Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatodikx

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik koronavírusos úszó azt mesélte, hogy akkor lett neki gyanús, hogy megfertőződött, amikor 800 méter futás után alig bírta az egyik lábát a másik után rakni. Na, én elmentem most futni, és 800 méter után úgy éreztem, alig bírom az egyik lábam a másik után rakni. De nem ijedtem meg, mert…..
Teljesen lehetetlen helyen elbújva, magyar nyelvtudás nélkül, de orosz a javából! Csatlakozz a Világevő Facebook-oldalhoz, ha elsőként szeretnél ilyesmikről értesülni!..
Nem érdemlitek meg. Ennyi. Mégegyszer elmondom, lassabban: Nem ér-dem-li-tek meg. Amúgy meg minek is nektek a természet ezer csodája, mikor úgyis a természetelleneset hajszoljátok ti, pesti libsik, gyökértelen kozmopoliták, soros bérencek, és még sorolhatnám, ha nem lennék ilyen szemérmes, gyerekek…..
  Valószínűleg a szűk kisebbséget képviselem, de a magam részéről borzasztóan sajnálom Gréczy Zsoltot. Az az igazság, hogy tulajdonképpen nem szól mellette semmi. Csupán az együttérzés.   Tényleg nem szól mellette semmi. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, melyben bejelentette lemondását,…..
Orbán Viktor kizárólag az erőben hisz. Ez persze csak a belpolitikájára vonatkozik. Külföldön ugyanis inkább hízeleg, alkudozik, ígérget, ott az erő alkalmazása nem hoz túl sok eredményt számára. De ez az állítás igaz lesz a közeljövőben itthon is, hiszen minden valószínűség szerint az ellenzéki…..
Mi az? 200 milliárd forintot elköltöttünk rá, köze nincs az eredeti tervekhez, köze nincs a látványtervekhez, a látogatói 10%-át sem tudja parkolóval várni, de megérte, mert a miniszterelnök úr boldog? Jó, persze, a választ ellőttem a címben, így nem nehéz. Annyi butaság elhangzott már a Puskás -…..
"Azonban elrejtőzve maradt mégis néhány patkány a falakban, vagy a pince gödreiben. És amikor az ember észrevette, hogy újra szaporodni kezdenek, hosszasan elgondolkodott, hogy mit is tegyen velük."  (W.A.) Hazánkban -- mint a legtöbb közösségi inkompetenciától szenvedő frusztrált országban -- a…..
1998 szeptemberében indult el a Metro, az az ingyenes közéleti napilap, amelyet jellemzően közlekedési csomópontoknál, forgalmas busz-, villamos-, troli- és metrómegállókban lehetett kézhez kapni reggelente. A magyar Metro egy nemzetközi, svéd székhelyű cégcsoport lokalizált változataként indult el,…..
hatodikx 2019.10.20 13:48:48
@Indriq: Mondd el te, milyen érzés,, te jöttél ki éppen a karácsonyi buliból!
Azt történt, hogy Bayer Zsolttal egyszer csak szembe jött az utcán Bayer Zsolt, mondott neki egynehány bayerzsóltisat, mire Bayer Zsolt úgy megsértődött – nos, ahogy csak Bayer Zsolt képes...
A 15. kerület képviselő-testülete javítani tudott eddigi negatív rekordján, mivel továbbra sem sikerült megállapodnia a baloldali és jobboldali pártoknak, és ezáltal továbbra sincs költségvetése a kerületnek. A 15. kerületi LMP és magam is, ahogy már többször elmondtuk, módosító javaslataink…..
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
hatodikx 2019.02.03 16:50:37
@taga20: Köcc köcc köcc, köcc köcc köcc, köcc!
hatodikx 2019.02.03 17:34:53
@morph on deer: Köszönöm a választ, és arra buzdítlak, hogy erről beszéljetek a tüntetéseken, hogy javítani akartok a helyzeten, nem csupán Orbánt eltakarítani, anélkül, hogy tudná valaki, mi lesz utána. A másik: ha nem veszitek magatokat komolyan (trágár , de üres szavakat ordítoztok) , a szavazók sem vehetnek komolyan. Minden ígéret mögött legyen ott a gyakorlati megoldás, közönséges szóval, honnan vesztitek hozzá a pénzt. A te válaszodban találtam erre utalást, persze nem mindent találok valósnak. ÉS FŐLEG NE HÜLYÉZZETEK LE A VIDÉKIEKET, mert a reggeli tejcsipapit ők adják.
hatodikx 2019.02.03 17:38:47
@taga20: Úgy teszek, látom, te már kipróbáltad, és használt neked!
Kis szívemnek, csak majd az ágyban szólítlak!
Most, hogy a Momentum "nagyot alakított" az Echóból való két mondat után kivonulásával, előhozakodnék az ellenzéki oldalon vélhetően népszerűtlen álláspontommal, miszerint nekem egyáltalán nem tetszett ez a performansz. No, nem azért, mert szeretném az Echo Tv-t, egyetértenék borzasztó…..
Montázs: Azonnali.hu Az egykor szebb napokat megélt megyei napilapokba az egykoron még a reklámadó kapcsán a sajtószabadság torkára lépő kétharmadról Nemzet-vezércikket író Csermely Péter készített alákérdezős proapagandainerjút Orbán Viktorral, melyet karácsonyra minden megyében megkaptunk, hiszen…..
hatodikx 2018.12.25 18:34:14
    Totális támadást indított a Fidesz azon magyar emberek által megválasztott országgyűlési képviselőkkel szemben, akik törvényes jogukkal élve ellenőrizni akarják az állam által működtetett és közfeladatokat ellátó intézményeket. Pedig a demokrácia egyik alapelve, hogy amely politikus mandátumot…..
hatodikx 2018.12.22 13:12:01
@math0: Légy objektív: Akár Orbán , akár Gyurcsány, vagy Szél Bernadett a miniszterelnök, a MTVA -t fegyveres gorillák őrzik, és teljesíteni fogják a parancsnokuk utasításait. Máskülönben elnézve a Hadházy kis pociját, és azt a vehemenciát, amivel Kunfalvi visszaugrott az ajtótól, éppenséggel nem néznek ki gyengének. És aki demokráciáért küzd, az nem szabja meg a másik állampolgárnak, hogy min röhögjön.
hatodikx 2018.12.22 13:50:02
@math0: Hát ha neked ez örömöt okoz, mondjad, Isten neki, fakereszt! De azért rosszul esik, hogy csak ennyivel illetsz, elmaradnak a többi jelzők, mint náci, gecinyaló, Orbánseggnyaló stb. És mai a legjobban fáj, hogy "kis" Fidiótának nevezel, mikor én 99 kilós vagyok. Boldog karácsonyt!
hatodikx 2018.12.22 16:04:16
@maxvaI baIcán bircaman: azt hitte, hogy birca agyam van?
A tegnapi kormányinfón a tegnapelőtti tüntetésekről is beszélt a miniszterelnökséget vezető miniszter. Mondandójából azt emelték ki a nyilvánosság kormánypárti fórumain, hogy a Budapest utcáin vonulgatók olyan jelszavakat skandáltak, amelyek „kereszténygyűlöletről” árulkodnak. A Hír TV honlapja…..
hatodikx 2018.12.15 06:57:17
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
Az alábbiakban a teológus és egyháztörténész Walter Brandmüller bíboros, a Pápai Történelemtudományi Bizottság nyugalmazott elnökének írását adjuk közre magyarul, teljes terjedelmében, amely eredetileg november 7-én jelent meg német nyelven az osztrák kath.net oldalon. *** A papság körében, sőt,…..
hatodikx 2018.11.20 20:26:23
@apro_marosan_petergabor: Kell, nem kell, ezzel nem lehet a testi vágyakat legyűrni. Ha a tisztelendő , ahogy kilép a templomból streccsben vonuló hölgysereget lát, nehezen áll ellen a vágynak, csak éppen már a falak között csak a maga fajta reverendás társhoz fér hozzá. Igenis meg kell szüntetni a cölibátust, a görög katolikus papok nősülhetnek, és legjobb tuomásunk szerint még egyik sem került ezért a pokolra, de nincs is se ortodox, se görög katolikus parókia pap nélkül.
hatodikx 2018.11.22 17:51:34
@apro_marosan_petergabor: De bűnös-e a görög katolikus pap, mert megnősül? Nem, még a pápa szerint sem (t.i. a gr.kat. egyház feje szintén a pápa). Akkor miért bűn a r.kat. pap számára a szex és a nősülés?
hatodikx 2018.11.22 18:55:01
@apro_marosan_petergabor: Azért tegyünk különbséget az egyház mint intézmény és a vallás mint hit között. Te az intézményt véded, de ha így is nézzük, a cölibátus miatt mind több r.kat.parókia marad pap nélkül. Nem a levegőbe beszélek,
pl. Győr mellett 5 r.k. egyenként 2000 lélekszámú parókiának van egy papja. Normális ez ?A g.kat-nál és reformátusoknál, átlagban 500 lélekre jut egy pap (ezért lehetnek ők "lelkészek").
       A CEU nyilván többet ér egymilliárd dollárnál. A kamatozó magánvagyona , az ún. endowmentje, kilencszázmillió dollár körül van. Ezt az egyetemet ajándékozza most Magyarország Ausztriának.      Ausztriának van egy kisebb tudományos akadémiai hálózata, amelyik összesen 39 európai nagy grantet…..
hatodikx 2018.11.20 17:40:13
@Mister Gumpy: Most a Közép-európasi Egyetemről vagy a Central European Universityról van szó, mert a kettő nem ugyanaz?
 November 17-én írta alá Orbán Viktor és Tarlós István azt a megállapodást, amelyben rögzítik kettejük további együttműködését. Ennek a paktumnak a 15 pontját elemzem végig blogbejegyzés-sorozatomban...
hatodikx 2018.11.20 09:39:50
@Macropus Rufus: Az közel 1 800 000 és nem 2 millió. Aki 17 éves és 8 hónapos, az nem közel 20 éves. Ezek után nem hiszem el azt sem, hogy kivágták a fákat. Mert nem mindegy, hogy kivágták a fákat, vagy fákat vágtak ki.
hatodikx 2018.11.20 11:07:19
@Macropus Rufus: Igazatok van. Minden, amit Tarlós csinál rossz. És ebbe bele kell bolondulni.
Most akkor kérem a véleményeteket: Ne legyen mélygarázs Budapesten? Ne járjanak a muksók autóval? Tudtok olyan fákat, amelyek bírják a szmogot? Hogy lehet kitiltani az autókat? Budapesten sohase legyen magasépület? Az a baj a magyar társadalomban, hogy minden politizálva van, még ha jó döntés is születik, rögtön megtámadják pártszíntől függően. Miért nem lehet a kritika javító szándékú? Aki azt miondja valamiról, hogy nem jó, miért nem javasol jó megoldást, és próbálja megmondani azti s, hogy LEHET_E AZT A JÓT MEGCSINÁLNI.
A másik borzalom, hogy mindenben személyeskednek a hozzászólók, nem a jelenséghez szólnak hozzá, hanem a hozzászóló személyéhez. A fővárosban is, vidéken is magyarok élnek, miért nézi le a pesti a vidékit, és miért ócsárolja a vidéki a pestieket. Ez kötelező? Az ellenzék miért viselkedik úgy mint ha a kormány az ellensége lenne?
hatodikx 2018.11.20 13:46:59
@városjáró: Pont rád gondoltam, te fajbimbó!
Tegnap focimeccsen ültömben – nekem mindig ott támadnak a világmegmentő gondolataim és nem a budin mint a többségnek – azon elmélkedtem, hogy mennyire meghatározza az életünket a környezet, ami körbevesz, annak minden részletével egyetemben. (Aztán innen elkanyarodtam mindenfelé, legalábbis ebben a…..
hatodikx 2018.11.16 09:54:32
@zuzzer: Hát, ha ez az ecole public, akkor nyugodjabele, hogy a fiad nem első tanuló, fogadd el olyannak, amilyen, és ne cikizd se őt, se a tanarakat. A címben az egész svájci iskolarendszert szidtad, ez félreértés ad okot a közönséges mezei olvasó számára.
  Megpróbálom kicsit konstruktívan nézni ezt a hajléktalanjátszmát. Mert játékelméletileg ez egy játszma, ahol a kormány a rendőri intézkedés bevezetésével olyan lépést húzott be, hogy akármekkora civil jóakarat és összefogás se tudja megakadályozni a szabad ég alól…..
hatodikx 2018.10.22 12:37:19
@iovialis: Amen!
hatodikx 2018.10.22 21:41:30
@kolomparlole1114: Miről beszélünk? Orbán ellenes kampány van, vagy a hajléktalanság felszámolását akarjuk?
hatodikx 2018.10.22 21:45:46
@kolomparlole1114: Hát, úgy tűnik, neked a hajléktalan ügy csak a hülyeséged csillogtatására szolgá. Te dühöngő géniusz, beszippantottál az ablakom alatt?