Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newneo

3 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell látnom, hogy nagyobb a szemem, mint a szám, ráadásul nem tudok nemet mondani. (És mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.) A civil életemben (is) meglehetősen sok végén égetem a gyertyát - a munkahelyemen négy különböző területet fogok össze, ezenkívül…..
Nem nagyon szoktam se spoilerezni, se előre szájba rágni, mire kell figyelni, de most nem bírok magammal, kitört belőlem az állat a szakbarbár pedagógus. Az oka egyszerű: a 3. epizód nemcsak az évad, hanem a sorozat (messze) legjobban sikerült darabja, de megkockáztatom, nagyon kevés…..
TComment Kell a kicsi turbómotor? 2014.08.04 09:36:49
Összecsapnak a katalógusadatok a valósággal, kicsi turbómotorok a kétliteres szívóval: melyik benzines fogyaszt kevesebbet? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2014.08.03 08:22:08
Igazi élményroadster. A hétköznapokban is. Az autót amúgy mindenki megnézi, legyen csaj vagy fiú, fiatal vagy idősebb, egyszerűen a rikító piros szín és a gyári króm dolgok vonzzák a tekintetet. „Feeling Bus” a retro korszak ismeretlen ikonja Eredetileg tűzoltó busz,…..
newneo 2014.08.03 09:32:49
Annak idején, amikor a nyolcvanas évek über-Porschéja, a 959-es megjelent, már tudta a gyártó, hogy előbb utóbb-tovább kell majd lépni. Tudták jól, hogy egy olyan őrült fegyverkezési verseny veszi kezdetét, amely azóta is tart. Mert tény, hogy már a 959-F40 páros előtt is…..
newneo 2014.05.15 15:02:30
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
Szigorúan véve egy ilyen autó mindenhez elég. De ha nagyon sok pénze van, akkor a faraghat egy Ferrariból is valamit. Valami dolgot. ..
Kedvenc autóőrült bloggereim hogy-hogy nem pontosan olyan négyzsámolyos mérőpadon mérte meg az új M3 saját tömegét (teletankolva, kerámiafékek nélkül), mint amilyet mi is kaptunk Karottától a kisdízel-fogyasztásteszthez. 1615 kilót mértek. A BMW hivatalos adata 1595/1635 kiló.…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A világot a szent őrültek viszik előre, ez szinte alapvetés. Ugyan egyelőre nincs ötletem, hogy mivel szolgálhatja a közjót egy háromszáz felett száguldó RC autó, de a biztonság kedvéért már ez is létezik. Nic Case ötven éves korára felejtett el felnőni, de nem is baj, hogy…..
newneo 2014.04.14 15:09:25
Önök emlékeznek az első sebességgel kapcsolatos élményükre? Arra, amikor először irányítottak egy gépet, és mentek gyorsabban, mint arra két lábon képesek lettek volna? Jól tippelek, ha azt mondom, hogy ez egy biciklihez köthető? Van, aki megunja, és motorra ül, más autóba…..
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hogy mitől volt Walter Röhrl annyira gyors? Azt mesélte, hogy navigátorból nem lehet egy 530 lóerős autót elvezetni. Saját bevallása szerint a legnagyobb előnye az volt, hogy a gyorsasági 90%-át fejből tudtak. Elmondta, hogy amikor Christian Geistdörfer diktált neki, a szeme előtt a…..
Több helyütt olvastam, hogy a sorozatot a női szereplők viszik a hátukon, különösen a Virginiát alakító Lizzy Caplan. Ezen állítással jórészt egyetértek, azzal a kitétellel, hogy a férfi karakterek is remekül meg vannak írva, valamint a szereplőválogatás is jól sikerült -…..
TComment Ilyen egy sportos autó 2013.11.27 06:15:00
A sportosság és a vezetés élménye azok a frázisok, amelyektől a gyártók eladásokat remélnek. Meg tudjuk fogalmazni, hogy milyen egy sportos autó? Megpróbáljuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
newneo 2013.11.28 14:00:14
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
Belsőség Leszel a Júliám? 2013.09.24 15:49:28
Szia! Ne haragudj, ez nem az erősségem, és hát kicsit zavarban is vagyok. De azért szeretnék valamit kérdezni! Húú, nem kertelek tovább, inkább kimondom: eljössz velem moziba? Tudom, még annyira nem ismerjük egymást. Igazából egyáltalán nem. Tudom, ez a mozi-dolog akár klisének…..
newneo 2013.09.26 11:33:08
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
És itt még nem ért véget, mert amint kikapcsoltuk a kamerát, Bandival még legalább negyed órán át tapogattuk-nézegettük a néhai Ferrarit, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor fólia-e vagy ezek a betegek lecseréltek mindenkarosszériapanelt sajátra. Végül nem zártuk ki egyiket…..
newneo 2013.09.11 16:59:06
newneo 2013.09.11 16:56:59
@3lmer: Az a 458 is ronda ráadásul a tovább ültetéssel még használhatatlanná is tették, ráadásul gagyik a felnik.
Hi,ma még1x.Most nézegettem Alvinék honlapját és eszembe jutott, hogy lehetnek rólam koncerten készült fotók. És hát tényleg:) Minden kedves blogolvasót megkérek, hogy ne röhögjön torka szakadtából rajtam, mert nagyon beleéltem magam a koncertbe...meg ráadásul jó sokat ittam…..