Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szávin László

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan választhatnak támogatásra érdemes oldalt mindazok, akiket nem érdekel a politika, de a négyévenkénti választásokon azért hallatni szeretnék a hangjukat? Hogyan hozhatnak minél önazonosabb döntést anélkül, hogy napokra elmerülnének a közelmúlt politikai mérföldköveiben, a jelenlegi helyzetben,…..
„Hallottam már azt, hogyha egy férfi kifejezi, felvállalja az érzéseit, az szégyen, mert a gyengeség jele, de nálam nem ez van” - Minél idősebb korban ismerkedünk, annál több olyan helyzet fordul elő, hogy újabb oldalunkat ismerjük meg az új visszajelzésekből, és így addigi énképünket át kell…..
Világszerte megfigyelhető a vírustagadók és oltás-ellenesek táborának jelenléte (a különböző sajtó-orgánumokban való folyamatos megjelenésük), csupán arányuk különböző az egyes országokban. Nálunk, Magyarországon kezdetektől jelentős és népes réteget képeznek. Ami egyértelműen közös bennük, az a…..
Szávin László 2021.12.09 10:10:30
@Kivlov: nyilván az a valódi megoldás, ha megvárjuk, amíg a vírus lassan leromlik... a véletlenszerű mutációk ebbe az irányba tartanak... a velük kapcsolatos pánikot egyrészt a specifikusan egy variánsra kidobott vakcinák csökkenő eladhatósága, másrészt az új variánsokra kifejlesztettek reklámja motiválja... Karikó Katalin szerint pl. ez a változat a sztori végét hozhatja, mert fertőzőbb, de kevésbé veszélyes, a pf meg kihozott rögtön több tucatnyi közleményt, hogy ez ellen megint kell oltani
Érdekes tanulságokat hordozó levelet kaptunk: a csaj azt kifogásolja, hogy a pasija nem féltékeny, bármivel is próbálkozik. Az igaz, hogy párja érdektelen mostanában és már semmiben sem kezdeményez, de van ott egy nő is, aki mindezt tűri.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
Szávin László 2021.12.01 18:34:46
hp
„Amikor néha az exeimmel levelezek, kiderül, hogy egyiknek sincs még normális kapcsolata, tehát nem biztos, hogy esetükben én voltam a hunyó” – Amikor egy nő kiáll az igazáért, és mindig övé az utolsó szó, az néhány pasinak indok lehet a lelépésre.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Az én Nagyim még maga nyújtotta a rétest. A mákos tésztához a metéltet ő vagdalta boszorkányos gyorsasággal - ha lecsukom a szemeimet, így több évtized távlatából is látom az ujjait, amint átpergeti a tésztacsíkokat és a számban érzem a saját maga által darált mákkal és porcukorral hintett mennyei…..
Szávin László 2021.09.05 07:12:19
@marvin00: szerintem az emberek kevesebb dologgal foglalkoztak, ettől azokat elmélyültebben tették... annyi mindent kínál a világ, sokan szétszakadnak, kapkodnak, nincsenek jelen a saját életükben
Szávin László 2021.09.05 11:42:59
@marvin00: pl. a facebookozás az egyik:)
Szávin László 2021.09.05 15:05:52
@marvin00: mindent lehet hülyén használni, nekem sok, látókörömből kikerült ismerőst, osztálytársat sikerült fellelnem ott... valódi, személyes találkozások szervezésére, de tanárként, osztálynak szóló üzenetek küldésére is alkalmas..... tudom, miért nem használok postagalambot
  "A mai világ elég rendesen lefelé halad a lelki, erkölcsi, szellemi lejtőn" - állítja a közgazdász Bogár László, s véleményével nincs egyedül. A konzervatív világlátásúak egész hitrendszere arra az erősen megkérdőjelezhető, nosztalgikus mítoszra épül, hogy annak idején minden jobb volt, s…..
Montázs: Azonnali.hu Az egykor szebb napokat megélt megyei napilapokba az egykoron még a reklámadó kapcsán a sajtószabadság torkára lépő kétharmadról Nemzet-vezércikket író Csermely Péter készített alákérdezős proapagandainerjút Orbán Viktorral, melyet karácsonyra minden megyében megkaptunk, hiszen…..
Szávin László 2018.12.25 17:49:24
• Lengyelország példája azt mutatja, hogy ha a lakosság az unió mellett van, akkor az EU le tudja törni az illiberális próbálkozásokat  • Orbán Viktor a rabszolga törvénnyel még a saját híveit is maga ellen fordította, de egyelőre nem kell izgulnia, bár ha nem vigyáz, könnyen rajtaveszthet  • A…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Szávin László 2018.12.23 12:50:12
@véleményM: a célközönség alapos feltérképezése után
Szávin László 2018.12.23 14:44:27
@Gitram: te vagy a célközönség, nem hittem hogy létezel
A rossz idő és a költségmegtakarítás ellenére két hónap alatt forgatták le a rekorder vígjátékot. Jöjjön néhány kulisszatitok a filmmel kapcsolatban...
A gazdasági egyenlőtlenség ösztönzi valószínűleg a nőket arra, hogy szexualizálják magukat a szelfikkel és nem az elnyomó, patriarchális társadalom, vélekedik egy kutatás, mely több, mint 100 országból vizsgált fotókat...
Szávin László 2018.09.18 07:23:58
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
Az ókori Római birodalomban olyan utakat tudtak építeni, melynek elemei a századok próbáját is kiálltak, így ma is láthatók, több helyen járhatók is. Ez jutott eszembe, amikor megláttam a napokban elkészült sétányt a Városligeti körút és az Olof Palme sétány szögletében. Esett egy fél órás eső, és a…..
Szávin László 2018.08.29 08:29:29
Korunk számos kihívást állít a nagykorúság tényleges elérése elé. Váljunk korán fogyasztóvá és vállaljunk felelősséget egyre később - ezt erősíti bennünk a posztindusztriális társadalom. Így nem is olyan könnyű eldönteni mikortól számít valaki felnőttnek. Beperelték a szülők a 30 éves fiukat,…..