Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ron Vibbentrop

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Íme a megállapodás.         "The Parties envisage establishing the most appropriate legal organizational structure for thedevelopment of the institutional form of Fudan Hungary University, taking into considerationlong-term sustainability and mutual benefits. Fudan University is in…..
Ron Vibbentrop 2021.04.28 01:32:43
@Wolff: Szerintem a kínaiak részéről nem erről szól a dolog. A kínai állam évezredes problémája, hogy kizárólag kínaiakkal képes szót érteni. Kevesebb közük van a multikultihoz, mint a belga Lipótnak Kongóban. Szerintem mostanra ez komoly kulturális gátja a világhatalmi ambícióiknak, és a "kínaiságot" kell terjeszteniük ahhoz, hogy a befolyásukat növelni tudják.
     "A kormány ezerötszáz milliárd forintot fektet be az egyetemekbe. (Magyar Nemzet, január 29.)"    Jóságos Stumpf István a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, Horváth belügyminiszter elvtárs veje az európai értelemben vett Bayer Showban magyarázta el, hogy ezerötszázmilliárd forintot fognak a…..
    Szijjártó külügyminiszter bekérette a német ügyvivőt, mert Petry Zsoltot elküldték a Hertha BSC-től. A hivatalos indoklás szerint a kormány  megütközését fejezte ki, hogy Németországban retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt. I am not kidding, tényleg ez…..
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
      „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig…..
Ron Vibbentrop 2021.03.29 01:25:32
@Geo_: "A migránsnak van egy nagyon pontos jelentése, a menekültek, gazdasági bevándorlók összefoglaló megnevezése."
Teljes tévedés.
"A migráció elsősorban térbeli fogalom." A migráció a tartózkodási hely ideiglenes vagy végleges megváltoztatása. Ezen belül lehet: ideiglenes vagy tartós, országon belüli (belső) vagy nemzetközi (külső), kivándorlás vagy bevándorlás, önkéntes vagy kényszerű, egyéni vagy többes (csoportos vagy tömeges), illetve ezek bármilyen keveréke. Szakaszosan cirkuláló jelleget is ölthet. Forrás: a Rezsimegyetem tankönyve (Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Hautzinger Zoltán, Hegedűs Judit, Klenner Zoltán: A migráció elmélete).
Fentiek alapján pl. a Felcsúti Vezető is (belső) migráns, hiszen eredeti felcsúti állandó tartózkodási helyét legalábbis tartós (kockáztassuk meg: végleges) szándékkal budapestire cserélte.
Szintén fentiek alapján a "migráns" kifejezésnek semmilyen - sem pozitív, sem negatív - konnotációja sincs, csak akkor, ha az ember kizárólag a rezsimsajtót olvassa és sohasem olvasott semmi mást.
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
Ron Vibbentrop 2021.02.16 21:12:21
@sparhelt: "Minél magasabb valaki, annál nagyobb valószínűséggel konzervatív beállítottságú."
Ezt komolyan leírni abban az országban, melynek bölcs konzervatív vezére akkora, mint egy kutya ülve?!
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
Ron Vibbentrop 2020.12.25 17:09:21
       Boldog Salkaházi Sára nem a keresztény kultúrát akarta megvédeni. Ő a zsidókat akarta megvédeni a nyilasoktól és ezért megölték. A keresztény kultúra védelmezése Magyarországon azt jelenti, hogy nemcsak a zsidókat kell Dunába lőni, hanem a Salkaházi Sárát is, és amikor aztán boldoggá…..
    A kormánypárti elitértelmiség teljesítményéről szóló posztom zárolta az index/blog.hu.    Ebben a posztban egy árva mondat nem volt, ami érintőlegesen is sérthette volna bárkinek a jogos érzékenységét, jogi képviselőnk konkrétan elaludt az olvasása közben.    Ebben az országban bátran lehet…..
      Szerettem Csurka színdarabjait. A Házmestersiratókat, a Deficitet, az Eredeti helyszínt és a Döglött aknákat láttam, volt amit élőben, volt amit tévében.  Dörner "a Színművészetin nem magyarok tanítanak" György azonban a Hatodik koporsó című darabot akarta bemutatni az Új Színházban, de a…..
Ron Vibbentrop 2020.09.25 10:00:59
@kemény keleti kommentelő: "Nekik az utolsó agy átfordításáig, az utolsó életképes agyig kell eljutniuk, és azzal is végezni az egész földön"
Ezzel csak a munka nagyja lesz meg, ezt követően kerülhet ugyanis sor a belső ellenségre, a társutasokra és az elhajlókra
                     "Én tüstvérem Kötöny, kié megkegyüllé én jumhum olélottya,            hodon ülé hiát, de így hiátattal, Karmelitába'.                Mer hodon biozon szovo, mogomnok volék, mogyori orczájot, székölyi orczájot, lófőni orczájot,             mogyori teremtővé Uromk Istentül,…..
       Az asszimiláns sváb Rajcsányi lapjában, az asszimiláns horvát(szerb) Milan Constantinovity interjúvolja Märle Tamást, így umlauttal, arról, hogyan települtek be a rohadt nemzetiségiek a tiszta turáni vérhazába, és hogyan követtek el magyarellenes rémfürdőket. Jézusom, ezek a lányaikat is…..
Ron Vibbentrop 2020.06.10 14:53:52
@labrys: Leszbikus zombik a külső űrből II. nem létezik, ha csak nem a Lesbian Zombies from Outer Space képregény-minisorozat 2. füzetére gondolt. Azt viszont nincs értelme önmagában újranézni. Önmagában birtokolni sincs értelme, hacsak nem egy vicces, ám kevéssé alapos ismerőstől kapta az ember.
       Pár napja nyilvánosságra hoztak egy elitegyetemi rangsort, a CWUR-t.      A rangsor első ötszáz egyetemében nincs magyar intézmény. Van viszont öt izraeli.      A másik lista az idei STOC 2020 konferencia elfogadott cikkeinek jegyzéke. A STOC a Symposium on Theory of Computing, sponsored…..
      Nemrég jelent meg Techet Péter cikke az  Azonnali-n  "Ne higgyünk a tudománynak!" címmel. Kicsit erősebben nyomta a cerkát a papírosra a kolléga, miközben a közeli málnásig tolta túl a bicajt, mindazonáltal... A mindazonáltalról fogok írni pár sort, nem arról, hogy néz ki a posztmodernben…..
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
Ron Vibbentrop 2020.04.30 19:01:58
@Kettes: Kövér nem őrült bele semmibe. Ő nem a Fidesz "lelkiismerete", mert az magasabb pszichológiai funkció. Ellenkezőleg, belőle a Fidesz(-szavazó) tudalattija (vagy -előttese) szól direktben. Mindig zsigerből beszél, ezért oly népszerű bizonyos körökben. Egy öregkori potenciazavarokkal küzdő vénember (miért is szereti a daliás fiatalembereket egyenruhában, akik akkor sütik el az ágyút, amikor csak akarják / parancsot kapnak rá?), aki a magyar népesség elég nagy részéhez hasonlóan mindenkit utál maga körül. Szerintem még a saját családját is. Mindig is utálta a buzikat, most kiderült, hogy utálja a nőket is - hát, nem irigylem a szexuális életét.
A mostani megszólalásában inkább az a több évszázados trend köszön vissza, hogy a magyar nemzet nem azonos a magyar néppel, és ha belegondolunk, ez a történelmünk túlnyomó részében (1000 évből kb. 900-ban) így volt.
             "Pulmonológus, tüdőgyógyász vagyok, ami azt jelenti, hogy most a koronaosztályon dolgozom. Azokkal a covidos betegekkel foglalkozom, akik nem kerültek az intenzív osztályra. Frontvonalban vagyok. "     " A bérszámfejtés két hónapot csúszik. Nekem az alapfizetésem 203 000…..
Ron Vibbentrop 2020.04.28 17:20:25
@Ron Vibbentrop: Mielőtt valaki szólna, tudom, hogy nem októberben volt sem kiírva, sem megtartva.
         Angela Merkel: Miniszterelnök úr, miközben szeretném Önt támogatásunkról biztosítani,  bátorkodom felhívni becses figyelmét arra a tényre, hogy bizonyos alapértékeket minden uniós tagállamnak tiszteletben kell tartania.        Miniszterelnök úr: Tisztelt kancellárasszony, ha az Európai…..
Ron Vibbentrop 2020.04.03 01:08:35
@Kettes: Az Igazságügyminiszter Asszony Őkegyelmességét kérném a továbbiakban "a dekázó kurva"-ként emlegetni, á la Bartus. Nem érdemel többet.
       G.Fodor Gábor perrel fenyegeti Peer Krisztiánt mert az kontúrtetováltszájúnak nevezte a feleségét Fodor-Horváth Zsófiát. Valószínűleg ez lesz az első per a kontúrtetoválásról. A jobboldali bérgyilkosok egyik legundorítóbb tulajdonsága, hogy miután végigzsidóznak, végigmuszlimoznak,…..
Ron Vibbentrop 2019.06.28 20:05:42
@jotunder: "a Háttértörténet a jobboldali belviszályra vonatkozik"
Magyarán leszopta?
(Ti. a jelenlegi Magyar Nemzethy Édesanya az általa lekurvázott személyt. Ui. az hivatkozott korábban arra, hogy a jobboldali csajok milyen jól szopnak.)
Ron Vibbentrop 2019.06.28 20:06:43
@Ron Vibbentrop: A nőolvasóktól én kérek elnézést.
      Giró-Szász Áron a botrányairól híres egykori HÖK-vezér, Szájer József aszisztense (ezt a rezsimportál elfelejtette feltüntetni) uszul a Néppárt ellen. (mandiner.ru)..
Ron Vibbentrop 2019.03.20 19:23:25
@ijontichy: Nem. Ez az inicijatyíva: a FIDESZT nem zárták ki és nem függesztették fel.
        Nagyon úgy néz ki, hogy Manfred Webernek elege lett Orbánból.           Lehet, hogy Orbánnak súlycsoportot kell váltania. Az egyik lehetősége az, hogy elszakad a konzervatívoktól és fullba fasizálja Magyarországot. Ez nagyon kockázatos. Ha egy nap egy megerősödött francia liberális elnök…..
Ron Vibbentrop 2019.03.06 13:00:37
"Nagyon úgy néz ki, hogy Manfred Webernek elege lett Orbánból." Téves kiindulópont. Amikor ez hangzik el: hvg.hu/itthon/20190305_Ha_a_Fidesz_marad_a_Neppartban_egy_belga_part_lephet_ki, akkor már nincsenek "feltételei" annak, hogy a Fidesz a Néppártban maradjon. Legalábbis a kizárást kezdeményezők részéről. Ehhez képest Weber 1. "kőkemény" feltételekről beszélt (már nem azt mondja, amit a kizárást kezdeményezők várnak tőle), 2. megakadályozta, hogy a tegnapi frakcióülésen a Fidesz kizárásáról legyen szó ("az ő távollétében ne" - kérte, és nem volt jelen). Weber erősen közelít a Hessler-felismeréshez (vö. Hessler ezredes A halál ötven órájában a tisztiszolgájához: "Konrád! Te nem ostoba vagy, hanem áruló!").
Nézzük a "kőkemény feltételeket". 1. Plakátok. Március 15. után leszedik. eleget voltak kint, de az üzenetet tovább nyomják a fideszes médiakonglomerátumban - feltétel teljesítve, Weber megnyugodhat. 2. Bocsánatkérés. "Halló, Kohn lakás? - Nem, téves. - Akkor bocsánat!" (copyrigth Bartus) - feltétel teljesítve, Weber megnyugodhat. 3. CEU - hát az itt se volt, a Közép-Európai Egyetem volt itt, az meg nem ment el! (vö. "Biztos úr! Hááát éééén ott se vóóóótam!") - Weber megnyugodhat.
Ezeket a megoldásokat már csak a Néppárt komolyabb tényezőinek a torkán kell lenyomnia WEBERNEK és nem Orbánnak, és már rá is lehet fordulni az EPP-választásra. Aztán a választást követően lehet komolyabban foglalkozni Orbánnal, ha szükséges.
Ahogy a viccben a nyolcadikról zuhanó ember ember is minden emeletnél mondogatja magának, hogy "eddig rendben vagyunk".
Valentine’s day post Focihasonlatok...hm, nekem itt, a legszebb férfikor alkonyán valami egészen másjutott eszembe. Az ember rögtön érzi, hogy ez nem fog menni. Gyengéd, sármos pick-up line, "mindannyian a magyar tudomány és a magyar emberek javát keressük”, néhány jól időzített sikamlós tréfa, és…..
     Parragh László főrezsimszolga, iparkamarai elnök interjút adott az azonnali.hu-nak. Én most nem arról fogok írni, hogy milyen csinos fajvédelmi tézist rakott le az asztalra ez az izé, pedig az sem ártana. Az alapkutatásokról mondta el a kormányzati véleményt. Parragh: Nem véletlen, hogy az…..
(Balázs Géza egyetemi tanár (ELTE) egy konferencia-absztraktját másolta be egy kommentelőnk.) 2018. 11. 22. 17:00 Szimmetria és nyelv. Plenáris előadás. Új nézőpontok a magyar nyelv leírásában 7. A magyar nyelv hálózatos leírása Balázs Géza professzor sör- és pálinkafőzőmester, időnként…..
   "Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából. (Botond Bálint, Prosti srácok)"   Ezt a figurát  uszította Orbán Viktor a genderkutatókra.    Gratulálunk az Európai Néppártnak.  ..
      Megjelentek az első cikkek a nemzetközi sajtóban a gender studies képzés betiltásáról. Közben a neonáci alt-right facebook oldalakon tapsolnak Orbánnak.     Magyarország lett az első olyan ország a világon, ahol Milo Yiannopoulos ideológiai alapvetés, ahol az Infowars-t a kormánysajtó…..
Ron Vibbentrop 2018.08.14 21:41:39
@Wolff: Nem egyszerűen az emberarcú, hanem A Tudós.