Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsirk

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leet Life Multiplayer társadalom 2017.02.06 15:40:33
Milyen is a mi társadalmunk? Mint egy Multiplayer RPG? Vagy köze sincs hozzá? Mióta világunkat keresztülszövi az informatika hatalmas ereje, azóta görnyedünk monitorok előtt valamiféle szórakozást nyújtó tevékenység reményében. A kommunikációs hálózatok kiterjedtek, s ez által még a világ, illetve a…..
Leet Life A név mivoltja 2017.02.01 14:48:55
Az 1337 a manapság divatba jött irányítószámok nevét viselő médiumok helyett nem más, mint informatikához közeli szubkultúrákban már jól ismert kifejezés. Hétköznapi, emberi nyelven a LEET...
Zsirk 2017.02.04 02:28:52
@gigabursch: Nem is szántam monumentális eszmefuttatásnak az irományom. Bevallom, hogy ez hanyag egy munka.
Az igazat megvallva, 5 perc áll e mögött az "alkotás" mögött, mit nagyon kevés kutatómunka előzött meg. Legfőképp érdekes sztoriként ragadt meg bennem, mit általában barátoknak mesélek egy két némaságba fulladt estén. Fő célja csupán egy blogbejegyjéz létrehozása volt, hol gyakorolhatom a design beállításait, s a lehetőségeket amit az oldal biztosítani tud számomra.
A tartalmi mennyiséget önjelölt írókkal szeretném betölteni(legyen az hír, vagy másvilág rovat részese) az aktualitás szempontja végett), majd ezeket szeretném megkoronázni érdekes, kidolgozott témákkal.
Erre példa a még ki nem élesített társadalmi sociom, mi feszegeti a multiplayer és a valós világi közti átfedéseket a társadalmunkat áthálózó fontos problémákkal kapcsolatban.
Amennyiben jelzi akárki is az igényt a bővebb kifejtés érdekében az adott témával kapcsolatban, akkor abban a pillanatban nekiállok és mélyebben belerágom magam az adott szekcióba.
Köszönöm hozzászólásod ~Zsirk
Leet Life Gyermekkor RELOADED 2017.02.03 10:34:12
Az elmúlt napokban sorra érkeznek a hírek, miszerint egyre több helyet kap a retro szféra a játékokban. Az eddigi évek nagy sikerei, mint pl.: Minecraft, Roblox, Trove mind a legózás élményét adaptálják a virtuális világban...
George R.R Martin kissé belefeledkezett a munkába mikor egy könyvéhez írt lábjegyzeteket. A maximum szókeretet véletlenül túllépte hétszeresével a megengedettnek, majd döntött. Megszületett egy önálló könyv...
Első alkalommal, hogy a Playboy év férfija címért harcba szállhatnak a Youtube magyar királyai...
Lassan már 2 hónapja, hogy egy reddit postban említésre került egy annon által egy igen érdekes datamine információ. A felhasználó megtalálta az Elder Scrolls Online fájljaiban Vvardenfell egy részét...
Leet Life Bemutatkozó 2017.02.01 11:47:23
Kedves Olvasó! Örömömre szolgál már csak maga a tudat is, hogy soraimat valaha valaki is olvassa, ezt ez úton is köszönöm!Pályafutásom eddigi lépcsőfokai nem voltak monumentális mértékűek. Átlagos hétköznapok, hétvégék, szürke munkahelyek és a gamer világgal tartott kapcsolatom, ami nem túlzás,…..