Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Hámori

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!   Már…..
Kár nyavalyogni, hogy nahát, ez a Gyurcsány riogat a határon túli magyarokkal. Nem riogat, bemutatja a valóságot. Muszáj kimondani: Orbán nem azért szórja számolatlanul a magyar adófizetők pénzét a határon túlra, főleg Erdélybe, hogy segítse az ott élő magyarokat. Ehhez nem kellene haveri…..
Most, hogy Vágó Petőfi Gábor bocsánatot kért Gyurcsány Kikérem-magamnak-hogy-szabálysértéssel-vádolnak Ferenctől, és Szél Detti is kávézott egy órát Vona Gáborral félúton hazafelé, vissza lehet térni oda, ahol egy hete tartottunk. Az ellenzék az elmúlt napokban olyan magas labdákat dobott fel a…..
A szokásokhoz híven, idén is kampányolással telt az egyik legfontosabb nemzeti ünnepünk. A sok ellentét közepette világosan látszik, hogy az ellenzéki pártok kezdik elfeledni a másik által okozott múltbeli sérelmeiket, sőt egyesek még az ördöggel is összefognának, hogy ne megint egy újabb…..
Háromszor olvastam el, hogy jól látom-e. Tényleg ezt mondta? Ezt bazmeg. (Hallgatni képtelen vagyok) Valahol az én pofám is ég. Jó, hogy épp nincs senki külföldi ismerős, akinek el kéne magyarázni, mi folyik ebben az országban, hogy tud az ország első embere olyan mélyre süllyedni, hogy a nemzet…..
Trump nem tanult Orbántól, magára vethet, de a lengyelek is elleshetnék tőle a pávatáncot; A magyar kormány túljár Nagy-Britannia eszén; Kurz kioszt egy taslit Orbánnak, mert ami sok, az sok...
István Hámori 2018.03.09 09:52:40
A szélsőjobb egy nap a fehérekért is eljön, Európa saját történelmét ismétli, pedig nem kéne. Fico Orbán kottájából játszik, amikor sorosozik a bajok elkendőzésére. A letelepedési kötvény a kleptokraták vendégszeretete, miközben Orbán Viktor számára a földtörvény is csupán maszlag, hogy a…..
Úgy látszik, hat a brüsszeli fenyegetés: Lengyelország egyelőre hajlandó átgondolni az igazságügyi reformot; Lehet, hogy Merkel csupán testcselként vetette be a kvóták és az uniós támogatások összekapcsolását, mert számára fontosabb a jogállam, illetve a német tartományok megsegítése; Soros igen…..
István Hámori 2018.02.25 10:58:19
@Zoltan Hazafi: Én viszont csak sajnálni tudom Önt, hogy ilyen elvakultan és torzan látja a világot "hazafi úr"
A DK elnökének évnyitó beszédében két kiemelten fontos mozzanatot találtunk. Az egyik, hogy Orbán rendszerét diktatúrának nevezte, amely nyilván alapjaiban határozza majd meg a DK kampányát. A másik, hogy harcot indított egy súlyos igazságtalanság ellen. A magyar adófizetők már több tízezer…..
Orbán: Magyarország csak azért nem vétózta meg az oroszellenes szankciókat, hogy egyben maradjon az EU; Nem sok jót ígér a magyar kormánynak az uniós támogatások jövője kapcsán a német nagykoalíciós megállapodás; A szélsőséges osztrák Szabadságpárt Orbán példáját követné, ha sikerült volna…..
Finoman szólva sem a következetességükről ismerhetjük meg a fideszes politikusokat. A karácsonyi ünnepeket például arra használják fel, hogy politikai üzeneteket küldjenek, mecsetekkel riogassanak, az ellenzék harciasságát, Európa gyengeségét hangsúlyozzák, ugyanakkor a kormány kommunikációja szinte…..
A képlet viszonylag egyszerű: minden európai bevándorlás-ellenes pártra akar szavazni. Hogy miért nem tette? Mert a kontinensen nincs demokrácia – szól az orbáni értelmezés...
Erős szlogent talált a DK, amely hétvégén mutatta be választási programját. Összehozzuk Magyarországot - ezt ígérte Gyurcsány Ferenc. Nem lesz könnyű dolga, de ő legalább megpróbálja. Nyert már választást, tudja, mi a tét. Megnéztük, mit kínál a Demokratikus Koalíció. Akkor nézzük a listát,…..
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..
István Hámori 2017.11.17 21:57:25
Gyorsan bukott le Orbán újabb hazugsága. Most éppen azzal kábította a magyarokat, hogy olyan erős a gazdaság, hogy már nem szorulunk senki pénzére. Nehezen hihető, hogy ne emlékezne arra, hogy most hívták le Paks 2-ért az orosz hitel első részletét, eladósítva ezzel minden magyart 300 ezer…..
Nekünk addig jó, míg Orbán él. Mondtam már, ugye? Mert mit ad nekünk Orbán? A gyűlölet szabadságát. A gyűlölet szabaddá tesz. S szabad ember tesz csuda dolgokat. Például megveszi a Mátrai hőerőművet, mert üsd a vasat és a fémet ezzel is a pénzed véded. A mi emberünk, a mi közbeszerzésünk. Épül az…..
Biztosan sokan hallottak már arról, hogy mi történt a Tolna megyei Őcsényben. Egy ottani panzió tulajdonosa pusztán emberbaráti szeretetből meghívott magához pár szerencsétlen menekültet, mire a helyiek ordenáré módon nekiestek. Megfenyegették, kocsijának kerekét kiszúrták, családtagjai szintén…..
Minden eddiginél irritálóbb az a kupleráj, ami az úgynevezett orbánváltó oldalon kialakult. Előjön Botka egy újabb, a többiek számára minden eddiginél kedvezőbb ajánlattal, kap is a pofájába egy minden eddiginél erősebb szarvihart. A Gyurcsány-blogoktól megszoktuk, hogy fél éve csak Botkát ütik…..
István Hámori 2017.09.27 09:18:06
John Le Carré: a fasizmus tort ül a magyaroknál és a lengyeleknél. Jogállam így nem szokott viselkedni - mondja a magyar elutasításról Merkel egyik fő konzervatív tanácsadója. Itt az idő, hogy beélesítsék a 7-es cikkelyt...
Halottról jót vagy semmit. Rendben. Akkor a halottról semmit. Ám arról, amit itt hagyott, amit szanaszét barmolt, amit lezüllesztett, arról azért lehet írni. Meghalt Arthur Finkelstein, a Fidesz fantasztikus kampánytratégája, a mocsokkampány, a hányadékkommunikáció pápája, aki az ember…..
István Hámori 2017.08.20 23:26:15
Most épp a bíróságokra vetett - újra - szemet az Orbán-kormány. Politikai kinevezetteket ültetne az elvben független, önálló hatalmi ágba. Persze tudjuk, mit gondol Orbán Viktor a fékekről és egyensúlyokról...
Közép-Európa nem szeretne az út szélén maradni, de ez nem vonatkozik Orbán Viktor Magyarországára. Magyarországon a közmédia terjeszti az állam által kitalált álhíreket. A magyar és a lengyel kormány élen jár a jogállam felszámolásában. Egy német alkotmánybíró aggasztónak minősítette, amit a…..
A kísérlet már megbukott azelőtt, hogy az MSZP Kongresszusa áldását adta volna rá. Botka László megosztó személyiség, akinek immár hitelességi problémái is vannak. Ráadásul a felmérések szerint Gyurcsány Ferencet - aki nem is miniszterelnök-jelölt - többen szeretnék kormányfőnek -, mint a…..