Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor_HUN

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chad Klassen a második sorban debütál 2012.01.08 14:36 F.Kapus..
Közel sem a legjobb teljesítményünk volt 2011.09.11. 10:59 F.Kapus..
Johansson négy góllal győzelemre vezette a Fehérvárt2011.02.08. 21:05 / nso.hu Jesenice–Fehérvár 4-5 2011.02.08. 21:55 F. Kapus / jegkorong.blog.hu..
Fehérvár–Klagenfurt 2-3 2010.11.26. 22:08 kultúrmisszionárius ..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Gabor_HUN 2010.04.26 08:13:09
@Tillasz: Na figyu, ha hiszed, ha nem, mi a büszke magyaros változattal kezdtük. Aztán a riporter srác addig nem tágított, amíg ebbe a rigmusba nem tesszük be a szlovénokat is. Kérdeztük tőle, nem baj , hogy van benne becsmérlő szó is, de nem érdekelte. Amúgy meg 3-4 szurkolást felvett és ez tetszett neki a legjobban :) Jót röhögtünk rajta.
Az alapszakasz-nyolcadik horvát EBEL-csapat túljutott az alapszakaszelső Grazon. Az első szezonját töltő Medvescak Zagreb úgy jutott a legjobb négy közé, hogy előbb a nyitó meccset, majd a második találkozót is elvesztette, két nappal ezelőtt pedig háromgólos hátrányból jött…..
Gabor_HUN 2010.03.05 08:35:09
@tolsztoj: Én azért csodálkoznék ha a Capitals nyerne. Nagyon kevés a hadra fogható játékosuk, főleg a védők. Nekünk ez kellett volna kihasználni és kőkeményen nyomni, koriztatni őket. De ugye a bírák nem igazán voltak tisztában, hogy ez playoff és teljesen széttördelték a játékot.

@M.Lac: Nagy lehetett a zágrábi hangulat, ahogy néztem a képeket ott kicsit többen szurkoltak a dobosok körül mint kedden Bécsben :)
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
Gabor_HUN 2010.02.25 10:49:52
@M.Lac: Köszi Laci az infot! Ha mentek, jó szurkolást. Jövő kedden már mi is megyünk (a hazai persze alap)
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Gabor_HUN 2010.02.22 00:50:06
@kapusLaci: Még , hogy el tudjuk e képzelni mit művelt volna Léderer? Láttuk és hallottuk is. Végig üvöltötte, ugrálta a meccset a tábor közepén. Hatalmas respect mindenkinek, aki ott volt Bécsben.
Gabor_HUN 2010.02.22 20:35:22
@Kissstadion: Köszi, szenzációsak a videók! Ott áltam közvetlen mögötted, de nem szúrtam ki, hogy rögzíted a fiesztát :)

ui: Kalapos Bagyulának külön üdvözlet! Talizunk vasárnap Fehérváron.
Az eredeti 34 fős bő válogatott keretből három játékos sérülés miatt hiányozni fog a heti felkészülésről. Két hátvéd, Maklári Erik és a nála 20 évvel idősebb Sille Tamás, valamint egy csatár, Nagy Gergő helyett két támadó, Berta Ákos és Vladimir Dubek kap helyet a…..
Gabor_HUN 2010.02.09 11:33:02
@M.Lac: Mondjuk legutóbb is Zágrábban elég furcsán zajlott le a jegyek elosztása. A csarnok elötti jegyüzéreknél több jegy volt, mint amennyit a Volán szurkolóknak szántak.
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Gabor_HUN 2010.01.21 21:25:40
@F. Kapus: Mikor itthonról beszéltem velük, max 6db/főt mondtak. De nem problémáztak azon, hogy mi 2en 20-at kértünk. Véleményem szerint csak a nálad lévő juró lehet a határ, mert bizonyára ők is a jutalékból élnek:)
Gabor_HUN 2010.01.21 21:54:28
@F. Kapus: El tudom képzelni a szlovén jégkorong szövetségben dolgozók fejét, ha megtudják, hogy Muraszombaton több jegyet adtak el mint Ljubjanában...
Gabor_HUN 2010.01.22 07:52:26
@Lazlee: Köszönni tudtak magyarul is, de az érdemi kommunikáció angolul történt
Zigmund Pálffy ott akar lenni az olimpián, ezért négy és fél év után visszatér a szlovák válogatottba. Már ott van Jan Filc szövetségi kapitány keretében, jégre léphet a három december 15-19. közötti felkészülési meccsen Csehország, Fehéroroszország és Svájc ellen.…..
Ha ebben a mezőnyben bárhol idegenben öt gólt tudunk lőni, akkor vagyunk olyan jó csapat, hogy az ellenfél által lőtt hat gólról azt gondoljuk, leginkább rajtunk múlt a vereség, értékelte a Klagenfurt elleni 6-5-öt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette, a…..
Jarmo Tolvanen szerint mindhárom harmadban jól játszott a Sapa Fehérvár AV19, míg Johann Strömwall, a Villach mestere csak az első játékrésszel volt elégedett. A 6-2-es siker után a finn mester kiemelte Hetényi Zoltán kapusteljesítményét és a csapat védekezését. A harmadik…..
Horváth András nagyot kapott a mellkasára Grazban, kérdéses a játéka vasárnap este a Medvescak Zagreb ellen, derül ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzője a 3-2-es vereségről azt mondta, jól játszott a csapat, nem tört össze 0-2-nél. Visszatér a keretbe Satosaari…..
Gabor_HUN 2009.10.11 18:51:34
@hokista25 csikszeredabol: Igen regisztralni kell, kb fel perc. Siess
Gabor_HUN 2009.10.11 19:05:34
@hokista25 csikszeredabol: A refert+time zone-t hagyd ugy, ahogy van. csak egy mail cim kell hozza.
Gabor_HUN 2009.10.11 19:10:38
@hokista25 csikszeredabol: katt a linkre, amit mailben kaptal. Aztán utána ide katt www.balkansport.info/channel-1/38-siki-sport.html
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Ma kezdődik az a torna, amelynél színvonalasabb megméretésen még nemigen vehetett részt magyar válogatott. Ahogy már jeleztük, a kölyökszelekció Prágába utazott. Túlzás nélkül a világ legjobb csapataival játszunk: résztvevő a cseh, a szlovák, a finn és a svéd válogatott,…..
Gabor_HUN 2009.04.16 11:36:01
@pokerface: Ha ilyen hatalmas tehetség a srác úgyis az nhl-ben köt ki. Akkor meg teljesem mindegy melyik válogatottban nem játszik playoff teendők miatt :)
Hajrá magyar!
A világbajnokságra készülő szurkolói transzparensek tervezési ideje két nap múlva lejár. Csütörtök éjfél a beküldési határidő, pénteken kezdődik a szavazás. A legtöbb szavazatot bezsebelő művet elkészítjük. Egy utolsó lendületet kívánunk adni az ügynek, tovább után…..
Doug Armstrong, a kanadai válogatott igazgatója egy nappal az NHL-alapszakasz vége után máris megnevezett 20+2 játékost, akik részt vehetnek a svájci világbajnokságon. Köztudomású, Kanada és Magyarország egy csoportban van, 26-án csapunk össze a tengerentúliakkal. Olyanokkal, mint…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Az alapszakaszgyőztes lett a bajnok Ausztriában. Az EBEL döntője kemény csatákat hozott, volt egy pillanat – a harmadik meccset idegenben hozta a Salzburg –, amikor úgy nézett ki, a Pagé-csapat megvédi címét, de egy győzelemre a Klagenfurt is képes volt vendégként,…..
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
Gabor_HUN 2009.04.01 20:02:15
@Leo945: Köszönet, ezért a remek felvételért. Ezt tényleg nem lehet sírás nélkül végighallgatni. Sajnálom, hogy ma nem tudtam Fehérvárra menni.

Isten veled Csicsó! Emléked örökké megmarad!
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Elindult a Sport Tv-n az A csoportos világbajnokság promója, megtaláltuk videómegosztón is a kisfilmet, elég vicces. És rábukkantunk a vizuális ötlet eredetijére is, profiktól meríteni szerintünk nem szégyen, tessenek filmet nézni és mulatni hajtás alatt. ..