Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FidelGastro

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kísérletet teszek egy leegyszerűsített kovászos kenyér recept leírására. Ha van egy működő kovászunk, amiről az előző posztban írtam, nekikezdhetünk a kenyérsütésnek. A kezdeti kudarc borítékolható. Vannak viszont olyan alapszabályok, amelyeket már próbálkozásaink kezdetén célszerű beépíteni a…..
FidelGastro 2017.04.02 12:55:39
@martineden: A hosszú előkelesztés, időnkénti "hajtogatással"(stretch&fold) kiváltja a szó hagyományos értelmében vett dagasztást. A nedvesebb tészták esetében ilyen-olyan alternatív dagasztási módszereket szoktak alkalmazni. A kérdés egyébként jogos, mivel itt egy nagyon alap receptet akartam leírni, erre nem akartam részletesebben kitérni.
FidelGastro 2017.04.02 13:39:34
@Lousha: köszi, kijavítottam, már működik.
Nekem ez bevált így, persze szoktam változtatni, tesztelgetni különböző arányokat.Köszi az infókat. :)