Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Commune

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét látva számomra kicsit meglepő, hogy milyen nagymértékben drágultak a panellakások árai - ráadásul sok ingatlanszakértő úgy véli, egyelőre semmi jele annak, hogy ez a folyamat megállna vagy legalábbis mérséklődne. A legdrágább ingatlanok a Vizafogón és…..
Commune 2018.02.13 21:50:44
@Danubius: hát ha a belvárosi téglaházak kibírták több, mint 100 évig, akkor a panel kibírja 200 évig
A kínai propagandakiállítást ismertető kritikánkkal alapjaiban értettük félre a témát és magát Kínát is, állítja Salát Gergely Kína-kutató a Mandineren megjelent írásában. A konzervatív blogon Kínai Kálmán és Trágár Tóniként publikáló szerző saját nevén jegyzett…..
addict A Pepsi bűvös száma 2011.12.22 10:18:00
Lefogadom, hogy még ti sem hallottatok a világhírű kólamárka bűvös számáról, amely nem más mint a 12939. Vajon rá tudtok jönni a reklámfilm megnézése előtt, hogy miért?Egyszerűen nem hiszem el, hogy a világhírű kólamárka 119 éves fennállása óta még senkinek sem jutott…..
Hollywoodban senki sem kerülhet a halhatatlanok közé, amíg legalább egyszer meg nem halt a filmvásznon. Legyen szó természetes vagy erőszakos halálról, negatív vagy pozitív karakterről, a főhős halála mindig katartikus élményt kell, hogy okozzon. Hitelesen, megindítón meghalni…..
 Legutóbbi posztom kommentjeit olvasva tisztán kirajzolódott két nagyobb párt: akik valamiféle koncentrációs táborokkal oldanák meg a gettóbűnözést és akik az integráció hívei. Szerencsére a különböző táboroztató megoldásokkal kapcsolatban rengeteg történelmi…..
Hihetetlen méretű benézést talált mentolosmacska:Múltkor egy régebbi Star Trek-sorozattal kapcsolatban írtam, most az X-Akták miatt. Sok hülyeség van benne, de amit nemrég találtam, az végképp kiborított. Felirattal és eredeti hanggal néztem és nem is értettem a történteket,…..
Belsőség Ez nem vicc volt 2010.04.09 11:44:00
Nem vicc, bár kétségtelen, hogy az utóbbi évek egyik legjobb – enyhe szarkazmussal átszőtt – honlapja szűnt meg április elsején. A céggel együtt, amelyik mögötte van.   Bár kétségtelen, hogy a távolodó kapitalista termékek után csak zihálva kezet nyújtó,…..
  Választások idején mindig előkerül néhány futóbolond, aki szeretné megméretni magát, kellemes perceket szerezve ezzel az érdeklődő nagyközönségnek. Az ilyen szórakoztató indulók közé tartozik idén a Torgyán-Kisgazda-Koalíció, Torgyán József legújabb…..
(Matlák Gábor vendégposztja.) Gyerekkoromban, amikor a történelem és a politika összefüggései nem alkottak egységes rendszert fejemben, Rudolf Hess-t leginkább Nelson Mandelához hasonlítottam. Két világszerte ismert politikus, akiket ádáz politikai ellenfeleik sok évvel…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
Commune 2009.08.05 14:31:42
@1egyed: Én arra gondoltam, hogy ha nem fölösleges szarok gyártására fordítanák azokat az irgalmatlan erőforrásokat, hanem a szükségletek kielégítésére, akkor se eladatlan termék nem lenne, se éhező ember.
Commune 2009.08.04 17:04:24
@1egyed: Én csak onnan vélelmezem, hogy a világ egyik fele beleroggyan a sok eladatlan holmiba, a másik felén meg éhendöglenek. Nem furcsa ez?

Az irigységről meg azt gondolom, hogy az egy többé-kevésbé természetes emberi érzés, de az önmérséklet is az (vagy legalábbis az kéne legyen), szóval akinek nem fordul ki a szájából a téliszalámi, ott ahol mások éheznek, az elég silány ember. Ne csak azon rúgjunk már egyet, aki irigy (vagy mi azt gondoljuk róla hogy az), hanem azon is, aki nem sajnál magától semmit, közben mások nélkülöznek. Meg azért is veszélyes így címkézni, mert így az emberek természetes igazságérzetét is besorozzuk az "irigy" kategóriába. Azért ennél többről van szó.
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
 Legutóbbi itteni írásomban nem átallottam azt állítani, hogy kéregetőket dolgozni küldeni fasisztoid szemléletre vall, ám meglehetősen kevesen értettek egyet abban, hogy fizikai munkát ajánlani olyanoknak, akikről fene sem tudja, az utcán laknak-e és mióta, és mikor ettek…..
w Rakétákról lányoknak 2008.08.22 07:15:00
Rakétapara, már megint. Tiszta retró. Its so 1980’s. Lengyelország amerikai rakétákat fogad be, Oroszország atomcsapással fenyegeti Lengyelországot, Irán műholdat bocsát fel. Általános iskolában mi – hat-nyolcévesen – többek között nukleáris rakétákról…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..