Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feminim

44 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kacér és huncut ötletek az Ünnepekre!Pár tipp, hogy mivel lepd meg párod Mikulás nap alkalmából. A Mikulás létezik! Ezt te is tudod! ;) A kapcsolatokra veszélyes lehet, ha a szex monotonná válik, ha mindig ugyanazon a helyszínen kerül sor az együttlétre. Az igazság az, hogy egy bizonyos idő után…..
Mi Nők nem vitás, szeretünk hódítani! Élvezzük párunk kéjes, élvezettel teli tekintetét és hormonoktól túltengő, megfeszült testét.Ugyanakkor az igazság az, hogy egy bizonyos idő után sajnos szertefoszlik az a bizonyos "rózsaszín köd", ellaposodik, unalmassá válik nemi életünk. Ez persze nem…..
Femini Halloweeni őrület... 2017.10.27 16:51:22
Hamarosan itt a halloween és manapság egyre gyakoribbak a beöltözős partyk!Felmérések szerint idén az egyik legközkedveltebb jelmez a Wonder Woman dögös és harcias viselete lesz. Ti bevállalnátok? Részemről bármikor jöhet egy sexy, határozott harcos nő "páncélja"! ;) Magyarországon a 2000-es évek…..
A mai világban a fűző szóról elsőként a feszes, kiemelt dekoltázs és darázsderék jut az eszünkbe.Mint azt jól tudjuk a női trend középpontjában sosem a kényelem állt, ugyanis ha a szépségiparról volt szó valjuk be...gyakran esünk túlzásokba. Többezren próbálták már kideríteni a női vonzerő titkát.…..
Az őszi divatvilág pont olyan, mint az időjárás...egy lenge ruhában még igaz nem didergünk, ugyanakkor egy meleg pulóvert is szívesen viselünk a mindennapokban.Szezonról szezonra változik a divatirányzat manapság.Szerencsénkre egyre több színt viselhetünk az idei év hideg napjain, a 2017-es trend…..
A kaliforniai színésznő már fiatal kora óta színészkedik. Reklámfilmekkel kezdte, majd jöttek a kisebb szerepek.Első nagy mozifilme a Quicksand: No Escape című thriller volt 1992-ben. Kislányként 6 különböző Barbie reklámban kapott szerepet. Cuoco karrierje 2002-ben ívelt felfelé igazán, amikor a 8…..
 A népszerű fantasysorazat sztárjai Sansa Stark (Sophie Turner) és Arya Stark (Maisie Williams) nem csupán a vászonon, de a magánéletben is pompás öltözékekkel kápráztatják el rajongóik szemét.Legyen szó díjátadókról, gálákról vagy csupán egy utcai viseletről, a Stark lányok ha divatról van szó,…..
A fehérnemű kiválasztásánál nagyon fontos, hogy tisztában legyünk alakunkkal és annak megfelelő fazont válasszunk.A leggyakoribb probléma a dekoltázs és a popsi formája, ugyanis mi Nők sosem vagyunk elégedettek testünkkel.Túl kicsi, túl nagy, túl széles, túl keskeny...ugye ismerős?! :) A legtöbb nő…..
Ti el tudnátok képzelni, hogy a fehérneműtök akár 7-8kg-ot nyomjon?! A régi időkben bizony ekkora súlyt hordtak a nők nap, mint nap. A 17. században a mell elnyomása volt a divat, erre szolgáltak a fűzők, melyek napjainkban pont a dekoltázs kiemelésére szolgál.Ez időszakban a fehérnemű egy lenge…..
Az iskolakezdés időszaka főként a gyermekeknek szól, ez persze nem jelenti azt, hogy ne kedvezne számunkra is egy kis erotikával. Manapság egy női ruhatár alapdarabjai között tudható pár buja és sexy jelmez is. Mindenki szeret beöltözni, vannak akik beismerik, vannak akik titkolják, de mindenkiben…..
Mi Nők sokféleképpen szeretjük felhívni a férfiak figyelmét!Ilyen például a tekintet, melynek "fegyvere" a hosszú és dús pilla. A sokadik próbálkozásomon túl rájöttem, hogy a műszempilla egyáltalán nem nekem való.  Bár csodaszép, sőt egy igazán jó szakember által készített pilla még természetes…..
Előrejelzések alapján még jó darabig forróságra számíthatunk.Ha még idén nem játál strandon, akkor ideje levetkőzni gátlásaidat, ugyanis a megfelelő bikiniben bármely testlakatú hölgy lehet sexy és csinos! ;)  Ha csipőben erősebbnek bizonyulunk, akkor ajánlott olyan fazonú bikinit választani,…..
Több évtized Push up uralom után 2017 új divat irányzatot öltött! Idén a merevítők, kapcsok és szivacsok nélküli kebeltartók éve lesz.Vagyis hölgyeim végre eljött az ideje a kényelemnek! ;) Első ránézésre túl kihívó és ijesztő lehet, sőt biztosan akad köztünk nem egy olyan Nő, aki…..
Ugye Te is álmodoztál már arról, hogy kedvenc színésznőd/énekesnőd "bőrébe bújj"? Manapság sztárjaink szerencsénkre nem feltétlenül viselnek horribilis összegű darabokat. Ha kicsit leleményesebbek vagyunk szinte azonnal rábukkanhatunk szeretett hírességink outfit szettjeinek egyikére. Nézzünk…..
Valljuk be, minden Nőnek vannak extrémebb vágyai!Vannak, akik merészebbek és bevállalósabbak, de vannak köztünk félénkebb, szégyenlősebb típusúak is. Nos, Kedves Hölgyeim! Pontosan ezért hoztuk létre nektek ezt a kis extra menüpontot. ;)Az internet tele van az erotikus oldalak tömkelegével.Azonban…..
A régi, francia "corpus" -fűző- szó a test szóból származik, utalva ezzel is arra, hogy eme csodás ruhadarab első sorban a test helyes tartására, megtámasztására szolgált.  A XIV. században került a divatba, amelyet mint a nők, úgy a férfiak is egyaránt viseltek. Igen elterjedt volt akkoriban a…..
2017 legtrendibb nyári divatszínei   Az idei év határozottan a szolid színkombináció éve lesz.Csak semmi túlzás, sokkal inkább a finomabb és a nőiesebb stílus kerül előtérbe,- lágy, pasztell, illetve számos matt szín.Persze, ez nem azt jelenti, hogy vége az extrém kiegészítőknek és a neon…..
Femini Újra menő a necc harisnya! 2017.05.05 09:57:32
A neccharisnya hódítása idén újra a divat trendek közé került. Tavaly még cikinek számított, de szerencsére idén újra divat lett harisnyaként, illetve zokniként is. Ám vigyázni kell azzal, hogy nehogy közönségessé tegyük vele az outfit-et. Könnyen túlzásba lehet esni ;) Neccharisnya INNEN…..
Femini Mérgezőek a vibrátorok? 2017.04.11 14:02:20
Képzeld, a Choice Australia legújabb kutatása kimutatta, hogy a hancúrozáshoz használt játékszerek egy része akár toxikus anyagokat is juttathat a szervezetbe! A tanulmány szerint ennek az az oka, hogy silány anyagokból készítenek szexuális segédeszközöket, amik emiatt egészségkárosító hatással is…..
Mi Nők egyszerűen imádunk vásárolni. A legtöbbünk impulzív vásárló. Meglát valamit és kell neki. Akarja, meg kell szereznie, és ha nem találja, akkor addig kutatja, amíg magáénak nem tudhatja. Én egyszer jártam így egy bodyval. 8, ismétlem 8 üzletben voltam, míg találtam a méretemben. Azóta jobban…..
Itt a tavasz, elmúltak a télies, hideg idők és ismét előkerülnek a futócipők és az edző ruhák. Előszeretettel megyünk ki a szabadba futni és edzeni ilyenkor. A sport legfontosabb kiegészítője a nők számára a sportmelltartó, ugyanis ha rosszul választjuk meg, akkor az hosszútávon negatívan hat a…..
A Nők a várandósságuk előrehaladtával mindennek érzik magukat, csak szexi, kívánatos formás nőnek nem... Ahogy nő a hasuk, egyre ormótlanabbnak és egyre inkább bálnának érzik magukat. Sajnos ebben sem a mami ruhatár, sem az eladók nem tudnak segíteni érdemben, így a net lesz a várandós kismama…..
Azt hinné az ember, hogy a mindent mutat jön be nekik, ám tévedtünk. Szeretik itt is a meglepő megoldásokat, így a klasszikus, teljesen egyszerű bikiniket találták a legszexisebbnek. Egy felmérés szerint a válaszadók 93%-a úgy gondolja, a normál bugyifazon és a nem túl kihívó felsőrész a befutó,…..
A szexualitásnak nincsenek határai. Ezt már tudjuk. A technika is fejlődik, és már nem csak arra vágyunk, hogy valami ronda dolgot dugdossunk magunkba, vagy egymásban, hanem kialakult egyfajta igény a szépre, a designolt termékekre is ezen a téren. És a piac megadta rá a kínálatot. Következzenek a…..
A Női ruhatár alapdarabja a jól megválasztott fehérnemű. A legtöbb nő viszonylag hétköznapi darabokat hord inkább a mindennapokban, ami valljuk be, kényelmesnek kényelmes, de nem épp túl szexi egy férfi szemében. Meglepő módon a Férfiak nem a mindent a szemnek, és kirakom mindenemet a kirakatba…..