Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steinmann a grófnő

0 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZETIS A büdös kölykök  a fertőzés kétlábonjáró pokolgépei, a sok kis rohadék gecik direkt   lefertőzik a pedagógusokat,mikötben Fejlett-és Bezzegisztán szerte az oktatás már online. SZŐNYETEGG:Egy hétvégén beoltjukazokat,akik oltakozni szeretnének. SZPÍKER  EZ!…..
Steinmann a grófnő 2021.03.06 08:56:48
@heki: a hozzászólások megmaradnak, megnéztem, én nem tudok azon a néven belépni. és ha rámész a névre, kiírja,hogy törölt név.
AMúgy az írás jó lett, ezzel nincs semmi baj.
Szájer József buzi & drogbotránya kapcsán fölmerül az, hogy az Európai Demokratikus Rutin alapján ilyenkor kormány automatikusan mond le,automatikusan írnak ki választásokat és automatikusan milyen jók lesznekaz új választás újeredményei.   szinezés: Bezzegbelgiumban másfélébvente másfélévig…..
Steinmann a grófnő 2020.12.05 12:22:54
@Dr.Koós Alajos: látszik már egy olyan megoldás, hogy később is lehet csatlakozni a jelenleg 25 tagú vétót megkerülő országokhoz. Amúgy meg, az önkormányzatnál talán jobb helye is lenne, függetlenül, milyen párti. Mindenhol jobb helye van a pénznek, mint ennél a kormánynál.
Steinmann a grófnő 2020.12.05 20:16:38
@Wildhunt: alufolcsi sisak fenn van rajtad :D
tudták, hogy járvány lesz :D
És persze azt is tudjuk, kitől tudták, (kacsintás, összekacsintás) buzilobby internesöneltől meg SÖRÖSSS-tól :D
esetleg Bill gates felhívta őket, hogy idén indítja a chipbeültetési programot, most ne nyerjenek majd utána :DD
Ilyenkor röhögök, de tulajdonképpen annyira nem röhögök.
Kamaszkoromnak abban a mélységében,amikor azt hittem, hogy a Led Zeppelin Black Dog c.száma a világ legkeményebb rock-felvétele,mutatott valaki valamit az ausztrál AC/DC zenekartól és egyből Bon Scott a kedvenc énekeseim közé tartozott (Angus Young gitározásait már ekkoriban iskurvára úntam...)…..
Steinmann a grófnő 2020.12.05 11:58:24
@Dr.Koós Alajos: amúgy, úgy tudom, a hazugság sem keresztényi érték. Az neked belefér tőlük? :D
Vegyünk egy egyszerű példát, reggel a főni közli, jobb az EU-n kívül, mert ugye,az angoloknál már van oltás.
Hivatalos cáfolat: az angolok még EU tagok, és BÁRMELYIK ország saját hatáskörben, mint az angolok, próbálkozhatott volna vakcina szerzéssel egyedileg, nem volt tiltott az EU-ban.
Reakció erre kormányrészről: KUSSOLUNK, ahogy szoktunk.
Steinmann a grófnő 2020.12.05 20:11:40
@Dr.Koós Alajos:
hvg.hu/itthon/20201204_Orban_oltas_koronavirus_brexit

....Orbán szavai sokakat megleptek, Dana Spinant, az Európai Bizottság szóvivő-helyettese például Twitteren reagált a hvg.hu tudósítójának.

Mint írta, az Egyesült Királyság az Európai Unió szabályai alapján adott ideiglenes engedélyt a Pfizer által szállított Covid-vakcina egyes tételeihez, mivel az Egyesült Királyságra 2020 végéig még teljes egészében az uniós jogszabályok vonatkoznak. Ezek teszik lehetővé az oltások gyors engedélyeztetését, miközben teljes mértékben biztosítják azok biztonságát is.
...Arra, hogy egy ország ne várja meg az Európai Gyógyszerügynökség döntését és saját hatáskörben engedélyezze az egyik gyártó vakcinájának vészhelyzeti használatát, minden tagállamnak megvan a lehetősége.

The UK used EU rules to grant temporary authorisation to specific batches of the #COVID19 vaccine supplied by Pfizer & BioNtech, as the UK is still bound by those rules under the end of 2020. They allow swift action to authorise vaccines, while fully ensuring their safety.
— Dana Spinant #NextGenerationEU (@DanaSpinant) December 4, 2020

Amúgy meg, kérdezném, ha szerinted ugye, már kilépett, és minden szál el lenne varrva, mégis hogy mehetnének még most is a brexit tárgyalások.
Steinmann a grófnő 2020.12.05 20:13:34
@Dr.Koós Alajos: na, ezért tud titeket megvezetni a főni, mert az M1-ről tájékozódtok.
Néha le kéne nyitni a prostisrácokon kívül más oldalt is, és az idültalkoholista Bájerzsóltin kívül mást is meghallgatni.
Nem Demeter Szilárdra gondoltam :D
magyar-magyar szótár Drámai rajz 2020.12.04 04:54:53
Sokan még talán nemegészen értik,mit művelt rózsabaszó szép brüsszeli életébe beleúnván Szájer József. Nos,egy jelentős műűűvész őket segíti a rajzával, amin egy púpos gyilkosnak látszó gnómot látunk, csepeg is a keze a vértől,ami biztos ártatlanoké lehet,akiket meggyilkolt. A művészi szabadság…..
Steinmann a grófnő 2020.12.05 12:20:51
@Dinamuki: oké, nyilván a szélsőségek semelyik irányból nem jók.
De abban is megegyezhetünk, hogy NEM ezért vétóz a potrohos, hanem hogy ne piszkálják a pénzügyeit, meg pl. a médiaszabadság kérdését (királyi tévé :D) vagy pl. a bíróságok ügyét....
Steinmann a grófnő 2020.12.05 20:02:12
@ripők: @Dinamuki: az érzékenyítő programok nagy része inkább olyan másság elfogadásáról szól, mint pl. mozgássérültek, látássérültek, stb.

Amúgy szerintem is, arányok, ahogy Ripők mondja. Pl. volt egy darab martfűi rém, de van már róla sorozat, meg film, meg talán könyv is...és jellemző? Nem. Ugyanúgy pl. az a szerencsétlen futónő, akit megöltek. Mindenki tudja a nevét, történetét. Nők tízezrei járnak futni, mondj még egy nevet.
Szóval tényleg, arányok. Hány transznemű, átoperált, stb.
Volt szerencsénk nekünk is ukrán vendégmelósokhoz, kb havonta egyszer (talán bérfizetés?) egész éjjel ment a mulatós, és üvöltve sírva énekeltek, pufogások, mintha verekednének, stb. De garantáltan mind heteró pali volt :D
Steinmann a grófnő 2020.12.05 20:06:51
@ripők: @Steinmann a grófnő:nemváltoztatás, mint félelmetes és fenyegető dolog :D
Emellet hány alkesz lehet az országban, vagy félbolond, vagy olyan, aki drogosan vezet...most komolyan valaki veszélynek érzi, hogy van kb. országosan itthon 20 ember, aki nem tudja, hogy fiú vagy lány?
Szerintem pl. a gyerekbántalmazás sokkal fontosabb probléma lenne, amivel a "szent család" kormánya foglalkozhatna érdemben. Vagy azokkal a lemaradókkal, akik végzettség, jövőkép, és bármi nélkül hagyják el az iskolarendszert. Vagy számomra sokkal fenyegetőbbnek tűnik az az elég nagy réteg, akikről Dudi ír itt folyton, hogy nem képes 2 hetet egyhuzamban ledolgozni. Na, ez tényleg társadalmi probléma.
A nemváltoztatók, az kb, mint a szakállas nő a vurstliban. Megnézed, rácsodálkozol, és ennyi.
ASZONGYA: A szakemberek szerint az esetek várható  száma X. Mi a biztonság kedvéért kétszer annyi esetre, 2X,készülünk fel. MAGYAR SAJTÓ: Aszonygyaja   a szakemberekkel szemben  szerinte kétszer annyi eset várható!4!4!..
Steinmann a grófnő 2020.09.22 17:45:30
@Serény Vélemény: hisztériakeltés :D

Egy zsúfolt iskolában dolgozom, igazolt pozitív esetek a gyerekeknél, az osztály karanténban, a tanár, aki több órát benn volt nálunk, "alacsony kockázatú kontakt" - értsd, nehogymár egy tanárra rá kelljen költeni 19500 ft-ot a tesztre. Hogy miért akarom tudni,hogy elkaptam-e? Mert pl, együtt lakom veszélyeztetett, idős, beteg családtaggal, vagy nem lakom együtt, de az én feladatom az ellátása, mehetek-e hozzá, vagy próbáljam a következő 2 hétben elkerülni...de persze ez hisztike, meg politika, stb...vagy egyszerűen csak nem akarom a nyolcvanplusszos rokonságot eltenni láb alól...de teszt, az nem jár
mert " alacsony kockázatú kontakt" a tanár.
@Frick László Intézet:
lásd fentebb te is

de persze huhogtatok, meg libernyák is vagyok, meg jóoldali, meg minden - egyszerűen úgy gondolom, ha a munkahelyen ér "baleset" (fertőzés) akkor a potrohás szánjon már rám 19.500 forintot
de nem
Steinmann a grófnő 2020.09.22 18:34:24
@Serény Vélemény: ez pont eggyel több, mint ami nekem jár.

@Frick László Intézet:

amúgy mit gondoltok a focikakísérletről?
nézzük meg, hogy terjed-e a vírus a focika meccsen
és mi van, ha kiderül, hogy terjed?
Steinmann a grófnő 2020.09.22 20:13:42
@heki: hát kedves Heki, ha neked is csak annyi jött le abból, amit írtam, hogy én a viktorrol akarok itt beszélgetni(miközben te is azért írsz róla :D) na, szóval, ha még te sem értetted meg, amit a számokról írtam, akkor önkritikát gyakorolok, biztos bennem van a hiba, nem lehet érteni, mit akarok mondani, szóval, PÁ fiúk.
Ha ennyi érthető belőlem, akkor tényleg bennem van a hiba, és nem járok ide többet.
Na, léptem.
Végül is, soha nem gondoltam, hogy te fogod megadni nekem a végső (KI)lökést innen, de legyen.Ha már te sem értetted, miről írtam, akkor tényleg PÁ a blognak és a kommentelésnek.
Amúgy nem igazán értelek, én szerintem soha nem bántottalak, soha nem minősítettelek, pedig te is kurvára uncsi tudsz lenni, de mindegy.
Okoskodó, tudálékos, stb. Csak én úgy voltam vele szórakozni járunk ide, nem kell megtaposni a másikat.
Mindegy, pá.
WARNING LABEL!Természetesen szivesen fogadok ötleteket a kommentek között,azonban vigyázat, CAUTION!4!! ha jó,be ismásoloma táblázatba!CAUTION!4!44!   kapitalista netokrata televízió gyártja; gyerekei elöl zárja nem nézi…..
A hír 24 csak a megszokott formáját hozta, ...történelmi a pillanat,meg se kell nyitni a "cikk"-et hála istennek ez nem belpolos, hogy a gyűlölet bevakítson a lenyeléséhez:   Én az ilyen"újságíró"-t,aki így "dolgozik" , így is fizetném. A többi munkája,amit  a politikai agitáción végez,tökre…..
Steinmann a grófnő 2020.08.07 13:23:58
@Frick László Intézet: na, tessék, hajrá jelentkezz.
Amúgy ezek az örökös pitiáner kötözködő szarrágásaid, hogy óceánjáró vagy nem. Egyáltalán kit érdekel egy ilyen hír, és mitől érdekesebb, ha egyszerű hajót ír vagy tengeri hajót vagy óceánjárót? Rajtad kívül ezt leszarja mindenki, de te keresed hangya faszán a pattanást,hogy beleköthess az újságírókba. Savanyú a szőlő.
A városi fiatalságról meg nem sokmindent tudsz, az, hogy időnként autózól Kőbányán, attól még nem látsz bele egy városi fiatal fazekába.
Elárulom neked, van egy trend, tudnak főzni. Nem, nem csak pennére bontott paradicsomszószt.
Odafigyelnek rá, mit esznek, és ezért megtanulnak főzni. Nyilván nem a te izlésed szerinti kajákat, de főznek. Kis ázsiai beütés, stb...le vagy maradva úgy 15-20 évvel :DDDD
Steinmann a grófnő 2020.08.07 15:04:39
@Serény Vélemény: tehát ha jól értem, pártunk és kormányunk dicsőségére jelenleg két út áll egy fiatal előtt, vagy rabszolga, és lenne pénze enni, de ideje nincs, vagy pénze sincs :D

A tejberízs megjegyzés - nézd, ezt itt Dudi kb 500szor elsütötte már, akkor is untam, de legalább az ő saját gondolata volt. Próbálj meg valami saját ötlettel dumcsizni.
Pl nem reagáltál a főni beszart búvárruhájára, ha ugye, az van kívül, ami belül :D
remélem nem jutunk el oda, hogy te is a négerek micsodájával meg a nemzeti kisebbség női szervével fogsz itt kommentelni, mert ugye, Dudinak is ez a becsípődése :D
Steinmann a grófnő 2020.08.08 11:47:51
@Frick László Intézet: én azt hiszem, most megint pár hét (hónap) pihenőre megyek innen. Nyár van, meleg van, bubópestis járvány van, és ilyen hülyeségekről kéne beszélgetnem,hogy egy 47 éves nő nem mos, hanem kidobja hordás után a zoknit és újat vesz. Ezek szerint ha jól értem, akkor edzéscuccot meg mindig újat vesz, mert ugye, beleizzad, és kuka :D
Egy fiatal szerinted egy hétig hord egy gatyát, nem váltja, és utána meg kidobja,ahelyett, hogy kimosná.
Elég TRÉ körökben foroghatsz, ha azt hiszed, hogy ezt mindenki így csinálja. Nem irigyellek. Szar lehet arrafelé nálatok, büdös, izzadt emberek, egy hétig egy gatyában-ingben-zokniban, utána meg megy a kukába.
Na, szabira megyek innen egy jó időre.
@Serény Vélemény: a rövid gatya utal arra, hogy pl lehet biciklivel jár, vagy meleg van az irodában, Bp-en városban nyáron nem ritka a házak között a 35 fok. Hosszúnacit hordani ebben a hőségben, akinek nem kéne (mondjuk nem ügyvéd, ilyesmi) öregesnek számít. Ahogy mondod, a ruha - ami belül, az kívül, és csoporthoz tartozást is kifejez. 35 fokban Bp hosszú nadrág - vagy nagyon öreg vagy, vagy nagyon maradi - ezt fejezi ki. Ez kb olyan, mint ahogy bizonyos kor felett nők akármilyen hideg van, nem vesznek fel nadrágot - hetven plusszos korosztály maradi része, télen is felfázós szoknyában harisnyával.
Rövidgatyában lenni - teljesen normcore.
Politikai alapismeretek -bölcsödére felkészítő-   Magyarországon, ne tessék majd röhögni,két ember, hús és véremberek, semmi költészet vagy metafora   hanem jellegzetesen és feudálisan két (2) ember tudja és képes is meghatározni a belpolitikát:   Orbán Viktor és Gyurcsány…..
Steinmann a grófnő 2020.07.30 20:36:43
@Frick László Intézet: hát még az a szerencse, hogy van KÉT tisztánlátó az országban, TE meg a potrohás, akik elműködtetik a kócerájt és okosítják az ilyen hülyepestit mint én :D
Na meg persze a kinaizáló sameszed, aki itt folyton aládkommentel (mármint nem úgy alád, hanem végszavazik neked :D)
Köszönöm, hogy ezeket a forró napokat ilyen derűssé teszed. Az ember itthon úúúnja a karantént, NO summervacation, semmi laza kertyparty a haverokkal, még Zsófival is ritkítottuk a találkozásokat...de itt mindig jól szórakozom. Csak nehogy kiessél a páholyból (tudod, a két morgós öreg :D)

Amúgy az a story megvan iugye, hogy Trump valami tanácsadója most lett vírusáldozat, mert szerinte a maszk hordás fasság. Én sajnálom. Azért mert hülye valaki, még élhetne.
Kiváncsi leszek azért, ha ez az egész lecseng valamikor, akkor lesznek-e polgári perek Trump ellen, hogy maszkhordás ellen pofázott.
Steinmann a grófnő 2020.07.30 20:42:36
@Frick László Intézet: ja, és tisztánlátás
neten terjedő újabb seggség, AZÉRT kell a maszk, mert ez az első lépcsője a csadornak, amit jövőre már hordani kell majd KÖ-TE-LE-ZŐ-LEG Európában.
Az olyan rávezetés. És akkor ne kezdjél el sikoltozni.
Értem én, hogy a ppopulistákat szereted mert felbasszák a pestiek agyát, de ez a csador sztori...mert oké, a populistaféreg kitalálja viccből,
de az őt követő félhülyék komolyan veszik
szívesen látnék tőled egyszer egy cikkcsit a populizmusról a maga valójában
mert a te részedről vicces agyfelbaszás, de mi van azokkal, akik szó szerint veszik, és maszk helyett fóliasisakot hordanak?
Na, szóval várom a cikkcsit
POPULIZMUS
főnit sem hagyd ki belőle, meg a bözsiutalványt
:DDD
Steinmann a grófnő 2020.07.31 11:33:53
@heki: @Frick László Intézet: na most az egyetlen lehetséges másik választás
Dudi mindig ezzel jön. Tessék megmondani, a szavazólapon mikor van fixxx rovat, meg van másik rovat, akkor, ha nem a MÁSIK rovatba ikszelsz, kénytelen vagy a fixx-be.
vagy megteheted, hogy sehová nem ikszelsz, de akkor meg kibicnek kuss.
Esetleg van egy titkos 3. lehetőség a szavazólapokon, ami nem kormánypárt, nem ellezék, hanem ....mi is?
Én ugyan ezt már négy napja hajtogatom,de ki vagyok én Kerner Zsolt Igazi Újságíróhoz képest, aki tessék,megmondja:   ...mindjárt,még csak annyit, hogy járt már így,mert tudjuk, hogy csak ő lehetett, járt már így Orbán, amikor hagyta kivérezni a Népszabadságot ahelyett, hogy a Népszabadságotmeg…..
Steinmann a grófnő 2020.07.29 10:15:10
@Serény Vélemény: Budapesti főpolgi :DDD beszarás :D
Ez nem hátrány, és nem valaminek a következménye, amit elkövetett O1G hanem miután átírta a választási törvényt, a pártok most értették meg, hogy face-to-face, egy- az - egy ellen. Nem volt szétszavazás, ez nem következménye semminek. Bp-en mindig is kisebbségben voltak, csak eddig a pártok sziveskedtek egymás ellen indulni.

AMúgy meg, persze, szimbolikus jelentőségű a dolog, de lényegében első héten letörte a lázadást, nem kell nektek Tarlós? Akkor LFS, nincs pénz.
Magyarázd már meg, mit jelent napjainkaban az "önkormányzatiság" amikor az iskolák államiak, az adóbevételek államiak, és ha valahol vita van, mint pl Városliget, akkor gyorsan hoz egy törvényt.
Mi mozgástere van egy önkormányzatnak?
Ne röhögtess. Önkormányzatiság :D
Hogy volt még járvány előtt? Akkor lesz valami egészségügyi fejlesztés, ha építhet csepelre stadiont. Önkormányzatiság :DD
Hátrányos következmények :DDDD
Steinmann a grófnő 2020.07.29 20:57:22
@Frick László Intézet: továbbra is várom,hogy MUTASS valamit, aminek hátrányos következménye volt orbánra az utobbi 12 évben.
Akár belpol akár külpol
én nem tudok ilyet, így azzal a nyugodt magabiztossággal baszhatta szét az indexet, hogy mint ahogy az előző 3478 szemét és törvénytelen húzásának nem volt következménye, úgy ennek sem lesz.
Nem tudtál mutatni semmit.
Amúgy ez a hátrányos következmények egy tök jó cím lenne valami regényhez, amiből aztán film is lehetne.
Vegyünk valami tengő-lengő alakot, aki sorban hülyeségeket dönt, és mégsem jön ki rosszul egyikből sem...Egy olyan régivágású James Spader - Susan Sarandon filmre gondoltam, két marginális alak, ahogy a pólófelirat is mondja, rossz döntések - jó sztorik.
Szóval, valami ilyesmi, szigorúan művészmozi hálózatban aztán lejátszva :D
Politikamentesen.
Én már nagyon unom ezt a politikai gittrágást.
Adva van Orbán, aki azt csinál, amit akar, mert amíg 8 eurós órabérért szerelik az autókat, addig soha senki nem fogja neki azt mondani,hogy állj.
Itthon meg az emberek jó része cselédmentalitású, két zsák krupliért meg egy 10 ezer forintos Bözsike utalványért bárkire leszavaz.
Az indexet orbán baszta szét, különösebb célja nem volt vele, csak ne legyen és kész. Baszódjon fel a libernyákok agya, oszt jónapot.
Nincs ezen mit beszélni. Hátrányos következmények :D
Viszont regénycímnek nem rossz.
A politikai vitakör ugyanazt a gittet rágja. Valami más téma kéne már. Ez uncsi. Valami politikamentes.
Steinmann a grófnő 2020.07.30 10:09:21
@Frick László Intézet: viszont továbbra sincs válasz arra,hogy MUTASS egyetlen hátrányos következményt Orbánra nézve - akár az index megszüntetése akár az elmúlt 12 év bármilyen szemét és törvénytelen húzása miatt. Egyet.
Hogy potrohásnak hívom, az gondolom azért nem túl fenyegető ránézve.
Szóval egy igazi hátrányos következményt MUTASS.
Először Dr Bodolai sajtószakjogász Az Index Ügyvédje  magyarázata: Mit állítok. Azt állítom,hogy Dull és Bodolai (Dull nem számít,ki az, ugyan már....) politikaiszolgálatosok,annyit mutatok, hogy ügy nincsen,maguk mozgatják be magunak, most pedig bizonyítás: Szájjal csinálták az un…..
Steinmann a grófnő 2020.07.28 14:55:13
@Frick László Intézet: én már elvesztettem itt a fonalat.
A lényeg: ha végignézed az utolsó 5-10 év történéseit, akkor IGÉNY az a nem APO-val irányított, kormányprop médiára lenne, lásd kattintásszámok. Tehát, ha azt néznék, olvasnák, akkor logikusan azt érné meg működtetni. Ehelyett azok valahogy szétbaszódtak az utóbbi 10 évben, lásd origo, népszabó, figyelő, hirtv, atv...most az index.
Lehet itt a gittet rágni, meg okoskodni, meg mondatokat és és metakommunikációt elemezni,hogy ki mit mondott, és hogy mondta, hogy kacsintott vagy nem közben, de ha nagyon letisztítva a folyamatokat nézzük, akkor az afelé mutat, hogy a kisgömböc mindent megesz. Akkor is, ha tudja, hogy utána már nem lesz nézett, nem lesz olvasott.
És eljógyerekezhetsz itt de mondj egy APO-s kormányprop valamit, ami megszünt, vagy teljesen irányt váltott...ja a metropolt ki is felejtettem, amit ingyen osztogattak, egész kultúrált volt, lett helyette trágya lokál.
Szóval, magyarázhatod itt, meg beszélhetsz arról, kit hogy és miért vertek át, de a folyamat az, hogy ami nem a kormánypropot nyomja, az pusztuljon és kész. MÉg akkor is, ha amúgy vezető site.
Steinmann a grófnő 2020.07.28 15:01:47
@heki: ez nem értelmiségi gőg. Ismerek több diplomást nőt, aki komolyan elhiszi,hogy ha a főnök nem védi meg, akkor majd kap egy afgánt a kisszobába, aki majd jól megtossza.
Már hadd ne kelljen az ostobákkal világszövetséget alkotnom. Fullkretén lobby international. Na.
Steinmann a grófnő 2020.07.28 15:02:32
@ripők: ja, pár nap kommentelés után én is kb 3-5 hónapot pihenni szoktam Dudit :D
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a huhogást még egyszer így ellehet adni. Egyszer már volt fidesztulajdonban az  index, "kirúgták Tóta W-t,még a szerencsétlen György Péter esztetát is meghagyták ebben a hülyeségében,miközben csak arról voltszó, hogy a HVG az éppen akkor kifingott blogolást, mint…..
Steinmann a grófnő 2020.07.27 13:05:31
@A Hannibal Lektűr-attitűd: szerintem Orbánnak mindegy, hogy történt
Ki emlékszik már arra, hogy régen az origo is egy olvasható portál volt
vagy, hogy a hirtv nézhető volt?
megtörtént, még pár hétig habzik valami, de úgyis ubiszezon van, meg járvány
ez nem ront már a beszart gatyás pali imidzsén semmit
magyar-magyar szótár hős 2020.02.24 05:14:08
Ezt az írásomat Budai Hella  grófnőnek és a barátnőjének, Török Zsófi történelem tanárnak külön szeretettel dedikálom, örök hálával a blogom támogatásáért. A hősi létnek a bátorság,a halál félelmének nemismerete, vakmerőség mind csak: a továbbiak. A hős alkalmas szituációban születik.…..
Steinmann a grófnő 2020.03.01 09:19:31
@Frick László Intézet: ezt a fasságot meg, hogy hangrögzítóvel...ugyan,hagyjuk már
Ma olyanról,hogy iskola, nem lehet beszélni
vannak ISKOLÁK (nagy betűvel) meg jó iskolák, és szörnyű iskolák
nincs iskola, általában
és sokszor azok az ISKOLÁK, így nagy betűvel, amiről nem is gondolnád
mutatok neked 3 iskolát, egymástól talán egy -két kilóméteres körben
az egyik JÓL teljesít, a szülők szerint, de gyepálja a gyereket, gyomorgörcs, stressz, a gyerekek fele pszichológushoz jár
a másik kiváló, de ezt csak az ismeri fel, aki maga is tanár, mivel jó az oktatás színvonala, és nincs gyomorgörcs
és a harmadikban örül a tanár, ha nem verik meg az órán
és lehet, egy kerületen belül van a 3 iskola....
na, ebből látszik, hogy Vágási Feri vagy, és ezért nem akarok veled szakmai vitázni
Steinmann a grófnő 2020.03.01 09:20:23
@Frick László Intézet: amúgy az eredeti komment fele Zsófié volt, csak én írtam be
a Vágási feri az én szövegem
a 30 éve nem járt tanári szobában Zsófié
Steinmann a grófnő 2020.03.02 07:12:41
@Frick László Intézet: pont annyira, mint a te egy helyen, 30 éve látott ORSZÁGOSAN érvényes tapasztalatod - csak ezek legalább frissek, nem 30 évesek

írtam neked magánlevelet iskolák megnevezésével, pont erről, hogy nincs ISKOLA, általában, hanem mindenféle iskolák vannak
de te, ha oktatásról van szó, kizárólag egy sztorid van, Bélanéni, aki óra alatt kávézik
ehhez nekem se időm, se kedvem
riport: Vidéken ezalatt a polcok nemüresek. Ez van, hiába, a falu ilyen, ez nem városikörnyezet, ahol mindan a jó,a szép meg a fejlett...
Steinmann a grófnő 2020.03.01 09:00:04
@Frick László Intézet: ki is mondta, mi egy bank kirablása egy bank alapításához képest....
a 30 éves virágos történet, na az rávilágít a fővárosiak romlottságára, Orbánné Mészáros Rühellke ellenben becsületes dolgozó ember, aki munkával keresi a pénzt :D
Figyelj, ezért tiltanak ki téged mindenhonnan, én ismerlek, tudom, te tényleg ilyen hülye vagy, szórod a Donkanyaros sztorikat, ahogy öregszel, majd jön Verdun meg Doberdó is, de most mondd, egy 30 éves hvg vagy index moderátor elolvassa amiket írkálsz, mire gondol
1. szív valamit
2. fizetik, hogy ilyen hülyeségeket írjon be
a sztorik remekek, össze kéne gyűtened, és írni egy rendszerváltásos kis gyűjteményt
de lásd be, kommentsorból úgy vágnak ki vele...trollkodás, nincs köze a témához, és eléggé úgy tűnik, mintha a habonyművek kreatív vonalához tartoznának a beírásaid
én tudom, hogy nem...de mióta is ismerjük egymást?
Steinmann a grófnő 2020.03.01 19:11:20
@Szorgalmas Gyémánt: ha jól hallottam, Kínában több helyen karantén van, Japánban 2 hetes tanítási szünet. Kínában annyira karantén van, hogy végre be lehet szívni a levegőt.
De neked az EU röhejes :DDD
a japánok miért nem röhejesek? :DD
elképesztőek vagytok Dudival, mindketten.

Mindent gyűlöltök, ami igazából a mi kultúrkörünk, és mindent imádtok, ami nem. Ész nélkül, kritika nélkül. Szánalmasan vagytok röhejesek.
Steinmann a grófnő 2020.03.02 07:09:47
@Frick László Intézet:

na, ezért fejezem be ismét hosszú időre itt a kommentelést, mivel write only üzemmódban vagy megint

Steinmann a grófnő 2020.02.29. 16:16:56
csak úgy halkan megjegyzem, a városban sem üresek a polcok
de ha neked azt írja az újjjsááág, akkor te lujza módra beszopod.
Elakadt egy kamion, vagy nem ment az árufeltöltő Béla, oszt azért volt üres. Egy üzletben, egy polc.
A többi ezer üzletben a többtízezer polc ugyanúgy tele.

az árufeltöltővel kezdtem
nem lehet veled....nem is próbálom

majd jövök...néhány hónap múlva
bár nem lesz változás
és értsd
ezért tiltanak ki téged mindenhonnan
nem az ütős (szerinted :D) véleményed miatt
hanem többek között a write only üzemmód miatt
Kész szerencséje a HVG-nek,  hogy az összes kommentnikkemet a szokásosan gyáván, indoklás nélkül, sunyi aljasan éés IP-címre kibaszták. Ugyanis szombatra ezt hazudták:   A HVG nem tudja már  ezek szerint,mit hazudott az idén január 9-én:   Természetesen még nincsen, nemhogy kétéve,de egy…..
Szerintem ma Orbán Viktor még a legliberáisabb politikus a kínálatból...
Steinmann a grófnő 2020.02.18 16:36:34
@Szorgalmas Gyémánt: És mégis melyik rétegnél ütött nagyot? :D

Dudi, nem pakol a főni. 3 lánynak még hiányos a stafirungja.
Majd ha mindegyik olyan szépen ki lesz házasitva, kistafirozva, mint Rühike.
avagy illusztráció könnyű,otthonról végezhető internetes munkák kategória,Darabosék Országá-ban:..
Steinmann a grófnő 2020.02.18 16:40:57
@Frick László Intézet: ha már meg lettem szólítva.
Csavard ki az önkormányzatok kezéből az összes pénzt, most pl. az iparűzési adó van soron. Lőcsölj rájuk minden feladatot (a Lánchídra ugye nincs pénz, fizesse a Demsz...upsz...Karácsony :D) és lehet mutogatni, mivé lesz a város. Kérdem én, mégis MIBÜL- HONNAn lenne pénz bármire. És mit ki lehetne hozni abból, amit a főni lazán elbasz magyarságkutató intézetre, meg focikára.
Lásd Érd polgármestere, aki borított - amíg nincs lebetonozva, addig nem lesz milliós fizetésekkel működő kézilabda csapat a városban.
A FIDESZ-közeliség bonyolult és könnyen elhomályosítható kategóriáját most hagyjuk. Egy jólmegült vérvádhoz fogok tippeket adni:..
Steinmann a grófnő 2020.02.08 09:59:13
@Szorgalmas Gyémánt: értem. Tehát akkor részedről a keresztényi szeretet és magas erkölcsök nevében teljesen rendben van, hogy mondjuk egy nehéz sorsú, hányatott életű, szülők nélküli 15 éves kiscsajt ungabunga partyba dob egy 75 plusszos maffiózó. Hiába na, kormányoldal erkölcsi fölénye.
Steinmann a grófnő 2020.02.09 10:09:09
@Dinamuki: sőt, nekem fr. ismerősöm szerint Ovi= Le Pen, és még diktátor is
a trianont nem tudja

Nem jó semelyik lóoldal átesés, persze.
De én nem ideológiákról, hanem megjátszásról beszélek. Hogy ne az szenteskedjen már, aki aztán tényleg...na...ne lopj, stb...ugyan már. Keresztényi értékek. Másik ember szeretete...ezeknél?
Steinmann a grófnő 2020.02.09 10:13:56
@Serény Vélemény: csapágyat? Soha :D
Igen, számos cég múltja kissé...khm...pl. maga Coco Chanel is gyanúba került...
a Boss nem egyszerűen kokettált velük, vagy együttműködött velük. Ő volt a nácik szabója.

"Megfigyeléseim szerint minél inkább hivaktozik egy poltikus a kereszténységre/demokráciára/emberi méltóságra és egyéb magasztos eszmékre, annál nagyobb gazember. "
tökéletesen egyetértek
és ezért undorít engem, ami manapság itthon folyik
ez a kétszínű, keresztényi mázzal leöntött hazugságáradat
kdnp - milyen emberekből áll - ne már
vagy a főni, emberileg mennyire keresztény, ha a fő értékeket nézzük...ne lopj, stb könyörületesség
ne adja már elő nekem
bájer zsóti :D pápáról tett kijelentései, na, érted
fuldoklik az ország a kétszínűségben, megjátszásban,hazugságban
Kurvák. /Yossarian/   Most már szégyellem magam a kínaiak előtt.Budapesten vietnámiaknak ki kell írniuk az üzleteikre: NEM VAGYUNK KÍNAIAK. Büszke idiótákA Város Büszke Szabad Népe fujjogva, undorodópofákat vág úgy általában olyan arcokra,akik szerintükmongoloidok. Igen,indonézekre,malájokra…..
ahol kitörni érdemes...
Steinmann a grófnő 2020.01.27 16:33:57
@Frick László Intézet: nem tudom mivel kaptál el, bagóztam hátul a fiúwcben? :D

Hogy miért nem a másik cikkcsihez...azt a képet már többször láttam nálad, ezekhez a témáidhoz nem tudok mit mondani, biztos úgy van, ahogy itt írod, én nem mozgok ebben a közegben, ahol 12 éves lányok szülnek..stb...te ismered ezt a világot
A mamahotel generáció anyukái örülnek, ha a gyerekük megmarad nekik a gyerekszobába: behordja az ételt,ki a mosatlant meg a szennyest. Laissez faire: Szellőztetni sem erőszakoskodna. A Magas Önálló Jövedelemszerző Képesség variál bele...
Steinmann a grófnő 2019.12.16 16:49:13
@Frick László Intézet: nem találom, hogy írtam volna ide bármit R.Zs-ról.
De ha annyira érdekel a véleményem
mi a faszt tudhat valaki, hogy diploma nélkül államtitkár lehet? És ez független a nemétől és az életkorától
Évtizedek óta előírás, felsőfokú végzettség
és pont ez a drága kislány említette, hogy milyen dolog már az, hogy "gyurmáznak a joggal" aszerint írják át egyesek a jogszabályt, hogy valakire épp át akarják szabni
Tökmindegy, hogy nő, vagy nem nő, tökmindegy, hogy ki ő, mi a fenéért nem lehetett kivárni még egy évet, amit leteszi a BA-t
Nagy cég is csak gyakornoknak alkalmaz addig, amíg nem diplomáztál le
mi a jófenét tudhat ez a tyúk, hogy annyira kell nekik? És miért nem lehetett gyakornoknak alkalmazni még egy fél évig? Szánalmas. De a kispicsa is, hogy elfogadta ezt a helyzetet. Én biztos nem mentem volna bele egy ilyen játékba, de én nem is vagyok fideszes :DDD
Belső tartás :D na, az az összes narancsbőrösből hiányzik, 100 forintért a saját anyjukat letagadják, ha kell.
Steinmann a grófnő 2019.12.16 16:56:09
@Frick László Intézet:
nézd csak meg a belinkelt oldalt, és azt a mondtatot, hogy
"1. Az illetményalap számításának vetítési alapja 2019-ben is 101500 forint."

vagyis a kb 8-9 évvel ezelőtti minimálbér
Ami azóta 50%-kal emelkedett, vagyis ennyit csaltak le tölünk, 50% beigért automatikus emelést
mutassak még fizetési jegyzéket, vagy ez elég lesz? :DD

A Zsófika vagy Zsuzsika vagy ki a fene érettségiző államtitkárkislány pedig - mondd, ismersz olyan fiatalt, aki nem egy karrierista szemét, és a fideszhez áll be? Fidelitás :DDDD na, ne röhögtess már, micsoda karrierista gerinctelen alakok tárháza lehet :D
MIt szólnál, ha valamelyik gyereked hazaállítana valakivel, hogy ő az új párom, és a fidelitassban dolgozik :DDDD
lehidalnál :DDDD
Steinmann a grófnő 2019.12.18 15:15:51
@Serény Vélemény:
@Frick László Intézet:
Billgates vállalkozó.
Az államtitkárság pedig bürökratikus karrier, ahol pontos előírások szabályozzák az előmeneteli lehetőséget, pont úgy, mint pl. a katonaságnál.
Képzeld el, találnak egy kellemes fiatalembert, igaz, a tisztiiskolát még csak most végzi, de csináljunk belőle rögtön ezredest.
Amúgy meg, tehetséges, de még nem diplomázott fiatalok hivatalos foglalkozatását úgy hívják: gyakornok. Lehet alkalmazni, melózhat, kaphat fizetést.
Jellemző a kiscsajra, hogy vagy gyilkos módon karrierista, vagy ostoba, mint a föld, hogy nem utasította vissza a kinevezést, hogy majd fél év múlva, ha megszáradt a tinta a diplomán. Ha tényleg okos lenne, talonba tette volna az ajánlatot.
Dudikám, te meg őrjönghetsz, hogy ki mit hová ver, de lásd be, semmi köze a témának a női/ férfi léthez.
Ha faszi lenne, pont olyan szánalmas lenne a dolog, és pont olyan nyilvánvaló,hogy valakinek a valakije, és azért kezd rögtön ott fenn.
Azért eddig még egy ember miatti törvénymódosítások nem voltak, még EZEKNÉL sem.
Főninek valamiért nagyon lényeges a kiscsaj. Nyilván Rüjellke kisbarátnője, vagy valamelyik másik gyereké. Esetleg főni fiának? Majd ki fog derülni :DD
Volt egyszer egy tüntetés Magyarországon, ahol jelentős színészeink voltak a szónokok. Mind-mind papírról olvasta. "A színházi avangár lényege a szövegnemtanulás." (Gőcsögg Dúdkó orbánfasszopó fidesz bérenc/ A tüntetés legjobb beszédét Pintér Béla mondta olvasta fel. Mert már Orbán is…..
Steinmann a grófnő 2019.12.12 07:30:44
@Serény Vélemény: igazad van, nem kell állami finanszírozás, menjen minden pénz a focikára.
Nem kell kultúra, nem kell színház, semmi sem kell, csak lehessen a szotyit köpködni a meccsen.
Érdekes módon azon nem röhögcsélsz, hogy a focimeccs belépő mennyibe is kerülne, ha azzal a 416 nézővel, aki kijár meccsre, meg akarnák fizetni a falábú fiúkra elbaszott százmilliárdokat.
Értem én, hogy a nagyfőnök egy bugris tahó, és van, akinek ez a színvonal tetszik, de azért már...na.
Mága művészúr persze támogatható, meg Ákos :DDD
mert az olyan széééép :DDD
Steinmann a grófnő 2019.12.12 18:39:40
@Frick László Intézet: Én hazudok? Én nem írtam, hogy sorosoztál. Annyit tettem, hogy MUTAT-tam neked, mennyire nevetséges és pitiáner ez a felolvasózáshoz. Van egy probléma, a potrohos geci sorosik, meg kellemes ünnepeket kíván, de a lényegről egy szót sem szól. Te is ezt csinálod. Volt egy megmozdulás, lazán ejted, hogy miért, mi miatt, csak nevetségessé teszed, hogy NÉZD már FELOLVASTAK. Fideszes kommunikációs módszer. Sunnyogás, mellébeszélés, téma elterelése valami piti hozzászólással. Miért nem tudjuk meg a cikkből a véleményed, hogy mit gondolsz, a színházi bosszúról (tetszettek volna ugye megfelelő helyre ikszelni....). Sunyizol. Ezért vettem elő sorost. Az pont ilyen. Sorososorosoos....ha valamire nincs válasz. Mit szólsz magához a témához? Ja, azt sose fogjuk megtudni.
Steinmann a grófnő 2019.12.16 17:12:48
@Frick László Intézet: érettségiző államtitkár kislány kategóriában tett véleményem lásd a mamahoteles cikkcsidnél, nem írom ide újra
Színvonal...egy olyan országban, ahol Mága művészúr a komolyzene, és Vastagcsabi a rock...hát izé...ja, és az idültalkoholista büdösnáciszájú báyerzsólti a nemztet publicistája...kár ide NEKTEK színvonal :D ezeknek? :D neked? :DDD
Az angol típusú beiskolázási korhatártól, attól:..
Steinmann a grófnő 2019.12.03 16:37:53
@Serény Vélemény: már bocs, de itt arról van szó, hogy valaki aki augusztus végén született, az ráér egy évvel később menni, tehát akár 3-4-5 hónappal is idősebb lehet, mint mondjuk a tavasszal született osztálytársai. NEm 3 évvel, 3 hónappal.
Steinmann a grófnő 2019.12.04 07:36:55
@Frick László Intézet: megint úgy cikkezel és kommentelsz valamihez,hogy fogalmad sincs
Most is az orvos/ óvónő / gyógyped / fejlesztő stb állapítja meg az iskolaéretlenséget, de ez NEM elég,
a szülőnek KÉRVÉNYT kell beadni
A magasságos hivatalban basznak megnézni a gyereket, nem azért ül ott, hogy gyerekkel foglalkozzon, mert a gyerek büdös (átvitt értelemben)
csak beadott PAPÍRT néz
és ettől alattvalói a magatartásod, hogy szerinted aki ott ül a hivatalban, az okosabb, a gyerek megnézése nélkül, majd ő a papírból DÖNT, az állalpolgár meg csak KÉRVÉNYezhet
Te abból indulsz ki, hogy aki a hivatlban ül, az OKOSABB, mint a többiek
lófaszt mama
az egy pályaelhagyó pedagógus, akinek fárasztó volt tanítani, elleben tudta, kinek a seggét kell kinyalni a hivatali állásért
de majd ő dönt
menjen el tanítani, úgyis tanitóhiány van
persze, egyszerűbb a kényelmes irodában segget növeszteni, kávézgatni, ahol NINCS gyerek, csak papírok, és a fizu is jobb, mintha tanítana
olyan emberekről beszélünk, akik talán soha nem tanítottak, max gyakorló tanításon, de persze, ő okosabb :DD
na, elmész a picsába
Az internetes sajtó barátokközt-alizai nem véletlenül igyekeztek felkészíteni Magyarország egyre inkább a fejlett oiropid fagyasztottkaja zabálókultúrákhoz felfejlődő népét sárga és vörös riasztásokat is kiadtak  a büszke ostobák -nak történt pedig, hogy 2019.december 2-án az évszaknak megfelelő…..
Steinmann a grófnő 2019.12.03 16:41:42
@bs395: nem láttam különbséget ahhoz képest, mikor Tarlós volt a polgi. Pont annyira volt havas, mint T. idején. Pont annyi hókotró és hómunkás volt. A BKV tökéletesen működött, ott semmi fennakadást nem tapasztaltam. Sőt, bakancsban indultam melózni, mivel ilyenkor nálunk délutánra általában beszarik a közlekedés, hogy gyalogolni tudjak. Nem volt rá szükség, járt minden délután is.