Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőke kapitány

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
Autófília Smink and Drive! 2009.02.25 13:00:00
Ezt most láttam az utcán. Szép... Különbözőek vagyunk. Engem kifejezetten idegesítene, ha Autóvezetés szakállasoknak, szemüvegeseknek, copfosoknak, vagy hasonló felirattal akarnának becsalni a tanfolyamra. Ez ugyanis feltételezi, hogy a szakállasok, szemüvegesek, copfosok, egyebek…..
Autófília IFA megy hegyen 2008.05.10 12:00:00
Ugyan ki ne emlékezne a jó öreg IFA teherautóra? Mindenki ismeri, mert ugye az IFA a világ leggyorsabb autója (mindig a sor elején). De bevallom, azt soha nem gondoltam volna, hogy valaki képes dalt írni róla. A Pedrofon képes volt. Persze ez nem új, én több éve hallottam egy…..
A régi rendszer (úgy tűnik) különös gondot fordított a nagy nehezen beszerzett, becsülettel kivárt járművek karbantartására és ápolására. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző, mint tudjuk. Szerencsére itt nem kubai léptékkel történtek az események, nem láthattunk fából…..
Scheerti videójára reagálva: nem csak az amerikai izgalmas üldözések jutnak el hozzánk, hanem a hülyeségek is. Kíváncsi vagyok rá, vajon mire gondolt a sofőr, amikor elkövette ezt:  ..
szőke kapitány 2008.04.30 14:35:54