Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gönczi Orsi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Evan Carmichael, egy torontói fiatalember néhány éve egy egészen egyedi YouTube csatornát indított el, amelyre saját készítésű videóit tölti fel. Különböző híres, sikeres emberek tíz legfontosabb mondanivalóját, üzenetét gyűjti össze egy videóban, amellyel célja, hogy inspirálja a vállalkozó…..
A szótanulás nehézségeivel már a nyelvtanulás legelején szembesül a nyelvtanuló és minél jobb eredményt szeretne elérni, annál inkább fejlesztenie kell a "szótanuló készségét". Íme 3 tipp, amely segíthet: 1. Ne találomra választott szavakat tanulj, hanem olvass amennyit csak lehet az adott idegen…..
Let's study! Elérhetőségeim: 2017.01.31 20:05:51
Gönczi Orsolya E-mail: gonczio@gmail.com Telefonszám: 06 20 / 391 27 33..
Néhány hasznos infó a megváltozott ORIGO írásbeli nyelvvizsgáról: A korábbi hónapokban így nézett ki: A vizsgázónak 150 perce volt 3 feladatra: - egy rövidebb szöveg magyarra fordítása- egy szövegértési feladat ( egy hosszabb cikkhez magyar kérdések, melyekre magyar válaszokat kell adni)- egy…..
Let's study! Nagy angol tesztkönyv 2017.01.31 19:54:30
Hasznos lehet számodra ez a tesztkönyv, ha:- újrakezdő vagy, sokat felejtettél, de szükséged lenne az angolra- középfokú nyelvvizsgára készülsz, de még érzed, hogy a szókincsed nem az igazi- már megvan a nyelvvizsgád, de nem akarsz felejteni, napi / heti 15-20 percet rá tudsz szánni egy tesztre-…..
Most az íráskészséges feladat kapcsán szeretnék egy kis segítséget adni nektek. Az a feladat, hogy 10-12 sorban fejtse ki a véleményét egy állításról a vizsgázó. Mire érdemes odafigyelni? - ne ugyanarról a gondolatról szóljon az a 10-12 sor, legyen benne több ötlet, érv, ami alátámasztja a…..
Akár alap-, közép- vagy felsőfokú vizsgára készülsz ugyanaz a helyzet: bizonyos témákról tudnod kell beszélni legalább 5 (felsőfokon akár 10) percig Na de mit mondj? Mert ugyebár a véleményedre maximum a végén kíváncsiak.... Mit tehetsz?- olvasol a témában először MAGYARUL - fontos,hogy tudd…..