Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thuren Ghia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Neki csak férfi barátai vannak (úgy tartja, hogy a nő és nő közti barátságok mindössze pár hónapban mérhetőek, mert valamin úgyis összevesznek)” - Ma a kompromisszumokról lesz szó, mit tehet meg egy kapcsolatban a nő, és meddig van elengedve egy férfi? Levélírónk simán…..
Thuren Ghia 2019.05.23 16:04:59
"Arra sem vagyok hajlandó többet, mint egy bűnbánó férjecske, aki egy apró félreértésért térden csúszik az asszony előtt, hogy BIZONYÍTSON, nyalizzon a megbocsátásért – mert ez nem valódi tiszteletből és szeretetből ered, hanem félelemből, hogy a megszokott szétesik. Így az egész egy diplomáciai játék lesz, nyomás hatására elkövetett kényszercselekvés."

Ezt irod. Nos el kell, hogy keresitselek. 8 eve vagytok egyutt, es eddig hajlando voltal. Ki tudja, mikor kezdodott, mikor mentek felre a dolgok, de az a gyanum, hogy mar az elejen ott volt minden behajtani tilos tabla:
te keresed az o tarsasagat, te igazitod ohozza az idoded, programjaidat, te mondasz nemet a barataiddal valo talalkozasra, te nem csinalsz annyi hobbit, mint amennyit szeretnel.

3 dolgot javaslok:
1 Keress ra arra, hogy asszertiv kommunikacio. Gyakorold be az alapokat par idegennel. Meglepoen jo leszel viszonylag rovid idon belul, es akkor allj neki a noddel is hasonlokeppen beszelni.

2 Ki kell deritened, hogy milyenek a szulei. Anyja elnyomta-e az apjat.

3 Vegyel egy motort. Es amikor elmondod neki, akkor ha ellenkezik, megmondod neki, hogy neki ebbe nincs beleszolasa. Majd a valladra kapod, elviszed az agyig, radobod, es megcsinalod. De nem a motort, hanem a nodet.

Ebbol a szitubol nehez apro lepesekkel kikaszalodni, szoval sokkolni kell. Ha narcisztikus, akkor pedig valj kodde, vagy koss utilaput a talpara.

Ekkor ket forgatokonyv van:
1 megszabadultal tole. Esely erre 1-3 %
2 visszater, es kurvara idegesito modon megprobal ujra foled kerekedni. Csak kormonfontabb modszerekkel, de a lelki terror biztos benne lesz. Esely erre a maradek.

A masodikra fel kell keszulnod. Ezt intezheted ugy, hogy te kapod az uteseket, pl: telefonos, vagy veletlen belebotlos lelki terror beszelgetesek, sms, viber, facebook, egyeb uzenetek. Ha van megbizhato, karakan noi baratod az ismerosi korben, akkor megkerheted ot, hogy segitsen. Egyszer megmondhatod az exednek, hogy osszejottel valakivel, es ha basztat, akkor probalj meg osszehozni egy olyan esetet, amikor pont ugy hiv fel, hogy ott van melletted a kamu baratno, aki felveszi, es elkuldi az exedet a fenebe.

Megmondhatod azt is, hogy nem szereted, vagy eggyel magasabb fokozatba kapcsolva azt, hogy az egegyadta vilagon semmit nem erzel iranta, de ettol kitorhet belole a pszichopata.

A helyzeted kegyetlenul kurvara elkeserito, de nem teljesen a remenytelen.

Sokkal boldogabb ember leszel, ha megszabadulsz ettol a notol. Sok sikert.
Az elmúlt két évben elég sok jó film jelent meg a magyar mozikban, mondhatni a bőség zavarával küzdöttünk. Ezek között voltak olyanok, amelyek megfelelő elismerést kaptak a kritikusoktól (méltányolták színvonalukat) voltak amelyeket nem értékeltek helyükön (alábecsült alkotások) és akadtak olyanok…..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
Thuren Ghia 2017.07.12 16:29:00
Kedves Sándorné Kósa Brigitta by barsonysex!

10 parancsolat? Erős szavak. :)

Engedd meg, hogy kifejezzem ellenérzéseimet az írásoddak kapcsolatban! Pontról pontra haladnék, mert úgy könnyebb követni az egészet.

1. Szállj magadba! Ennyit a tanácsról (az is megfelel egy közepes lebaszásnak), de a többi az már döfi:
- kicsi a farkad,
- képtelen vagy ismerkedni,
- rossz a kommunikációd,
- helytelen az önértékelésed,
- tele vagy előítélettel,
- tele vagy görccsel.

Szép felütés az első pont. Határozott odabaszás, mint a Brazília - Németo. meccs. Ja bocs, ez nem 1-7, mint a meccs, hanem 0:7-es gyalázás. Gratulálok!

2. Eljut a nyomi az első randiig, mik a teendői?
- tiszta ruhát vegyen fel,
- pucolja ki a cipőjét,
- tisztítsa meg a körmét,
- mossa meg a haját,
- mossa meg a szakállát,
- mossa meg a fogát,
- mossa meg a hónalját,
- használjon szappant,
- használjon vizet bőven,
- használjon dezodort módjával,
- használjon arcszeszt módjával,
- használjon parfümöt módjával.

Baszod, hát ha nem randizik hónapok óta, akkor inkább abban segíts a nyominak, hogy eljusson oda, ne azzal kezdd, hogy megalázod, hogy milyen szar, aztán ha mégis kvázi valamilyen csoda révén összejön az a tetves randi, akkor ne azzal folytasd, hogy ne legyen már ekkora szar, meg csináljon meg olyan dolgokat, amiket amúgy is megcsinál egy normálisan szocializált ember.

3. Vigyél virágot! Vigyen virágot? Nem minden esetben! Virágot annak ad egy igazi férfi, aki megérdemli, mert virágot szívből adunk, mégpedig annak, aki iránt érzünk valamit, és nem lekenyerezésként egy egyelőre idegennek. Ha máshonnan már ismerjük a hölgyet, és annak kapcsán merült fel a randevú, akkor belefér, de ne legyen már automatikus.

4. Beszélgessen. Ez triviális, nem? Odafigyelünk a nőre, aki az idejét szánja ránk? Nyilván. És ezt hasonlóképp el is várjuk.

5. Első randi helyszínéül ne éttermet válassz! - miért nem döntik el közösen?
Ne idd asztal alá magad! Mi a f...? Milyen férfiakkal randiznak a nők, de komolyan? Ez már a vicc kategória.
Embertől? Embertől van a gyerek, embertől kapunk ajándékot, stb. Inkább használd úgy, hogy embernél, úgy valamivel szofisztikáltabbnak fogsz tűnni az olvasóid körében. Előbbinek ugyanis vidékies a felhangja, de elfogadom, hogy valaki így használja.

6. Séta, és beszélgetés a vízparton, vagy természetben miért nem jó? A presszós megoldás olcsó. Ha egy KÁVÉRA SEM TUDOD MEGHÍVNI a reménybeli szíved hölgyét, (VESSZŐ, mert tagmondatok vannak), hívhatod a kocsi hátsó ülésére. MEGAWTF! Ez remélem csak vicc volt, mert annak közepes. Ha olcsó nőt akarok, akkor felmegyek a rosszlányokra. De az olcsó hosszú távon drága.

7. Ez rendben van, de ez is inkább csak lecsekkolása annak, hogy milyen környezetből jön a randipartner, és nem magát az embert ismerheti meg igazán ezzel a témával.

8. Ha kifogytak a témából, akkor elválik a szar a májtól. Kényelmetlenné válik-e a csend, vagy sem.

9. Első randin ne legyél erőszakos. WHAT THE ACTUAL FUCK? Mikor legyen erőszakos? Másodikon, harmadiktól már ok? Vagy ha összeházasodtak, akkor le lehet venni a vak komondort a láncról? Francokat. SOHA!

És megérkeztünk! A Jelek, már megint az idióta jelek. A jeleket a nők értik meg, mert a nők agya képes felfogni a finom, indirekt utalásokat, és azok leadása után, mikor hatásuk elmarad, persze duzzognak, hogy nem nyomult rá a férfi, pedig ő a pirosra festett, és 3 kristállyal díszitett kisujjkörmével 75 fokban teljesen jól láthatóan, és nyilvánvalóan végighúzta a borospohár szájától 3 centiméterre a pohár külső falát, pont ott, ahol már nem érhet hozzá a körme a rúzsfolthoz. Ez a béna férfi nem vette a jeleket, és nem csókolta meg. Vajon buzi? Vagy már nem kell egy férfinak sem? Nem, nem, és nem! A férfi nem egy Enigma, hogy dekódolja az üzeneteket. Ezt jó lenne megjegyezni, és egy életre felírni, mert sok otromba veszekedéstől óvhat meg egy arra érdemes kapcsolatot.

10. Ha konfliktuskerülő típus, akkor is illik felvállalnia a véleményét, és a döntését. Úgy nevezzük, felnőtt gondolkodás, gerinc, a másik ember idejének tisztelete. Ez a nem akar megbántani a legszarabb duma. Pont azzal bánt meg, hogy nem mondja meg. Jobb a biztos nem, mint egy talán.

Ez egy olyan utasításkészlet az írás elején remekül részletezett randizni képtelen férfiak számára, amihez tartva magukat rálépnek a totális papuccsá, vagy csődtömeggé válás mások által már szépen kitaposott biztonságos útjára.

Egy tanácsod szeretnék adni neked. Ha segíteni szeretnél az általad felvázolt férfiaknak, akkor ne úgy csináld, hogy:
1. porba gyalázod,
2. olyan bepapucsító tanácsokat adsz, amelyeket szerinted meg kéne tennie a lúzereknek.

Hanem:
1. írd le, hogy szélesebb baráti körben elvégzett kutatás, vagy beszélgetések alapján mik azok a dolgok, amelyektől egyértelműen sikítófrászt kapnának a nők, és mik azok a top dolgok, amelyektől beindulnak az első randin. Ez legalább úgy mutatja be, hogy van némi háttere a dolognak, és nem utasítasz.
2. Lehetnél kicsit lazább. :)