Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrSpark

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politikai csatározások, helyezkedések és választások. Napról napra változó fordulatos események, melyekhez fontos a tisztánlátás. Nézzük, hogy milyen felállással állnak ma fel a nagy erők, amelyek meghatározzák az életünket. Fotó: MTI/AP/Luca Bruno Napjainkban politikai hovatartozások, nézetek,…..
Rudolf Péter Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész adott interjút nekünk. Legfőbb témája az 1945 című film volt, de kérdeztük a színészi pályájáról is.  fotó:szinhaz.org Gimnázium után a Színház és Filmművészeti Főiskolába járt, miért ebbe az irányba indult el? Mindig volt bennem exibíció.…..
Soha nem volt még olyan bizonytalan a francia elnökválasztás kimenetele, mint kilenc nappal az idei első fordulója előtt, ahonnan a felmérések szerint négy jelöltnek van esélye továbbjutni a második fordulóba, olyannyira lecsökkent a különbség közöttük, s ezzel párhuzamosan a bizonytalanok aránya…..
Az Egyesült Államok masszív rakétatámadást intézett manőverező robotrepülőgépekkel péntek hajnalban a szíriai Homsz egyik légibázisa ellen, megtorlásul a keddi vegyifegyver-támadásért, amelynek elkövetésével a damaszkuszi rezsimet vádolják - közölték amerikai tisztségviselők. fotó: reuters.com A…..
Ősszel választás elé akarják állítani Magyarországot: vagy elfogadja a menekülteket, vagy kilép az unióból. forrás: euobserver.com A Times úgy tudja, Németország, Franciaország és további 21 uniós ország ultimátumot készül adni Magyarországnak és Lengyelországnak, mondván vagy fogadják el a…..
John Legend amerikai énekes rögtönzött kis koncertet adott egy londoni pályaudvaron szerdán, a zongora világnapján. Természetesen elég gyorsan felfigyelt rá rengeteg ember. fotó:bbc.co.uk Legend közvetlenül a koncert előtt a Twitteren értesítette rajongóit. "Épp most érkezem a St. Pancrasra. Ott…..
Egyes felmérések szerint Marine Le Pen vezeti a népszerűségi versenyt, de Emmanuel Macron csak 1-2 százalék pontos lemaradással a második. Szoros lehet a befutó. Első forduló: április 23. fotó:express.co.uk Egy hónappal a Francia elnökválasztás első fordulója előtt a felmérések szerint, Marine…..
Sebastian Vettel sima győzelemmel kezdte a Forma 1 idei szezonját. Lewis Hamilton második, új csapattársa, Bottas harmadikként ért célba. A Ferrari gyorsabbnak bizonyult a Mercedesnél. A Red Bull nem találja a formáját.  fotó:cnn.com A rajtot követően a mezőny szinte változás nélkül jött el, de…..
Bernd Storck és csapata a Magyar válogatott 3:0-ra kikapott Lisszabonban. C. Ronaldo ezúttal is két gólt ért el ellenünk. fotó:bleacherreport.net Sajnálatos módon a Magyar válogatottnak nem sikerült a bravúr az Európa-bajnok ellen. Az első 30 percben sikerült tartani a meccset gól nélkül azonban…..
Megkezdődött a Forma 1 szezonja, és ma reggel lezajlott az időmérő Ausztráliában. Hamilton megnyerte, Vettel második, Bottas a harmadik. A hazai környezetben versenyző Daniel Ricciardo összetörte a Red Bullt. fotó:grandprix247.com Melbournben, az év első időmérőjén Lewis Hamilton szerezte meg az…..
Ezen a napon, március 25-én, az uniós vezetők - a brit miniszterelnök, Theresa May kivételével - március 25-én Rómában találkoznak egymással, hogy együtt ünnepeljék meg a Római Szerződések 60. évfordulóját, amelyeket 1957-ben ezen a napon írt alá Olaszország, Németország, Franciaország, Hollandia,…..
Lövöldözés történt szerdán a brit parlamentnél. Az első jelentések több sebesültről szólnak, a parlament és a vele szomszédos képviselőház épületét a rendőrség kiürítette. fotó: Reuters A BBC brit hírportálnak egyes szemtanúk arról számoltak be, hogy láttak egy késsel hadonászó férfit a…..
Egy hét múlva elkezdődik a száguldó cirkusz 2017-es szezonja, mely számos meglepetést hozhat a lassan már unalmassá váló királykategória életébe. Új szabályok, új felállások, meglepő húzások. Nézzük mit hozhat a 68-adik szezon. fotó:formula.hu Változások Nem csak a csapatoknál, a szabályokban…..
Hawaii fővárosában, Honoluluban egy szövetségi bíró szerdán este felfüggesztette Donald Trump amerikai elnök második olyan rendeletét, amely átmenetileg korlátozná a beutazást az Egyesült Államokba egyes országokból. fotó:telegraph.co.uk Derrick Watson pár órával azelőtt döntött a…..
Török Ferenc filmje az idei Berlini Filmfesztivál közönségdíjas alkotása lett. Rudolf Péter és még számos nagyszerű magyar színész szerepel benne.  A film a múlt bűneit hivatott feldolgozni. forrás: katapultfilm A film itthon április elején, a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon lesz először…..
Steven Spielberg, Meryl Streep és Tom Hanks a hetvenes évek elején nagy port felvert jelentés, a Pentagon-ügyirat történetének felelevenítésére vállalkozik egy készülő filmben. fotó:empireonline.com Bennfentes hollywoodi források szerint Spielberg rendezi majd a The Post című filmet, amely a…..
Be kell látni, hogy mára a legveszélyeztetettebb vallási közösség a keresztény közösség lett, hiszen a vallásuk miatt világszerte meggyilkolt emberek 80 százaléka keresztény - hangsúlyozta az MTI-nek Genfből telefonon nyilatkozva Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki az ENSZ Emberi…..
Csoki helyett joghurtos bevonatot kapnak az új termékek. A Fehér Fitt Túró Rudi egészségesebb elődeinél. fotó:fitt.pottyos.hu "Fehér Fitt Túró Rudi" néven új termékkel jelentkezik a Pöttyös - közölték a Facebookon. A nemsokára piacra dobott termékekben a közlés szerint 30 százalékkal kevesebb a…..
Hírre kész Adele az egyéniség 2017.03.04 13:10:24
Adele, aki már gyerekkorától kezdve érzi a zenét. Első sikert hozó dalát csupán 14 évesen írta. Magabiztos, erős, tehetséges és egyéniség.  fotó:stylemagazin.hu Adele Laurie Blue Adkins, azaz Adele 1988. május 5-én született Londonban. Édesanyja Penny Adkins, édesapja a walesi származású Mark…..
Az amerikai színész a Fehér házi tudósítóknak, újságíróknak küldött ajándékot. Egy kávégépet és egy levelet amelyet természetesen saját kezűleg gépelt írógéppel. De nem először csinálta ezt. fotó:filmycat.com Tom Hanks először 2004-ben George W. Bush elnökségének kezdetén küldött egy kávéfőzőt a…..
1817. március 2-án, pontosan 200 éve született Arany János költő, műfordító, az MTA tagja, akadémiai főtitkár. Ő alkotta meg a Toldi című remek művet, ő a magyarság egyik legkiválóbb költője. fotó:.debrecenimuvkozpont.hu Arany János élete röviden Arany János 1817…..
Házhozszállítással próbálkozhat a világ legnagyobb gyorsétteremlánca, annyival csökkent a vendégeik száma. fotó:sourcesnews.com Sikeresen tesztelte Floridában a McDonald’s a házhozszállítást, a cég most azt tervezi, hogy hamarosan több országban is bevezetik az új szolgáltatást. Az elmúlt öt…..
Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint kedden mondott beszédet a kongresszusban. Főként belföldi témákat érintett, de szó esett a NATO-ról, a terrorról és az Izraellel való szoros kapcsolatról is. Az amerikai nézők többségében, szám szerint 69 százalékban úgy gondolják, hogy Trump politikája…..
Hírre kész Kitört az Etna 2017.02.28 10:09:27
Lakott területek nincsenek veszélyben, légiforgalmi riasztást adtak ki Szicíliában. Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja 8 hónapnyi szünet után éledt fel. fotó:thinkstock Az olaszországi vulkán éjszaka tört ki. A sötétben magasba szökő, izzó rögöket Catania és Taormina városából is látni…..
A várakozásoknak megfelelően a La La Land lett a legsikeresebb film a 6 elnyert díjjal, de a legörömtelibb mégis az, hogy Deák Kristóf rövidfilmje is elnyerte az elismerést.  fotó:MTI A legfontosabb kategória, a legjobb film győztesét Faye Dunaway és Warren Beatty, az ötven éve bemutatott Bonnie…..