Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kajlamano

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepre való készülődés során tegyünk egy kis kitérőt Izlandra és nézzük meg, hogy az izlandiak hogyan ünnepelnek. Bizony, van mire irigykednünk most is. Izlandon a Húsvét ugyanis 5 napos, csütörtöktől péntekig tart. Ekkor az iskolák, munkahelyek zárva tartanak és több bolt is becsukja ajtaját…..
Közeledik a tél és vele együtt közeledik a 7. évad premierje is. A Trónok harca rajongói hónapok óta tűkön ülnek és minden apró információmorzsa után két kézzel kapkodnak. Így vagyunk ezzel mi is, ezért Trónok harca-lázban égve mi másról is írhatnék, mint arról, hogy a Trónok harcának emlékezetes…..
Ha már voltál Izlandon, bizonyára lenyűgözött a sziget különlegessége, megnézted a vízeséseket, a fekete lávaköveket, a gleccserből leszakadt kék jégdarabokat és lépten-nyomon újabb ámulatba ejtő látnivalóra csodálkoztál rá. Azonban van még néhány pikáns és meghökkentő érdekesség, amelyekről nem…..
Képzeletünk határtalan, főleg, ha északi sarkkör közelében lévő és nagyon távolinak tűnő északi vidékre gondolunk.  Fantáziánk erőre kap és már elképzeljük a vígan halászó jegesmedvét a szemünk előtt úszó jégtáblákon. A kérdésre a választ már a cikkünk elején…..
Mivel is kezdhetnénk blogunkat, mint azzal, hogy bemutatkozás helyett leírjuk, ha követni, olvasni szeretnél minket, miknek kell megfelelned.;-)..