Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George52

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
A Bajza utcát és a Bulcsú utcát összekötő „halálalagút” sorsa sokakat érdekel. A Járókelő csapatával közterületi problémák megoldásában segítjük a városlakókat, így a weboldalunkra több jelzés is érkezett az alagút súlyosan leromlott állapotával kapcsolatban. Az utóbbi hetekben a Magyar Innovációs…..
George52 2020.11.11 22:14:11
Évi “lyányom” erdélyi születésű. Nagyon finomakat főz, így a töltött káposztája felejthetetlen. Nem piros, mint nálunk, de az íze veri a miénket. Igaz, már nincs tél, de gondoltam kipróbálom az ő receptjét, kicsi módosítással. Az apró kockára vágott szalonnát…..
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
George52 2019.01.08 21:11:37
@Laci A Lakli: Akkor miért vette ki O1G az erzsébet támogatásokból az étkezetetést??,
Fura lehet, mert alapvetően sokat utazok, de Prágába mégsem jutottam el - egészen mostanáig. Pedig nem csak közel van, de rengetegen olyan történetet is hallottam róla az ismerősöktől, amik eléggé vonzóvá tették. Most végre egy konferencia elvitt oda, vonatra pattantunk és 4 sűrű napban felfedeztük…..
George52 2017.11.02 21:55:11
@ZON: Prágában az utolsó csata/háború/harc a fehér-hegyi csata idején volt, ami után Budán még félévszázadig törökök voltak. Azóta, amit nem bontottak le, vagy dűlt össze (nem jellemző, mert költenek állagmegóvásra), az ott van.
Egy betondzsungelben sétálva eszembe jutott, hogy milyen lehetett annak, aki a 1970-es évek elején volt felnőtt. A kétablakos kockaházak akkoriban modernnek számítottak, ahogyan a 60-as években divatos négyemeletes csupa szögletes lakótömbök is...
Szépen, a sebességhatárokat betartva halad az ember az autópályán, amikor megérkezik egy 70 km/h-val száguldó Suzuki mögé - rosszabb esetben a belső sávban -, aki nem érti, hogy miért is kellene többel mennie, ő ezt érzi biztonságosnak. Ekkor felmerül a kérdés alanyunkban, hogy a túl lassú sebesség…..
George52 2017.08.22 20:25:42
@Zozo___:
Sajnos a 70 indokolatlanul lassú, mert pl. a kamionok egyéb szabályok miatt nem előzhetik meg őket Záhonytól Sopronig....
A különböző diszkontláncokban sokszor óriási akcióval árulják a hamarosan lejáró termékeket. Nem kivétel ez alól a pékáru sem, mely a többi termékkel ellentétben, jóval lejárati dátuma után is fogyasztható marad, amennyiben lefagyasztjuk, és csak közvetlenül fogyasztás előtt engedjük fel. Ezt…..
Az előző részben eljutottunk Bátyuig, ahol felszálltunk az Ungvár-Kijev vonatra. Jegyünket még otthon meg tudtuk venni (pontosabban a szláv nyelvekkel jobban boldoguló Ellátott utas blogtársunk tette meg nekünk ezt a szívességet), mivel az UZ meglepően fejlett ezen a téren: a kiválasztott…..