Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azigazivideki

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
azigazivideki 2013.04.27 19:34:41
Sorkizárt Puzsér hálójában 2012.06.15 11:01:00
Tegnap adták át a Viva Comet idei díjait a hazai zene szemfényvesztőinek. A média kárhozottjainak járó legrangosabb elismerés gálaműsorát szándékosan nem néztem! Inkább élnék örökké egy kapszulában, mintsem megtekintsek belőle egy percet is. A balfék, erőlködő riporter…..
azigazivideki 2012.06.16 06:59:27
@lobster thermidor:

ne gondold, hogy egy percig is elhittem, hogy puzsér róbert egy ilyen sokszínű személyiség, aki még egy keleti vallásos gondolkodó előtt is minta...
ezt csak azért schmitteltem be, hogy másoknak is feltárjam róbert parttalan teheccségét, nehogy asziggye a sok korlátozpttképességű, hogy róbertünk ilyen egysíkú ember, hogy csak a CSISZ-ben tud fröcsögni : )

de azért kösz a linkeket, legalább médiahekkből is bizonyít pilihisztor kismesterünk.

pá VB
Kovi, a magyar pornócézár új területen kamatoztatja tapasztalatait és Nemzetközi Spermaszomelié Grand Prix-t szervez. „Most végre bebizonyíthatjuk a világnak, hogy szopásban mi, magyarok vagyunk a legjobbak. Elég csak az elmúlt 500 évre gondolnunk!” – nyilatkozta…..
„KISZ-titkárként még nem tudtam írni, amikor elvégeztem a főiskolát, ezért plagizálásra sem volt esélyem”  – nyilatkozta Gyurcsány Gréczi Zsoltnak. Bár elmondása szerint miniszterelnökként mindig is jól tudta hasznosítani biológia-technika tanári…..
azigazivideki 2012.05.03 01:02:04
@azbesztos: így, így, ahogy mondod.

az egész csávó hamis adatokra épül, lehet, hogy nem is gyurcsányi a neve sem, meg lehet, hogy nemis így néz ki, hanem pölömint óvé.
hm? szerinted?

az összeset kiutasítani az országból azonnal!
mindet. mérlegelés nélkül, ha már a snitt is, meg a volt kurcsányi is, két közjógi méltósegg is csalóhamisítóreggeldélbeneste hazudozó, akkor nyílván az összes többi kisstílű is, mérnealapon.
hánem?

a politikát be kell tiltani! a tisztségviselőket ugyanolyan többfordulós-interjúzós-abuzálós felvételirendszerrel kell megtalálni, mint a legnagyobb multiknál szokás. ide nem politika (hablatyolós-pózerkedős szemfényvesztés) kell, hanem erősen szakmai MUNKA! rájtnáó!
nameg úgy általában: mindenki elhúzhat innet, akinek büdös a munökkka.

nehogy má nekem kelljen elmenekülnöm az országból a sok imbecil nyálcsorgató idióta meg az arrogáns hozzánemértő fasz megélhetési bűnöző politikus miatt!
detéllegmá!

polemizálgattok itt dolgozatokon egy telifingott pöcegödörben, szép tejjesítmény, mondhatom.
nahol a forradalom beszariak?
fülkébemi?
anyátok nektek is.

májushárom, mindenkibekaphattya nap vanma.
szevaszkalap faszkalap.

pámára
Richard Dorfmeister downtempo-legendával nyitja kapuit Budapest legújabb szórakozóhelye a Park. A május 3-i nyitónap Dorfmeister mellett a jamaikai Ras MC T-Weed is fellép. Az akár 12 ezer ember befogadására is alkalmas, szállítmányozási konténerekből épült szórakoztató-központ…..
azigazivideki 2012.04.25 22:23:56
@Faxni: ezérhát. mit gondolsz a zp mérnem kapott végül engedélyt? na nemmintha nagy kár lenne érte..., egyik kutyamásikabb! ebb emitt konténerből, amott konténerből van az egész, míly eredeti, de boroskólás falrahánytborsodóhoz pont passzentos, hánem? háde!
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
azigazivideki 2012.04.19 10:18:33
@nbm: így, így testvéreim a zűrben!
egy qrvanagy vastag piros vonalat kellene már húzni, és a múltat végkép eltörölni!

mindenkinek számot kellene vetnie, elsősorban saját magával, leszámolni saját hazugságaival és kinyitnia a lelkét-szívét a nemzet egésze felé...

nincs már alternatíva! új minőséget kell teremteni, a zembereknek maguknak kell felnőniük a feladathoz, mert öntelt, önző és kisstílű tolvaly politikusaink csak egy lefelé örvénylő spirálba húzták bele az egész társadalmat, az egész NEMZETET!

ELÉG VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!
NINCS MÁR TOVÁBB!!!!!!!!!
FORRADALOM!!!!!!!!!!!!!!!
azigazivideki 2012.04.19 11:48:53
@buzogányfa: jó helyen kapirgálsz kistesó!

egyre több olyan ember van ma Mo-n, akinek egyik párt sem jelent alternatívát, sőt a mai magyar politika, úgy egészében annyira lejáratta magát az emberek előtt és az országot az egész világ előtt, hogy lassan nem lehet velük közösséget vállalni!

két dolgot tehetünk, ha mégsem akarunk egy új 56-os, véres forradalmat (hiszen puhányak lettünk az elmúlt évtizedek alatt):

1. két év múlva, nagyarányban (min. 80%) nem megyünk el szavazni, mert az egyértelmű jelzése lenne a jelenlegi politikai elit (sic!) társadalmi szintű elutasításának.

2. addig is, egy polgári engedetlenségi akció keretében szintén tömegesen lemondunk a magyar állampolgárságunkról – ezzel nyílván kizárva magunkat a jogok és kötelességek (pl. adózás) köréből –, hiszen ezzel a csürhével már tiszta ciki azonosulni.

vagy: mégsem vagyunk még puhányak és szívesen odab@sznánk, ahova köll?
részemről nem vagyok elrontója semmi rossznak (jónak), egy kis testmozgás ránk férne már – tudjátok: ép testben ép lélek...

hm?
azigazivideki 2012.04.19 12:19:59
@Örzse néni: a rendszerváltáskor pölö a lengyelek az államadósságuk nagyrészét letudták, egyszerűen elérték a POLITIKUSAIK, hogy elengedje a nyugat...
nálunk ez nem volt érdeke a polelitnek!
nálunk nem számoltak el a kommunizmussal sem..., míg a csehenél az összes volt pártfunkcit évekre eltiltották a közügyek gyakorlásától!
ilyen puhapöcs, álságos ál-rendszerváltást sehol sem produkáltak a volt szoc. országok közül.
szal?
Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban. "Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" -…..
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
azigazivideki 2012.04.17 02:00:01
@kapal: "Klassz efemet hallgatni = lúzerség. "

buzulni és már magyarnak lenni is az...
  Persze csak átvitt értelemben. Legalábbis egyelőre. Ezt most csak így idetesszük: Budaházy György skype-on tartott sajtótájékoztatót (tartalmáról itt), és a fotó láttán még mindig csak keressük a szavakat.  „TÖKÉLETES! minden részlet. a legerősebb…..
"Sokkal tudományosabb módszerekhez kell folyamodnunk ahhoz, hogy a pozícióra méltó elnököt találjunk". A szuperköztársasági elnököt Sólyom László, Majtényi László és Dopeman köldökzsinórvéréből hozzák létre, amihez négy egységnyi biorépalevet adnaj hozzá,…..
azigazivideki 2012.04.12 15:36:46
@Dr. Adofizeto:
ÁderBáder – 1:05 - nél olyan mintha azt kérdezné , hogy "You wanna cock?"
asztiskérdi, hápersze hogyaszt, a f@szt! asztakarja má' nagyon, ez is jólessz főméltóságú felszópó-aláírónak, naná hogyjó!
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
Ma lenne száz esztendős Örkény István, egyik kedvenc magyar íróm, aki, ha olvastál tőle valaha bármit is, számodra is kiderűlt: sokat tudott az emberi lélekről. Minderről novelláiban annyira nem hétköznapi módon adott számot, hogy nagyon könnyen függővé válik az újra…..
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
Vegán, nyilván otthonszülő, és a videón előrágja gyermeke számára a kaját. Köszönöm szépen!   ..
azigazivideki 2012.03.28 11:11:31
@Dr sulcus: hánem? háde!
agyam leáll a sokktól : )
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
Jonathan Ive valószínűleg minden idők egyik legismertebb termékdizájnere. Az ő nevéhez kötődik az Apple egy sor formaterve: az iMac, a titánium és alumínum PowerBook G4, a PowerMac G4, a PowerMac G5, a G4 Cube, az iBook, a Mac Pro, a MacBook, a unibody MacBook Pro, a MacBook Air, az…..
azigazivideki 2012.03.19 11:22:59
Ez a tudatos design-szemlélet kombinálva a tudományos eszközökkel támogatott marketinggel vezetett az Apple sikeréhez...
Van még Ive-n kívül hasonlóan következetes formatervező jónéhány, de talán a legkomolyabb az ausztrál Marc Newson (
marcnewson.com), akinek minden munkáján ugyanez az elmélyült, emberközpontú design-szemlélet látszik.
A modoros, pózer sztár dizájnerek kora lejárt (bocs' Starck, pedig ő sem senki... : ).
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Ghostwriter Csak a bunkóság 2012.02.18 11:22:00
Mostanság egyre többször van részünk abban az örömben, hogy magyar filmesekre figyel fel a világ. Tegnap óta Fliegauf Bence van soron: Csak a szél című, a 2008-2009-es romagyilkosságok által ihletett mozija a berlini filmfesztivál egyik esélyese. Lenne? Lett volna? Történt ugyanis,…..
azigazivideki 2012.02.18 22:05:46
@sárkányfő:

kösz az infót. OK, rendben, ez bennvolt télleg.
de legalább tökéletesen sikerült demonstrálnom a dolog metodikáját: a félműveltség és az elvakult fröcsögés által okozott vakságot : )
na mais megtudtam valamit (magamról is)
hátez.
azigazivideki 2012.02.18 22:07:32
@milyen szép a Vértes, ó:
igen, kiörültem magam, lsd. a másik hszben.
azért a hibára rögtön mozdul mindenki, ezt jó látni, ezt az éberséget : )
azigazivideki 2012.02.18 22:17:13
@sárkányfő:
igaza van a vértesinek, nem kell elájulni, de ez a normális..., nem? hánem? naugye : )
mindenjót
  Na, hát vele mi történhetett? Az 1986-os születésű színésznő tegnap így jelent meg az amfAR gálán. Hát, hirtelen nagyon megöregedett, az egészen biztos. Persze, zűrös volt mindig az élete, hisz gyerekként már sztár volt, aztán jöttek a gondok. Ittas vezetés, sitt…..
azigazivideki 2012.02.10 11:15:09
@iqlightblondiee: nem nagy szerencse, mert a kávé meg a cigi is lerombol ilyen szintre, csak nem olyan gyorsan, mint a hatékonyabb drogok, de azért csak áltasd magad ezzel nyugodtan..., csak azért mert ezek a drogok legálisak, még ugyanúgy addikciót okoznak és legvégül ugyanolyan nyomorultul elpusztulsz. nemrég egy fiatal csaj ugyanezzel a f@ssággal jött, hogy ő nem fogyaszt kokaint, meg marihuánát, mert ő FELELŐSEN gondolkodik a jövőjét illetően, hiszen akar MAJD (1x) gyereket..., miközben egyik cigiről a másikra gyújtott és nagyokat hörpintett a piájából.
szép, új világ, tele okos emberekkel!
eh! na azért nehogy eretvágj, csak szóltam : )
gg.blog.hu Búcsúm az Indextől 2012.01.08 12:38:00
 "Felek a fenti Megállapodást elolvasták és mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá." - ez a mondat zár le egy 13+4 éves szakaszt az életemben, vagyis: utolsó alapítóként a továbbiakban engem sem fűz semmilyen kapcsolat az Indexhez. Lehetne ehhez egy…..