Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie goes to wonderland

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sophie goes to wonderland Az út 2017.04.25 09:54:56
Mint minden út, ez is az első lépéssel kezdődött. Esetemben ez nem volt más, mint a repülőjegy megvétele. Mivel ez volt az első külföldi utam egyedül, ráadásul a világ másik végére, úgy kellett kiválasztanom a repülőjegyet, hogy mindent számbavéve legyen időm átszállni, bénázni, enni, pisilni,…..
Sophie goes to wonderland A terv 2017.03.08 17:20:31
A terv. 2016-ban bekattant, hogy én márpedig elmegyek imádott indiámba jógázni, mert az olyan “fancy”. Igen, előtört az ego! (Ennek még szerepe lesz) Felcsaptam hát a google-t hátha -vagy hatha- találok valami megfelelő megoldást tervem kivitelezéséhez. Nos találtam, mivel India és a világ, még…..
Egy “wannabe yogini” Miért is wannabe yogini? A válasz egyszerű. Sosem voltam a jógikus életvitel híve, a vegetáriánizmus helyett mindig a dupla sajtburgert választottam, a víz helyett a vodka kólát, vagy csak tisztán a Coca colát. A dohányzás is egy kardinális kérdés, mivel - akármennyire is…..
Iskolával a kapcsolat felvéve, tandíj befizetve, repjegy megvéve. Vízum. Ami persze megint leizzasztott, mivel a kicseszett indiai turista vízumhoz szükséges nyomtatványt kb. két óra alatt sikerült értelmesen(?) kitöltenem. Minden papírt, beleértve a bankszámla kivonatomat (wtf, nem Svájcba akarok…..