoportba: az 1985-ös felvételen a Budapesti Vidámpark kultikus Űrrakéta nevű játéka látható a Ciklon és néhány ejtőző látogató társaságában. Ha valaki esetleg már ahhoz…..
A címmel mindent elárultam, illetve szinte mindent, mert még egy furulya és egy spéci szoftver is van a produkcióban. A szoftver neve Audio Pad, és lehetővé teszi, hogy a júzer egy SNES-kontroller gombjait megfeleltesse zenei hangoknak. Dó a fel, mi a le, ré a balra, fá a jobbra, szó a…..
5. A Pál utcai fiúk Fábri Zoltán 1967-es filmje maga is adaptáció, nevezetesen Molnár Ferenc azonos című regénye alapján készült. A klasszikus történetből talán nem is annyira remake, mint inkább reboot válhatna. A film olyan emberi sorsokról mesél, melyek bárhol, bárkivel…..
IDDQD Chuck Norris mindig győz 2012.02.28 09:00:00
Az egyik legrégebbi és legelcsépeltebb online mém, és egészen meghökkentő hogy még ma is vicces tud lenni is. Ahogy az is, hogy 2012-ig kellett várni, hogy valakinek eszébe jusson arról videókat gyártani, hogy néznének ki klasszikus játékok Chuck Norris főszereplésével.  …..
Igen, hiénaposztunkat nyitotta meg, ahol megnyerheti a ë-auto háromfunkciós eszközét. Mindössze annyit kell tennie, hogy elsőként bekommenteli a helyes választ az alábbi kérdésre: Hány kilométerre becsülik a gyáriak a ë-auto forradalmian új elektromos hajtásláncának…..
ULaci 2011.10.20 23:25:00
Bár láttunk már "a játéktörténelem legjobb vécéi" összeállítást, a kérdés jogos. És egyben olyan asszociációkat indít el, amitől ez a téma lesz talán a legkevésbé kínos a Gameboyardee videójában, ahol Megaman, Ryu a Street Fighterből és a hercegnő a Marioból…..
Subba Facepalm: Ricky 2011.02.10 15:31:50
Ha bárhol máshol megjelent már akkor Reza a saras, ő küldte. Ha nem, akkor köszi kurva jó!..
IDDQD Szól a meghajtó 2011.02.10 15:00:00
Hihetetlen, egy kis elszántság mit ki nem hoz néhány muzeális 5,25-ös meg 3,5-ös floppymeghajtóból, még az öreg Beethoven is füttyentene örömében, ha nem lett volna töksüket már jóval azelőtt, hogy meghalt volna.Persze tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a dolog nem…..
ULaci 2011.02.11 08:49:37
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
ULaci 2011.01.07 01:53:03
na és ez? durvának durva, viszont definitely szakítós :)))

www.youtube.com/watch?v=b32Ll7cbIg4

az a gitárjáték...
de így is nagyon brutál, pörgősebb, mint az eredeti:

www.youtube.com/watch?v=7_7E9YETMHs

"
Finished with my woman 'cause she couldn't help me with my mind
People think I'm insane because I am frowning all the time
All day long I think of things but nothing seems to satisfy
Think I'll lose my mind if I don't find something to pacify
Can you help me occupy my brain?
Oh yeah
I need someone to show me the things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness, I must be blind
Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry
Happiness I cannot feel and love to me is so unreal
And so as you hear these words telling you now of my state
I tell you to enjoy life I wish I could but it's too late"
519 első beküldésében a Csillagok háborúja klasszikus trilógiájából szemezget. Lehet, péntekre kellett volna tennem, mert a háromból egy erősen véleményes.A minap Star Wars maratont tartottunk a barátokkal, megnéztük a 4-6. epizódot DVD-n, felirattal, és egy-két dolgon megakadt…..
Megyünk Ágyúgolyó Futamra, mint már említettem. Mi képviseljük majd a Totalcar.hu-t augusztus utolsó hétvégéjén. Mivel roppantul szeretnénk, ha mindenki nekünk drukkolna, úgy gondoltuk, egyesével bemutatkozunk. Vadra lesve a szavannán Az autó eredetileg 1974-ben született,…..
Subba Subba tunning: Platós Lada 2010.04.26 11:45:00
Létezik, és eladó! (A járgány praktikus használatára vonatkozó javaslatokat a kommentboxba várjuk!) ..
IDDQD Szombati játékcsaj 2010.05.01 11:40:00
Tegnap úgy csináltunk, mintha a magyar gamer újságírók közül nem mindenki talicskával tolná haza a nagy kiadóktól kapott kenőpénzt (pedig hát köztudott, hogy dehogynem), így inkább csak ma jövök elő az aktuális csajjal, aki annak ellenére relatíve ismeretlen itthon, hogy…..
gombapresszó Reima Virtanen 2009.10.26 15:28:00
Lám, így kell lelkes hallgatónak lenni! Alighogy szóbakerült ma reggel a finn név generátor, máris belinkelte azt nekünk Konzervnyitó Károly barátunk. Köszönjük! Javaslom, mindenki nézzen utána, mi lenne a neve, ha finn lenne.Én Reima Virtanen lettem. Minden bizonnyal rokona…..
gombapresszó Rahan 2009.10.19 12:31:00
Itt van Rahan, akiről ma reggel beszéltem, ez a szőke, rosszarcú figura, gyermek korom hőse. Nem is értem, Tibi hogy nem ismeri. 12-13 éves lehettem és le voltam nyűgözve ettől a csupaizom ősembertől, aki magányosan járja a vadont és szorult helyzeteiből egyetlen kés…..
gombapresszó Hendrix fesztivál 2009.10.14 15:19:00
Előszöris a legfontosabb: nem pénteken lesz!A Civil Rádió viszonylagos rendszerességgel élőben közvetíti a Fonó hétvégi rendezvényeit, legutóbb épp az Újbuda Jazz Fesztivált, ami miatt el is maradt egy gombapresszó. Ezúttal egy szombati program kerül adásba, a III. Jimi Hendrix…..
Nem készültem adásposztot írni a legutóbbi gombához, de ha már olyasmiről is szó volt benne, ami aztán kikerült az index címlapjára, mégsem illik szó nélkül hagyni.  De még mielőtt a címlap sztoriról lenne szó, egy gyors válasz azoknak, akiknek feltünt, hogy Tibi (is)…..
A Guzzi lendületbe jött: a pompás retro-Griso után itt a V7 Classic öregített változata, a V7 Café Classic. Amint a neve is mutatja, a café racer hagyományok előtt tiszteleg: a technika nem változott, a motor hangulata azonban sokkal sportosabb - ezt mutatja a modell új reklámvideója.…..
ULaci 2009.03.27 03:17:11
Sziasztok! Nekem Nevadám van, a 2004-es évjárat... ugyanez a blokk, innentől lett injektoros (meg még egy csomó, alig látható változás az elődhöz képest). nem nagyon van vele gond (30.000 km van most benne), újkorában kicsit gyengélkedett az egyik oldali mágnesszelep az injektorban, emiatt mindig égett a kontroll-lámpa, és néha leállt melegen. Gariban (2 év járt hozzá!) kicserélték, bár megjegyzem, át akartak b@chni a szervizben. Első kormánycsapágy elkopott, emiatt lötyögött kb. húszezer km után, csere 7000 Ft, hátsó kerékcsapágy vizet kapott és pár tíz km után széttört -nem szabad nagynyomásúval mosni!- a Ducati szervizben (odáig tudtam eltolni...) japánra cserélték, mert az fényévekkel jobb, ára 6000 Ft... "félelmetes" alkatrészárak, brr... olajcsere 7500-anként. A nyomatékról: lent valóban nincs, bár azt írják, 3600 körül van a csúcs, a valóságban olyan 5000-től tol nagyot 6800-ig (az már a sárga mező, itt az is van) de ez szerintem a kipuffogók közti rezonátorcső hangolása miatt van. Kisimul a járása 4000 felett, és megjön az erő is, csendesebb is lesz. Ja, autópályán bírja 140-ig gond nélkül (ohne szélvédő), a vége max. 160, de addig ne legyen szívünk forgatni, a nyomórudas blokk nem szereti. Amúgy pöcc-röff indul, mínuszokban is, rendszeresen használtam +2-3 C fok körül, ilyenkor többet eszik a léghűtés miatt. Van rajta beépített hőmérő. Külföldre is el lehet indulni vele bátran, két személlyel és csomagokkal, bár a motor eleje kicsit könnyű lesz ilyenkor. Típushiba a pici olajfolyás a szimmeringeknél, és a fékbetétek vegyes minősége: vagy fog, de visít, és hamar elkopik, vagy csendes és tartós, de nem fog. ja, és az órát nem lehet beállítani, aksi ki pontban éjfélkor, ekkor nulláz... lol... amúgy fogyasztása 4,8-tól indul, jó sisakkal 120-ig szélvédő nélkül is kényelmes.