Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szovakm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában többször is elidőztem a fortepanon, és már nem is tudom, mit kerestem, amikor szembejött ez a fotó: Ez elvileg a Kígyó utcai Mézes Mackó. Akik még nálam is fiatalabbak (felháborítóan sokan vannak:), azok talán nem is tudják, hogy a Mézes Mackók a gyorsbüfé és az édességbolt keverékei…..
Blogunkon belül egy új sorozat kívánunk indítani, amelyben a különböző olaszországi levéltárakban található magyar vonatkozású iratokból „mazsolázunk”. Ennek köszönhetően olyan ismeretlen gyöngyszemeket tudunk közreadni, amelyek ha nem is rengetik meg alapjaiban eddigi ismereteinket, ám új színt…..
szovakm 2019.02.10 21:38:53
@gigabursch: Igen, ugyanahhoz a dinasztiához tartoznak mindketten.
Katolikus világkongresszus és az országjáró Szent Jobb  - 1938 Több látványos eseménnyel ünnepelte Szent István király halálának 900. évfordulóját Magyarország – csúcspontja, az Eucharisztikus világkongresszus - éppen ma 80 éve - 1938. május 25-én kezdődött. Ott volt két későbbi pápa, érkeztek a…..
Retro játékmúzeum Régi dominók 2018.05.08 21:23:20
A mai napon ismét a gyűjteménybe néhány hete bekerült csomagból választottam bemutatásra játékokat. Játékokat, mivel ezúttal bár a játékstílus azonos lesz, mégis két játékot mutatok be nektek.Volt már az oldalon Dominó játék, de ezúttal két újabb darabot szeretnék nektek megmutatni, amelyek gyanúm…..
szovakm 2018.05.08 22:32:09