Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Marosi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreatív Szoba A gipszöntésről 2007.11.17 16:45:33
Gipszöntéssel kapcsolatban sokan kértek tanácsot. Egyik nap valaki megkérdezte, hogy az én tárgyaim miért olyan könnyűek, míg az övé nehéz. Nos, a gipszöntésnek is megvannak a maga fortélyai. Mielőtt erre rátérnénk, ejtsünk néhány szót magáról a gipszről. A gipsz…..
Tibor Marosi 2018.04.27 10:22:23
@Barcsik Beáta: Tejet kell a híg gipszbe keverni.Az arányokat kísérletezd ki,de nem kell sokat azt tudom
A Végtelen hit arról szól: Mire képes Isten? A történet egy rögbicsapat lelki és játékbeli fejlődését mutatja be. Az edző élete egy merő kudarc a csapata állandóan veszít, az otthona egyre több felújításra szorul, tönkremegy a kocsija, és kiderül, hogy miatta nem lehet gyerekük a feleségével immár…..
A 20. századi magyar színjátszás egyik nagy népszerűségnek örvendő kitűnő szereplője, Kiss Manyi színművésznő negyvenöt évvel ezelőtt 1971. március 29-én halt meg. Hatvan évvel korábban 1911. március 12-én született Magyarlónán. Már igen fiatalon, mindössze tizenöt…..
Mert nem ismered őket közelről. Hiszen amit nem ismer az ember, attól fél, és egyben irtózik is. Persze erre azt mondod, nem is akarod megismerni. Pedig kellene, mert másképp hogy mondasz róla véleményt? Nem szereted, ha beskatulyáznak, márpedig Te a romákkal kapcsolatban nagy eséllyel azt…..