Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csatlós Csilla

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellett pár nap észheztérnem, hogy higgadtan fel tudjam fogni, amit Veres András megyéspüspök nyilatkozott. Püspök Úr. Ön ítél akkor és úgy, amikor arra joga nincs. Ha véleményt nyilvánít elvárható Öntől, hogy tájékozódjon és utána nyilatkozzon olyat, amellyel hívő emberek sokaságában nem kelt…..
Csatlós Csilla 2017.08.27 19:34:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne: jelenleg már a protokoll javaslat az egyetlen petesejt beültetése...ezért írtam, hogy a Püspök Úr tájékozódjon és utána nyilatkozzon. Köszönöm sorait.
Coach blog Majd... 2017.08.24 21:00:08
  A coachingok folyamán gyakran téma a halogatás, hogy valamit miért nem lépünk meg, vagy miért csak hetek, hónapok múltán. A halogatásnak sok oka van, legtöbbször az, hogy félünk a kudarctól, hogy nem sikerül tökéletesen a tervünk, vagy egyszerűen csak nem tudunk döntést hozni. Sokszor a képbe…..
Coach blog Becsengetnek 2017.08.22 07:09:33
Két hét és újra megkezdődik az iskola. Az előző tanévben egyre növekvő kiakadással szemléltem a  bennünket körülvevő világ sokszor végletekig teljesítményorientált elvárásait, amelynek már a gyerekeink is elszenvedői. Akad köztük, aki a hatévesen háromféle edzésre jár, mert kell a mozgás, mondja a…..
Csatlós Csilla 2017.08.22 18:57:28
@FlybyWire: a 17 évesem életében nem volt különórán. Boldog ember lesz belőle.
Csatlós Csilla 2017.08.23 15:30:38
@subidubidu: szerintem boldogok lesznek, mert ezzel a szülői hozzáállással megtanulják az egyensúlyt.
Coach blog Újrakezdés 2017.06.14 21:18:00
    A héten úton Budapest felé, kaptam egy üzenetet. „Csilla, az a kérdés foglalkoztat, hogy hányszor kell, lehet újrakezdeni.” Előtte egy perccel nyomtam meg a mentést ezen az íráson, újrakezdés címmel.Az én válaszom : akárhányszor lehet és mindig kell, ha belülről érzed rá a…..
Coach blog 14 óra 2017.06.02 17:27:04
Te, kedves ismerősöm, remélem magadra ismersz. Tegnap azt mondtad, hogy a férjed mindig az én írásaimmal példálózik neked. Azt mondja, igenis lehet vinni vállalkozást úgy, hogy este öt után nem dolgozol, nézd csak meg, itt írja Csilla. Ismerlek. Végighajtottad az életed, negyven felett kiszálltál…..
Coach blog Birtokolni 2017.05.18 14:39:33
Agyoncsépelt mondat, hogy ami igazán fontos, az megfizethetetlen. Nincs ember, aki ne hallotta volna többször ezt a mondatot, mégsem él így a többség. A gyereked mosolya, a közös kávé barátokkal egy akácillatos teraszon, kiskifli-nagykifliben ébredni azzal akit szeretsz, ez ami a legfontosabb. Múlt…..
Egy rövid kis itinert adok ahhoz, hogy melyek azok az apró dolgok, amellyel vissza lehet venni az irányítást az életetek felett, olyankor, amikor minden fejre állni látszik. Kezdjetek el élni! 1.Álljatok meg! Ha az elmúlt hónapokat pihenés nélkül végigmelóztátok, akkor ideje beiktatni végre egy…..
Coach blog Lépj egyet 2017.03.15 15:17:29
Pár hónapja coachként dolgoztam egy fiatal vezetővel. Új helyre került, új környezetbe, komoly szakmai és vezetői kihívással. Már az első hetek is érdekesek voltak. Folyamatosan figyelmeztették, hogy ne legyen állandóan jó kedvű, nem kell mindig humorizálni. Meg akart felelni, így beállt a sorba.…..
Rájöttem, hogy ezt kérdezik tőlem a legtöbbet. Mindenki és a magam érdekében leültem, hogy összeírjak egy pár dolgot a hétköznapjaimból, amivel menedzselem a napi 24 órámat. Mivel ezen dolgok nagy részét tudatosan alakítottam, szokássá váltak, nem kell már odafigyelnem a betartásukra.1. Kezdem a…..
Coach blog 32,9 2017.02.11 08:58:53
Nem hőmérséklet, nem centiméter, hanem kilogramm. Egy negyvenkét éves felnőtt nő testsúlya, aki anorexiában szenved. Biztos nem volt véletlen, hogy az utamba sodorta az élet. Nem sikerült meggyőzni, hogy menjen kórházba, hogy kezelésre van szüksége. Kereste a kibúvókat, kereste a magyarázatokat,…..
Coach blog Digitális detoxikáló 2017.02.09 19:49:31
Megkeresett egy cég ügyvezető igazgatója azzal a gonddal és coaching feladattal, hogy képtelen menedzselni az idejét és megőrjíti a sok információ, amit állandóan kap. A beszélgetés alatt is vagy négy alkalommal nézte a telefonját, majd amikor észrevette, hogy látom, lefordította. Ismerős valakinek…..
Coach blog Hátbatámadás 2017.02.08 08:47:23
Biztos mindenki átélte már, amikor olyan emberben csalódott, akiben végtelenül megbízott, akire mindent rábízott. Engem sem került el korábban ez az élmény és nem keveset gondolkodtam rajta, hogyan történhetett meg. Sok idő kellett mire letisztultak a történtek és eszembe jutottak pillanatok,…..
Coach blog A coach tanít 2017.02.06 21:00:07
Ma indult az első nap az Elixír hét napos vidéki üzleti tréning sorozatomon. Pontosan kétszer annyian jelentkeztek, mint amennyit vártam és egy igazán jó csapat jött össze, 31 ember, egy regiment.) Tény, hogy ilyen nagy létszámú és színes csapat sosem volt a kezem alatt. A karosszérialakatostól, a…..
Coach blog Változás 2017.02.05 18:04:41
Változás Külterületen élve, a hóeltakarítás csak mítosz számunkra, így csütörtökön még hidegben és jégpályán csúszkálva ereszkedtünk le a faluba. Alig 24 óra múlva langyos levegő, mindenhol elolvadt hó és hatalmas pocsolyák. Mindig megdöbbenek ezeken a nagy változásokon. Milyen egyszerűnek…..
Coach blog Kereszt 2017.02.04 16:58:52
Hetedik éve része az életemnek egy étterem.  A hely egy kis faluban van  és vidéki gondolkodásommal a legfontosabb dolognak azt tartottam, hogy amit  a vendégek elé teszünk, az a két kezünk munkája legyen. Így lettek házi lekvárok, magunk gyűjtötte gyógytea, pástétomok és terrinek és minden csupa jó…..
Egy decemberi reggelen összehozott a sors egy szakértővel, akinek meséltem, hogy lassan két évtized után karrierem a régi mellett új irányt vesz, coachként is kamatoztatom a megszerzett üzleti tapasztalatot. Sokáig készültem erre, tanultam érte, ezért megdöbbentem azon amit mondott. A kissé pikírt…..