Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balaton.camino

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10 nap, több ezer élmény, ráadásul mindenki máshogy éli meg a pillanatokat, ez így szép. A lenti listánk is szubjektív és a teljesség igénye nélkül készült. Tegyétek hozzá a magatokét, nekünk most ezek az idei kedvenceink! Kedvenc pillanat Tippeltünk reggel Balatonfüreden, hogy vajon hányan is…..
Sokan velünk tartottatok az úton, többen több napot is gyalogoltatok a Balaton körül, van aki pedig végig lelépte velünk a 350.000 lépést. <3 Pár társunkat szeretnénk bemutatni nektek, nekik pedig köszönjük a sok közös élményt! Bea - „Imádok gyalogolni” „5 napot voltam első körben, második…..
Először nem tudtuk, aztán amikor a képeket néztük megértettük, miért rendezte úgy az élet, hogy Orbán Peti fotós éppen a Szigliget-Keszthely napon csatlakozzon hozzánk. Peti drón fotóival eddig is elbűvölt minket: mivel az északi parton lakik, nap mint nap a tanúhegyek pózolnak neki. Peti pedig ha…..
A fenti mondat a nap legerősebb mondata volt nekem, nem mintha nem lenne minden nap valami erős gondolat, ami elkap gyaloglás közben. Sorra is vettem, milyen ára, mert nagyon igaz volt. Kezdve onnan, amikor azt halljuk, nekünk könnyű, mert szabadúszók vagyunk, mert nincs gyerekünk, mert, mert, mert…..
A keszthelyi Balatoni Múzeumban töltött éjszakánk után elstartolt kis csapatunk: megfogyatkozva de törve nem indultunk leghosszabb napunk métereinek felszámolására. Persze indulás után nem is húztuk sokáig, mert tippet kaptunk: a 400 éves vámház fasírtos szendvicsét. Ha kajáról van szó, nem…..
"Szerintem a Rókarántó felől menjetek, onnan sokkal rövidebb!" - mondta parádés reggelink mellett a Villa Kabalás Fölföldi Peti, és kicsit nehezen akartunk ráállni, mert kicsit megkésve felmenni egy még nagyobb dombra az nem mindig tűnik jó ötletnek. Aztán negyedórával később már leesett állal…..
Kíváncsi voltam, milyen lesz a kutyával gyalogolni, mert a magyar agár nem éppen a csapatban “poroszkálásra” született. Aztán valahogy mindenkitől kapott egy kis babusgatást, többen sétáltatták, és most a Báró is elmondhatja magáról, hogy teljesítette a Szepezd-Szigliget távot.  Apropó Szigliget:…..
  "Elmondtuk sokszor ugyan, de a reggeli megilletődés után aztán felfogtam, hogy az idei Balaton Camino tényleg más lesz, mint a tavalyi. 22 vállalkozószellemű (vagy inkább elvetemült:) ember indult el ma Akarattyáról. Táskavariációk és érdeklődő kérdések kísértek ma minket, az egyik leghosszabb…..
Minden balatonozás alatt felmerülnek NAGYON fontos kérdések, amik reméljük, hogy 10 napos sétánk közben is választ várnak majd tőlünk! :) Mutatjuk a balatoni-villámkérdéseinket: Északi part vagy déli?Anna: északi a veszprémi egyetemi évek miattDóri: észak: otthon, dél: utazás!Judit: a déliről…..
"Szerintem a legfontosabb információ rólunk, hogy amikor Judit megkérdezte 2017 elején, van-e kedvünk februárban körbesétálni a Balatont, gondolkodás nélkül mondtunk igent. Nekem utólag belegondolva csak az indulás előtt jutott eszembe, hogy a 10 nap nem csak tényleg kemény fizikai megterhelést…..
Idén újra indul a Balaton Camino! Május 18-27. között 10 nap alatt körbesétáljuk a Balatont - tavalyi élményeinkről itt a blogon és a Facebook oldalunkon olvashatsz, az Instagramunkon pedig megnézheted a képeinket is. Ha idén szeretnél te is Balaton Caminós élményeket szerezni, csatlakozz a…..
Nagyot mentünk ma, ami azt illeti, és nem csak kilométerekben. Utunk leghosszabb napján vagyunk túl, és most kezdtük el azt érezni: megérkeztünk. Ködbe nyúló, végtelen utak, deres fák, bal-jobb-bal-jobb, és közben új ismerősök. Merthogy ma is csatlakoztak hozzánk, így volt kivel megosztani a…..
A Balaton kerülete 200+ kilométer, de mivel nem tudunk mindig pont a part mentén menni, körülbelül 220-230 kilométer gyaloglással számolunk, kisebb kitérőkkel. Plusz kilométereket fogunk megtenni jó borokért, finom ételekért, vagy egy szép kilátásért.  Február 15. - Balatonföldvár-Siófok…..
Ezek az első kérdések, amikkel találkoztunk az utóbbi pár napban, amellett, hogy kik vagyunk. Nos, a válasz valahol teljesen egyszerű és számunkra egyértelmű: három jó barát, aki a napok nagy részében együtt dolgozik, úgy döntött, hogy szeretne kicsit lelassulni és egy régi álmot megvalósítani. A…..