Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiralyA

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comprehensive policy to address the plastic waste problem in the European Union, as well as in Hungary has been long overdue. Now it is hightime for all stakeholders of the private and public sector to harness their resources and capability and get involved in the programmes designed to tackle…..
Nem csalás, nem ámítás, nem kastély, nem iroda (még ha most épp az is működik benne). Ez kérem egy lakás a Józsefvárosban 26 szobával. Kényelmesen elférne benne Johann Sebastian Bach a húsz gyerekével, vagy két focicsapat cserejátékosokkal, esetleg egy egyfős olimpiai…..
2008.04.09 szerdaA PROGRAM:17.00 Előadás: Hogyan exportálható a magyar kultúra?a vendégek: Einspach Gábor, Nesta, Sebők Marcell19.00 Kiállítás megnyitó MKE elsőévesek 19.20 A tánc a tánc divatbemutató20.00 Koncert, JambientJeah..
A fesztiválok, koncertek és színházi előadások mellett, a blogon mindenképp szeretnénk olyan kiállításokat ajánlani nektek, amelyek a kevésbé mainstream kiállítások közé tartoznak, és a kortárs festók, illetve kevésbé ismert régebbi festők képeit vonultatják fel.A héten…..
NO meg mint a kurzus egyik befejező darabja, a mi kis web világunk apró kritikája:via fyoop.com..
AZthiszem a következő videó túl sok kommentet nem is igényel... Ők az internet, meg mi, mi szerkesztjük, meg ők. Kérdés, hogy jó-e ez nekünk? Mindenesetre tökéletes leírás arról, mi a web kettő: Kötelező darab minden tisztes videótovábbküldözgetőnek.Aki mindenkit meg tud…..
  A személyes kezdőlapok piaca egy viharosan növekvő és versenyző piac. Ezért aztán érdemes megvizsgálni mik is ezek hova is tartanak. Ezért ma pontosan valami ilyesmiről fogok beszélni :) Első ránézésre a személyes kezdőlapoknak 2 nagy csoportja van: 1 a nagypályások,…..
Miközben a webvilág azon pörög, hogy milyen lesz a Google őj kezdeményezése, az openSocial, addig a netvibes csapata elkezdett kicsit azon is agyalni, miért is lesz ez jó a felhasználóknak. Mit fog kezdeni egy átlag user azzal, hogy wigeteket készíthet, de openAPI ide vagy oda, ahhoz…..
Holnap estére igen ígéretes programot igérnek a szórakoztató- és vendéglátóipari egységek, így rögtön 2 eseményt is kiemenék: Az egyik a Colombus Hajón vasárnap kezdődő  rendezvényének, a Jazz dobosok hetének első koncertje, illetve egy nagyobb durranásnak számító…..
Web 2 3 kurzus Getting Started... 2007.09.15 13:22:00
Rég volt már, mikor először megfogalmazódott Mihályi Dávidban, egy olyan kurzus ötlete, mely kicsit részletesebben foglalkozik az internet, s felhasználói fejlődésével. 2007 őszén Parrag Kriszta irányítássával el is indul ez a kurzus, s remélhetőleg az élet is ezen a blogon...
A mai napon is kegyetlenül átgázoltunk Amerikán, és ezt tessék szó szerint érteni. Az átgázolással legalább 100 mérföldet nyertünk (mint anno a 4 patkány a Macskafogóban, de itt szerencsére senki nem robbant fel. Köszönet érte a a Pontiac Grand Prix gyártóinak). Aztán jöttek…..
Bizony, ha ilyen fenyőkhöz kellett volna Lúdas Matyinak az öreg Döbrögit kikötnie, jó adag kötél kellett volna hozzá, és jó fél óra, mig szerez ennyi kötelet... ezért mi nem is kötözködtünk, csak ámultunk bámultunk, s forgattunk, bár most nem túl sokat. De igyekeztünk…..
Folytatta útját a 4 aranyásó, s leásott egészen a Yosemite Nemzeti Parkig, ahol újfent megálapitottuk, (amellett hogy még mindig nem találom a hosszú i-t a laptopon) van abban valami, hogy ezek az amerikaiak, azt hiszik a világ Los Angelestől New Yorkig tart... A Sierra Nevada hegység,…..
Reddingből elindulva ujabb nagyon mozgalmas napnak néztünk elébe, mely eddigi kalandjaink leghosszabb utazással telt napja volt. ennek köszönhetően láttunk itt mindent tornádótól kezdve kiégett kaszinóvároson keresztül a szellemvárosig. Lássa hát mindenki ezen 320 mérföld…..
Talán ez a mondat irja le leginkább elmúlt 2 nqpunk történetét, melyben annyi esemény törtánt, hogy nem is voltunk biztosak benne, mindent bele tudunk-e majd zsúfolni 5 és fél percbe. talán sikerül, ezt majd lelkes blogolvasóink eldöntik :) Lassen Creek, Suttern Creek és a többiek.…..
Lassan lassan igyekszünk beérni, a blogolást gőzerővel folytató KirRoyalt, s tolmácsoljuk élményeinket első igazi utazással és látványosságokkal teli szakaszát. A nap kérdése: Melyik Karl May regényből hallható idézet a videó közben?Válaszokat a kommetekbe várjuk, a…..
Második igazán gyönyörű napunkat töltöttük San Franciscoban, ahol egyik dombra fel, a másikról le, hullámvasutaztuk, és csak tátottuk szánkat, no meg kameránkat... A Mai kérdésünk: hány méter magas a Transamerica Pyramid? Google-izni és Wikipédián megnézni nem ér csak…..
Nos, hosszú és küzdelmes videófeltöltés után, 3 órás harcban sikerült elkészitenünk és feltöltenünk az első napról készült mozgóképes dokumentációnkat... Bár semmilyen program nem akart futni ezen a csuda új gépen, mert olyan ez, mint a lusta, frissen végzett főiskolás:…..
Halihó Mindenkinek!   Gondoltam én is irok valamit a blogba. (bocsi a helyesirási hibákért, de angol billentyüzettel gépelek). A lényeg: ITT VAGYUNK, MEGÉRKEZTÜNK! A 3 rutinos utazó nem sokat érzékelt a repülőútból, mert ők már megszokták, igy hát én…..
Vegye is kezdetét ezennel videoblogolásunk, melyhez sok kommnetárt nem is fűznék, csak annyit, nézzétek. ..
Már alig 5 nap, és elkezdődik, amit már a Király és Tordasi család egyes tagjai oly nagyon várnak. Irány Amerika. California - Nevada - Utah - Arizona Avagy, amit a nyugati part mutatni tud Los Angelestől Reddingig. A blog célja, hogy utazgatásunk, élményeink és a pillanat varázsa…..