Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haviegyfozes.hu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha úgy érzem, hogy valami oknál fogva mi olyan környéken lakunk vagy csak olyan helyeken járunk, ahol mindig ugyanazok a fajta szobanövényeket lehet megvásárolni, amit mindenhol. Pedig én évek óta vágyakozom pár olyan fajtára, ami sehol sem jön velem szembe. Valahogy nekem nem…..
haviegyfozes.hu 2017.08.06 20:17:05
Ildit, a Menő a lakásom egyik tervezőjét régóta ismerem, de teljesen más irányból. Ildi ugyanis Oldi művésznéven fest csodáslatos képeket és elég régóta vagyok rajongója. Még egy kis képem is van tőle. Már egy ideje férjével, Andrással tervez és újít fel lakásokat, amikért szintúgy odavagyok.…..
haviegyfozes.hu 2017.07.14 08:42:34
Ha a napon aszalás mellett döntesz, sikerrel aszalhatsz minden kevésbé lédús gyümölcsöt a forró nyári napokon.  ..
Nyáron a legtöbben inkább a lédús, hűsítő gyümölcsöket kívánjuk a nehezebb, zsírosabb ételek helyett, és nem ritka, amikor ebédre is egy finom gyümölcsleves kerül az asztalra. De vajon miként illeszthető bele ez az inzulinrezisztensek diétájába? A túl sok gyümölcs nem fogja túlságosan is megemelni a…..
haviegyfozes.hu 2017.07.13 22:09:46
Megfordult már a fejében a kérdés, hogy vajon melyik generáció tagjai élnek a legegészségesebben? Milyen étkezési elvekkel és sportolási szokásokkal rendelkeznek a baby-boomerek, az X, Y és a Z generáció tagjai? Mennyire figyelnek oda a munkahelyi egészségükre? Elindítottuk kutatásunkat, amely…..
haviegyfozes.hu 2017.07.13 22:04:15
 Oaxaca egy hihetetlenül szerethető város Mexikóban, ahol ráadásul kiváló csokoládét lehet kapni minden sarkon, amit még a sós ételekben is használnak!..
haviegyfozes.hu 2017.07.11 21:34:31
A tegnapi, hosszú szünet után keletkezett bejegyzésben igértem, hogy leírom, milyen inspiráló oldalakat olvasgattam/olvasgatok. Nem kell itt valami spirituális pszicho-izékre gondolni, inkább csak gyakorlatias írások, amik pozitív szemlélettel közelítik meg a felvetett problémákat.  1. Csináld meg!…..