Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juragy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házasság első látásra címmel jön a Married at First Sight nevű formátum a magyar kertévébe, pontosabban az RT Klubra május 2-tól. Az eredetileg heti adásokkal operáló formátumból itthon napi lesz, és a Konyhafőnök VIP helyén fog menni, és annál sokkal megosztóbb lesz (már ha egy celebfőzős vetélkedő…..
juragy 2017.04.15 16:32:12
@bbalintus: itt nem a keresztényekről/tyénekről, hanem az erőszakosan téríteni akarókról, pláne sőt, ha azok őszintétlenek.
juragy 2017.04.15 16:33:41
@juragy: van szó
juragy 2017.04.15 16:43:47
@Balango: Akit nem érdekel, az nem olvassa, különösen nem kommentálja. A blog a personal website or web page on which an individual records opinions (Google ford.)
Az Index még mindig a tárgyilagos és erkölcsös források közé tartozik, gondolom ezért látogatod, nemcsak böfögni akarsz.
Soros György, mint ismerjük, a világ egyik legvagyonosabb embere. Leleményességével és ügyességével két országot sodort a csőd szélére, kontinenseket félemlített meg, valamint erőteljes törekvéseket tesz a világpolitika befolyásolására is. Vagyonát 2017-ben a Forbes 25,2 milliárd dollárra becsülte.…..
juragy 2017.03.14 19:59:33
@E.Katolnai: kussban, ha már ekkora magyar vagy.
Az közismert, hogy az Orbán-rezsim az idei vizes világbajnokságot szánja az olimpiai pályázat referenciamunkájának. Az is: megmutatja, hogy mi lenne az adóforintokkal, majd a létesítményekkel, ha Magyarország nyerné el a 2024-es játékok rendezési jogát...
juragy 2017.02.06 19:05:52
@Hannibal ante portas: 2 évvel ezelőtti a hivatkozás. Valószínűleg be tud számolni arról, hogy azóta milyen megállapodás született a létesítmény VB utáni üzemeltetéséről. Vagy nem? Az 52 milliárdos telekár hülyeségnek tűnik, bár valószínűleg nagyobb területet érint az építkezés, mint amit a Főváros 2,8 milliárdra tartott. Ettől még kínos ez a 8 milliárd helyett 42 milliárdos létesítési költség. Ha ezt egy olimpia költségeire vetítjük, az felér egy Hannibállal a kapukon belül.
Bár semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, a UPC Magyarország Facebook-oldalának dühös kommentjeire adott válaszokból kiderült: a szolgáltató hirtelen, február 5-től kivette analóg csatornakínálatából a miniszterelnökkel nemrég összeveszett Simicska Lajos tévéjét, a Hír TV-t. A UPC válasza…..
juragy 2017.02.06 18:33:21
@Ellenzéki összeFOSÁS: Fos! Értem, hogy nehéz a távirányítót kezelni. Sokkal kényelmesebb, ha minden csapból ugyanaz folyik.
Mellékes, hogy jogos-e egy nagyhatalom álláspontja, ha el tudja hitetni a világgal, hogy ő képviseli az igazságot. Más kérdés, hogy Tálas értékelése Oroszország és a Nyugat viszonyáról inkább szól a múltról, mint a jövőről. A Magyar Nemzet újságírójáé, Stier Gáboré az érdem, hogy a kettős mérce…..
juragy 2017.01.30 19:32:50
@Ballib cenzúrázók réme 22: Ceruzarázó, a világ változik (lásd Viktorodat)! Ha valaki (történetesen Gyurcsány) az EU őszinte híve, és Oroszország felé nyit (egy még a jelcini kuplerájt konszolidáló Putyin felé mellesleg), az az EU szőttesének színesebbé tétele (copyright). Ha viszont egy EU-ból kitekintő, azt szétverni akaró Orbán teszi ezt, egy már kiteljesedett tekintélyuralom irányába, és valaki nem érzékeli a különbséget, hát...
Ugyanez a helyzet Paks2-vel. 8 évvel ezelőtt ez még lehetett deal, de napjainkban?
Az a gyanúm, hogy saját jelződet osztogattad. Üdv