Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszázsinfó

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan hirdető nekünk nem kell, aki nem tud viselkedni.Az első perctől kezdve megválogattuk, hogy kivel kerülünk üzleti kapcsolatba.Nem elsősorban a saját komfortérzetünk kedvéért, hanem a lapjaink színvonala érdekében. A masszázsinfó látogatói biztosak lehetnek abban, hogy nálunk nem találnak…..
Igen, a hónap végén leszünk 12 évesek.A masszázsinfó 2000 augusztusában indult. Nyertes csapaton ne változtass - ezért az oldal nagyjából 10 éve ugyanúgy néz ki, ám lassan az idő elhalad mellettünk, ezért a nyár elején korszerűsíteni kezdtük az oldalt és remélhetőleg a…..
Masszázsinfó és google nagyjából olyan, mint az egér és az elefánt.Vagy az egér bolhája és az elefánt nagypapája. A masszázsinfó szerkesztőségének tizenéves életében eddig a legnagyobb esemény az volt, amikor válaszolt nekünk a Google munkatársa.A teljes nevét nem árulta el, az nyilván stratégiai…..
Kicsit pang a piac.Sokan abbahagyták, felfüggesztették, vagy elmentek külföldre.A masszázs viszont örök...
Csodálatos képei vannak a neten. A nőiesség minden díszével felékesítve: figyelemfelkeltő mellek, vékony derék, finom csípővonal, tökéletes popsi. A leírásban masszázs szerepel, franciás levezetéssel, semmi más. Csupa csupa 10-es értékelés, túláradó dícséretek.Nosza,…..
masszázsinfó 2011.03.16 21:38:22
@Betelgeuse-2: ha még jársz erre, kis reklamálós! Felhánytorgatod a szerzőnek, vagy nekünk, vagy kinek, hogy miért itt jelenik meg ez a sztori.
Aztán meg itt reklamálsz, hogy miért kell ezt kirakni az index címlapra.
Szerinted az index címlapot mi szerkesztjük?
Inkább ne válaszolj, csak maradj ilyen!
:-)
A masszázs ára Tavaly június óta annyi idő eltelt, ami még egy gyermek világra hozatalához is elég.Akkor elhangzott egy ígéret: a következő oldal a masszázsárakról fog szólni.Ez az oldal el is készült, jó régen, ki tudja, mikor. Ezen az oldalon emlékeztünk meg a masszázs szolgáltatás árairól,…..
Van egy oldalunk, amit még Csipkerózsika álmát alussza.mindenamimasszazs.huEgyelőre a meglevő oldalakat bővítjük, lassan, de biztosan.Fontos a masszázs és fontos a tartalom. Most pl. a masszázsinfóra készült egy oldal a blogokról.A masszázsblog és minden olyan, ami a masszázzsal…..
Ez a zseniális faszos nadrág a madridi divattervező Isabel Mastache extrém kreációja. Viselőjének mókát, pofont, vagy pszichiátriai kezelést garantál! További őrület a videóban.   ISABEL MASTACHE Fall Winter 2010 / 11 Cibeles from NEOMODA on Vimeo...
Majdnem egészen elolvadt a hó.Ficeregnek a madarak és verexenek a macskák.Beindulni látszanak alvó és alapjáraton muzsikáló oldalak.Az alvó oldal a gyogymasszazs.info.hu ahol erre a hétre minden napra jut egy új masszőr, az alapjáratos pedig erzeki-masszazs.hu, ahol szintén elindult…..
Még mindig az érett_nőket szeretem és hiszem és vallom hogy masszázsban sokkal, de sokkal jobbak, tapasztaltabbak, odaadóbbak, mint a megélhetési cicababák, akik annyira oda vannak a saját szépségükért, hogy mindjárt belehalnak. Ezért néztem ki magamnak egy nagyonérett hölgyet,…..
masszázsinfó 2010.02.25 09:58:58
@winy: hú ez remek, köszönjük! Lesz belőle önálló poszt.
persze ezt a jó kis helyet sem!masszázsban úgyis mi vagyunk a...(valami miatt vannak itt is látogatók, üdvözlet és köszönet nekik!)..
most ide blogolunk és itt találod a régi bejegyzéseket..