Regisztráció Blogot indítok
Adatok
♥ NaOmI ♥

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
' just.like.a.pill ' test. :) 2008.11.08 22:44:00
Hány éves leszel öt év múlva? 20 Szerinted akkor házas leszel? kétlem...Milyen magas vagy? 164 xDMelyik filmet láttad utoljára? nemtomKit tárcsáztál utoljára? OlivérKi hívott téged utoljára? szintén ->OlivérKitől kaptál utoljára smst? nemtom...megnézem...ÁgotaJobban…..
♥ NaOmI ♥ 2008.11.09 18:01:10
 igen emberek! jól láttok visszatértem :Dsok idő telt el azóta mióta írtam. látom a chatbe lett pár rajongóm love(L)örülük h még így is jártok fel az oldalra h semmi bejegyzés nincs bár ez egy kicsit furcsa :D de jó :)sok minden telet el...:D rám talált a szerelem.ezutón…..
-Bill ezt most komolyan gondolod?? ebbe a mártásba nem kell cukor!-próbáltam elvenni a cukrot az éppen szórakozó Billtől, nehogy mégjobban elrontsa a kaját xD -Bill!!-ez most komoly? Egy ilyen 20 kilós anorexiás kis köcsög kurvával csalsz?-halltunk meg a hátunk mögül egy női…..
-nos ez úgy volt és azért kellet sietni mert neked fotózásod lesz Kubában, igazából már későn szóltak és azért kellett sietni. -Hadarta Bill-jó-jó az oké, hogy nekem fotózásom lesz, de neked is? hehe-én-igen képzeld! ble-majd kinyújtotta a nyelvét. olyan cuki volt azt hittem…..
Lassan elcsendesedtünk és elketdődött a film. Gondolom, nem kell mondanom sem, én végig Billt és a csajt figyeltem. De szerintem a Kata sem a filmre, sokkal inkább a Tomhasonmásra figyelt. A film végére már egészen belenyugodtam a tudatba és végre a filmet kezdtem el nézni,…..
-Hát ti meg mit csináltok itt?-valaki megszólított minket a háttérből-aranyoskáimBennem megállt az ütő én rögtön a legrosszabbra, gondoltam, hogy ki lehet az.. Katán is a legmélyebb megrémülés jeleit láttam, lassan hátraforultunk óráknak tűnt az a pár perc míg ez…..
*csöng-csöng-csöng* felveszi, beleszól:-igen?-szia Kata azt hittem már sosem veszed fel, na milyen volt az estéd?-kérdeztem-jónapot kívánok, igen a ma este tökéletes lesz, akkor magammal viszem a fejlesztési terveket is és mindent megbeszélünk, de elnézést kell, hogy kérjek most…..
-persze elintézem neked szívesen-mondta Bill szaggatottan és kissé meglepődve-huuuuu-sóhajtottam egy nagyot, ami elég látványosra sikeredett és Bill is észrevette a megkönnyebbülésem, majd furcsán néztem rá és kitört belőlünk a röhögés. -hehehe ehhennyirehe ihilyehsztőhőő…..
-Szia Bill. Mi újság? Van munka?-én, útközben már tegeződtünk, nemtom, hogy hol és mikor beszéltük meg de jah xD-Igen, lenne egy, de nem akarom, gogy elájulj, szóval inkább gyere be az irodába!-Mondta, de elég idegesnek tűnt...-jólvan fél óra és indulok.-énMegcsinálták a…..