Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nolto

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 64. Eurovíziós Dalfesztivált jövő májusban rendezik Tel-Avivban, és perszehogy mi is részt veszünk rajta de hogy milyen nótával, az majd csak A Dal 2019-es kiadásából derül ki. A műsor, amit Nagy Nemzeti Dalválasztónak is nevezhetünk, kicsit átalakult, legalábbis ami a zsűrit illeti, ketten, Both…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
nolto 2018.08.31 13:53:47
@RTB:
Erre midig ez a válasz a hatalom képviselőitől, szimpatizánsaitól. Pedig a Ti fogalmaitok szerint "migráncs".
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
nolto 2018.08.13 14:15:26
@Aerion:
Szóval szerinted egy rasszista, militáns párt nem nevezhető szélsőjobbosnak. Gondolom szerinted az NSDAP, vagy a Fidesz sem az.
nolto 2018.08.13 14:26:43
@showtimes:
Ezek az általad említett emberek milyen állampolgárok is?
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
nolto 2018.08.07 11:00:59
@agitatio:
Én örülnék neki, ha a gyermekeink (illetve nekem már az unokám) ilyen könyvekből tanulnának. Tök jó!
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
nolto 2018.08.06 13:40:42
@Akármiértis:
Ahogy látom, a Btk szerint én évtizedek óta kényszerítés áldozata vagyok, hisz magamtól soha egy percet nem töltöttem volna egyetlen munkahelyemen sem, de a társadalom azzal fenyeget, hogy utcára kerülök és éhen halok, ha nem végzek (kényszer)munkát.
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
nolto 2018.07.31 15:50:19
@batu:
Egyáltalán nem járok. Egyrészt nem nagyon van mit megnézni, mert én a látványt, hanghatást pont lsz.rom, a történet lenne a lényeg, de a mai mozifilmek nem ebbe az irányba mennek, másrészt meg otthon sokkal kényelmesebb megnézni bármit (ágyban fekvés, visszatekerés - ilyen moziban nincs).
nolto 2018.07.31 16:17:54
@közösperonos átszállás:
Igen? Na ezt is tudom. :)

Ja, és van még egy hátránya a mozinak az otthonnal szemben, hogy ott nem lehet dohányozni. :)
A legfrissebb hír szerint több, mint tíz éves mélyponton van a bevándorlás Ausztráliába a kormány szigorúbb hozzáállása miatt. Ennek ellenére sokan vágynak az országba, talán azért, mert messze van, és bizonyos romantikával közelít hozzá az ember, emellett az országimidzs…..
Húsz évvel ezelőtt működött egy remek étterem Badacsonyban. Szeremley Huba volt a ház gazdája, és a helynek annyira jó volt a híre, mint manapság a szemesi Kistücsöknek. A Szt. Orbán azonban többször is üzemeltetőt váltott, majd bezárt. Még szerencse, hogy Badacsony borászai, vendéglősei, termelői…..
nolto 2018.07.04 11:07:15
@Aladár69:
Én nem zabálni szeretnék, csak nem szeretnék 4-5 fogás elfogyasztása után éhesen távozni, hogy utána az első utamba eső büfében, közértben sikerüljön eltüntetni az éhségemet.
Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
A két nagy kertévé eltérő taktikával vág neki a nagy menetelésnek, illetve a TV2 már neki is vágott, mert főműsorban szinte csak ismételnek hétfő óta, de erről majd menten. Szóval az RTL nyári műsora június 11-től így alakul: minden hétköznap: 18:00 - Híradó / 19:05 - Fókusz / 19:40 - Barátok…..
A második évad hatodik részével folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményet...
A tengerparton fürdő francia, belga, német és holland turistáknak fogalmuk sem volt róla, hogy egy 50 éves, egyszerű spanyol teherautósofőr pillanatokon belül a lehető legszörnyűbb végzetet kézbesíti a számukra. Maga Francisco Imbernón Villena sem tudta ezt, mikor reggel a volán mögé ült. Hogy is…..
Az M4-en futott Ulti magazinnak első ránézésre egy vidéki tévéadóhoz beadott közepes vizsgafilm érzete van, de a helyzet nem ennyire rossz azért. De van értelme ultit adni a tévében a póker korában?..
nolto 2018.01.16 11:09:19
@Colonel H. Stinkmeaner:
A logikád alapján a távolugrás sem sport, hisz pár másodperc az aktivitás, és persze a 100 méteres síkfutás sem azzal a tíz másodperccel.
Szeretem az ilyen okos szakértőket...
Külföldi ügynükségtől átvett képek esetén (meg úgy bármilyen átvétel esetén) illene az eredeti szöveget használni a képhez, ez ugyanis a felhasználási feltételek része. De nem, ha te vagy az MTI, és éppen egy kurrens migránsos sztorit kell lenyomni a torkunkon.  ..
nolto 2017.12.15 14:10:39
@Leadfoot:
Kérdéseidre a válaszok:
- igen, az elmúlt években MTI=kormány
- és igen, sajnos nekünk már régen rossz. 2010 előtt sem voltam megelégedve a dolgokkal, de azóta látom, hogy mindennél van lejjebb...
Technikai hiba történt az America's Got Talent egyik műsorszáma alatt: egy szabadulóművész mutatványa szakadt félbe az élő adásban, elvileg nem a versenyző hibájából. Amit Simon Cowell zsűritag kedvesen Mel B nászéjszakához hasonlított, mondván, azzal kapcsolatban is "sok volt a várakozás, de nem…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
nolto 2017.08.01 15:40:08
@alba8889:
"Figyelj,kislány vagy öcsi...nekem 29 évesen volt vagy 70 nőm," --- Azóta meg csak pasik, esetleg birkák, kecskék...
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
nolto 2017.07.28 10:43:25
@lovand:
Nekem fura, hogy valaki csak azért néz egy sportot, mert itt rendezik. Ha nem szeretem a pacalt, akkor akkor sem fogom megszeretni, ha házhoz szállítják. Na de nem vagyunk egyformák.
nolto 2017.07.28 10:48:10
@Androsz:
Alapvetően nem a vizes vb, hanem a köztévés közvetítés miatt klikkeltem ide. De látom, hogy neked valószínű munkaköri kötelességed lehet pártunk és kormányunk agit-prop eszközének védelme.
nolto 2017.07.31 10:43:21
@Androsz:
Persze, engem Soros fizet, meg néha a Simicska, korábban meg a Gyurcsány, szóval most jól le is buktattál. Jutalmad, hogy legközelebb Orbán Gáspár érted is imádkozik.
Fizetésemelést kaptak a Modern család című sitcom egykori gyerekszínészei, azaz Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould és Rico Rodriguez, akik mostanra már mind betöltötték a 18. évüket, így jár nekik a rendes fizu - epizódonként és fejenként 100 000 dollár. Nem kell…..
nolto 2017.07.28 10:37:53
@spamdog:
Ha rajtam múlna, a pénz az első dolog lenne, amit azonnal megszüntetnék a világon...
nolto 2017.07.28 10:40:42
@Mutyuer:
Szereti a munkáját? Ez egy oximoron. :)
Én nem tudok elképzelni olyan munkát, amit szeretnék, és ezt a legkomolyabban mondom.
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
nolto 2017.07.19 09:47:15
@Putty Pityu:
Miért kötelező a saját országnak szurkolni? Hisz arra semmi befolyásunk nincs, hogy hová születünk.
Amúgy érdekes lenne, ha mindenki maga választhatná meg, hogy melyik népbe, melyik országba szülessen, nem hiszem, hogy önként bárki választaná a magyart.
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
nolto 2017.03.06 13:26:33
@Zamasu:
Ha valakinek nem egyértelmű az, hogy mi a baj Trumppal, akkor fölösleges belekezdeni bármilyen vitába. Mint ahogy azokkal sem érdemes, akik nem tudják mi a baj Erdogannal, Putyinnal, Orbánnal, vagy Kim Dzson Un-nal...
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
nolto 2017.02.27 16:01:08
@ern0:
Csöcs valóban van a képen, erre mondtam, hogy félmeztelen. Segg viszont nincs, legalábbis meztelen segg nincs, hisz a csak bugyiban marad, mikor bemegy a vízbe. És a legfontosabb nem látszódik, a p.na.
Szóval ez számomra nem pucér...
Hangulatban és a karaktereket illetően nagyon ott van az Aranyélet, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt tényleg brillíroznak a szerepükben, amiket sikerült úgy megalkotni, hogy érzékeny húrokat pendítsenek meg a magyar néplélekben. Ez viszont csak egy bizonyos pontig elég, az első évadban…..