Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csík Juci

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 május 8. Szőnyegalól -Tilosrádió Egy hosszabb beszámolót hallhattok Horváth Ádámtól, aki elmeséli Szlovákiában mi fán terem a víruskezelés és hogyan érinti a cigányokat. Az adás ideje alatt Horváth Aladár élelmiszer csomagokat oszt az ózdi Hétes- telepen, ahol szó szerint éheznek a…..
Szőnyeg alól Tegyük fel... 2020.05.20 17:53:32
Nincs kerted. Minden étkezést ebből kell megoldanod. A reggelit, az ebédet, az uzsonnát és a vacsorát is.  Tegyük fel, hogy ez a két gyerek nem cukorbeteg, nem lisztérzékeny. Nincs semmi bajuk. Hogy az egész család eszik-e ebből azt rád bízom. Azt is, hogy lesz-e benne gyümölcs, zöldség vagy akár…..
Kedves olvasóink és hallgatónk! Az egykori RádióC szép emlékeket ébreszt mindannyiunkban.Tudjuk, hogy hiányát nem pótolhatja semmi, de mi megpróbáljuk enyhíteni! Megkaptuk az engedélyt a tulajdonosoktól, hogy közöljünk az egykori RádióC felvételeiből.  Mi mással kezdhetnénk, mint a Kálmány…..
Szőnyeg alól Setét Jenő 2017.11.06 11:55:31
Gary Slutkin infektológus, fertőző betegségekkel foglalkozik. Azt mondja, kezeljük úgy az erőszakot, mint egy fertőző betegséget. Programja hatására 50-60 százalékkal csökkent az erőszakos cselekmények száma azokon a területeken, ahol kipróbálták. Gary Slutkin orvos, a…..
Szűk körben, de annál izgalmasabb beszélgetésben volt részünk a KuglerArt szalonban. A téma nem könnyű. Talán ezért voltunk olyan kevesen. A szembenézés, a komfort zónánkból való kilépés egy hosszú folyamat. Sok tanulsága volt a beszélgetésnek, amihez a résztvevők is érdemben hozzászóltak.  Számos…..
Szőnyeg alól Kedves Olvasó! 2017.11.05 13:45:46
Köszönjük, hogy figyelmeddel kitüntettél minket! Arra kérünk, hogy ha véleményed is szeretnéd közölni velünk, akkor vedd figyelembe Moderálási Szabályainkat! Véleményed az adott cikkel, videóval vagy hanganyaggal kapcsolatban fejtsd ki. Az építő jellegű kritikát szívesen fogadjuk! Ha van az…..
"A gyűlölet gyilkol, legyetek éberek!" (A katolikus pap a nagycsécsi áldozatok temetésén) Tódór János riport -szociográfijáját mutatjuk be november 3-án a#szőnyegalól szervezésében a #KuglerArt Szaloban, este 6 órától! A Vadászjelenetek, a 2000-es évek elsõ…..
Pólika - a magyar és cigány dal koronázatlan királynője emlékére A Cinka Panna Cigányszínház és a Magyarországi Szerb Színház közös, új produkciójáról Kovács Apollónia életét feldolgozó darabbal foglalkoztunk az október 27-ei Szőnyeg…..
Ennyi Kőbánya összes stratégiája a Hős utcai telep felszámolására! Közel tíz éve létezik pontos terv, tervezett stratégia arra, hogy mit kellene kezdeni a Hős utcai gettóval. Minden településnek, illetve önkormányzatnak van (korábban: Integrált Városfejlesztési Stratégiája) Integrált…..
Szőnyeg alól Szerencsegyerek 2017.10.23 19:27:34
Szerencsegyerek írta Németh Szilvia   - Gratulálunk, Hölgyem! Önnek egy gyönyörű, csodálatos regénye született! Éva könnyekig meghatódva tartotta karjaiban újszülött könyvét. Aztán Feri jó erősen hátba vágta, és ez visszarántotta a valóságba. - Már megint miről ábrándozol, drága? Melyik…..
Szőnyeg alól Ne az én nevemben! 2017.10.16 15:27:28
Országos szintű mozgósításba kezdett Farkas Flórián, hogy jövő szombaton egy ötezer fős erődemonstrációval a cigányok nevében beszálljon a kormánypárt melletti választási kampányba. Ne az én nevemben!  Magyarország kormányának, magukat ellenzékinek nevezőknek és Farkas Flóriánnak! Ebben az…..
Ahogy beszámoltunk róla, több százezret, illetve milliókat ígértek csalók az ország szinte minden részén romáknak, holokauszt kárpótlási pénzekre hivatkozva. Korábbi cikkünkben írtuk, hogy egyetlen szervezetnek sincs tudomása arról, hogy lenne bárhol újabb holokauszt kárpótlási alap.  Sehogyan sem…..
Egy nappal azt követően, hogy a RomNet/Szőnyegalól hírt adott arról, hogy csalók járják az országot azzal, hogy több ezer eurós kárpótlást ígérnek a holokauszt áldozatinak és leszármazottainak, máris letartóztatta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint az egész országot átfogó csalás mögött…..
Egy nem létező holokauszt-kárpótlási programra hivatkozva személyes adatokat gyűjtenek szinte az egész ország területén azok a csalók, akik sok ezer euró összegű kárpótlást ígérve előzetes regisztrációként több tízezer forintot is elkérnek a jóhiszemű emberektől. Úgy tudjuk, a hetek óta tartó…..
Ha nem változik a választási törvény, akkor hiába való volt az eddigi munkájuk és csak blöff volt az ellenzéki összefogás? Mire számít a mozgalom? Hogyan tovább? A kérdésekre Budija Szilviával, a Közös Ország Mozgalom szóvivőjével keressük a válaszokat. Kötőtű-ami…..
Bűnösnek találta a Pesti Kerületi Bíróság rágalmazás vétségében a Romnet újságíróját azért, mert az Országos Roma Önkormányzat volt gazdasági vezetőjének felelősségét is firtatta a “Híd a munkavilágába” programban, ahol több száz millió forintnak veszett nyoma.  Farkas Flórián elnöksége alatt Bence…..
Nem csak a Fidesz képviselői gondolják azt , hogy Soros maga az ördög. A tegnapi felszólalás látszólag mindent visz:„A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!” Soros démon, hazaáruló, nemzetbiztonsángi…..
Szeptember 25-én Cserdi: csoda vagy botrány? címen a Roma Parlament színeiben Horváth Aladár és Zsigó Jenő szerveztek egy beszélgetést, amiben meghívott vendég volt Bogdán László. A szervezők a következő mondatokat kérik tőle azóta is számon: „Ma mindent meg kell tenni azért, hogy a…..
Csík Juci 2017.10.08 16:36:36
@DR. Smit Pal: Moderáld magad. Senki sem csinál ki senkit. Ha nem tudod normálisan leírni a véleményed, tartsd magadban.
Csík Juci 2017.10.08 13:27:08
@axolotl77: igen. ctrlC ctrlV
Szőnyeg alól vasárnapizene 2017.10.08 12:36:28
https://www.mixcloud.com /csík-juci/egykiscigányzene/..
Szőnyeg alól Tatárszentgyörgy 2017.10.07 12:50:21
a ”tiszteletreméltó” emberekkioltották egy gyermek szívének lángjait.egy élet kis virágát taposták a jéghideg hóba,hogy aztán kutató szemek lépkedjenek árva csontjaineltaposván ritka virágát.Tavirózsa vagy melyet elért az őszúgy virágoztál ahogyan senki másazon a telepenahol a félelembe ragadt…..
Szőnyeg alól MIT ÉR EGY ÍTÉLET 2017.10.06 08:50:05
  10 év után mondta ki a Kúria, hogy jogsértő, amit Kaposvár a roma gyerekekkel művel, és hogy  felmenő rendszerben kell megszüntetni az iskolai szegregációt.Borzasztóan ciki lett volna, ha más döntést hoz a kúria. Azon, viszont teljesen el vagyok képedve, hogy Szita Károly a végsőkig elment,…..
   Körülbelül 190 ezer gyermek él szubstandard lakásban, és 540 500 azoknak a gyermekeknek a száma az országban,akik beázó, vizes, penészes, tehát az egészséget potenciálisan súlyosan károsító lakásban élnek. Ez az összes 14 év alatti gyermek fele. Az Eurostat szigorúbb meghatározása szerint…..