Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcmci

0 bejegyzést írt és 733 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Béni meg csak arra járt és segített a proliknak, amúgy biztos nem vegyülne ilyen fazonokkal  ..
pcmci 2015.07.22 20:43:42
@dex.ion: pongyola volt a megfogalmazás, de szigetelt szakaszok vannak beiktatva mindenhol, ahol felsővezetékek keresztezik egymást, itt troli meg villamos. amennyire google streetview képeken kivehető, ebben a kereszteződésben kb a villamospálya fölött végig ilyen rész van (ami érthető, nem cél, hogy a villamos az áramszedőjével a troli hálózatára csatlakozhasson. a trolinak kisebb az áramszedője, azt kisebb részen kell védeni, ezért rövidebbek a szigetelt szakaszok azon a videón, amit linkeltél, de ott is vannak), szóval ha úgy kell megállnia a trolinak, hogy ezen áll meg az áramszedő, akkor tovább kell tolni. persze a modernebb önjáró trolik ezeket a szakaszokat áthidalják, de a videón ugye még egy matuzsálem leledzik.
A milliárdos nagyvállalkozó érdekeltségi körébe tartozó VT-Arriva, összesen 214 autóbuszt állít forgalomba Dél-Pest térségében. Szélesnek azonban van saját buszgyára, de most, immár harmadszor, is német gyártóktól vásárol. A BKK vállalkozójaként, a Széles Gábor…..
Settenkedőbe nem sok szolidaritás szorult, legalább is levelében egy fél mondat erejéig sem képes együttérezni a szerencsétlen alkalmazottakkal, akik sztrájkkal próbálják kikényszeríteni a fizetésüket, csak az elmaradt péksütije miatt nyivákol. Ezt persze tök jogosan…..
pcmci 2014.09.02 18:46:50
@PannonBoy: _bárki_, aki fizet egy szolgáltatásért, az jogosan várja el, hogy megkapja azt, nem csak az, aki vip-nek képzeli magát. de a sztrájk az sztrájk bazmeg, ott nincsen vip ember! mutass már egy repteret, ahol sztrájk esetén csak a turistaosztály forgalma bénul meg...
Lehet, hogy sikerült megfejtenünk Simon Gábor ausztriai számlájának és eltűnésének titkát? Elképzelhető, hogy az egész 240 millió nem más, mint egy osztrák hátterű bank gerillakampánya? Az MSZP volt elnökhelyettese talán csak azért vonult vissza egy kissé a…..
(Kép forrása: repavalleszurtnyul tumblr) Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Máthé…..
„2.1. Dohánybolt nem működhet másik dohánybolt bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül. 2.2. A 2.1. pontban foglalt rendelkezés akkor minősül megtartottnak, ha a dohányboltok (egymáshoz legközelebb eső) bejáratainak középvonalától számított…..
Ha valami az állam szárnyai alá kerülhet ma Magyarországon, egyáltalán nem érdemes rá mérget venni, hogy a végén esetleg mégsem kerül oda. A feltételes mód csupán a kötelező körökre épülő színdarab elengedhetetlen díszlete. Lehet tovább haladni, emberek. Semmi…..
pcmci 2013.10.11 11:11:35
a Pető Intézet felett eddig is az állam diszponált, nem tudom mi ez a szájkarate. elég beleolvasni pl ebbe a közlönybe: www.kozlonyok.hu/kozlonyok/Kozlonyok/6/PDF/2011/11.pdf (1140/2011.(V. 12.) Korm. határozat a Nemzetközi Pető András Közalapítvány közhasznú nonprofit gazdasági társasággá történő alakításáról, 7. oldal)

más kérdés, hogy melyik faszkalap találta ki ezt az átalakítást dicső kormányunk részéről, mert pl ezzel az egy húzással bukta az intézet az 1%-okat. nomeg a kft vezetése, akiket az állami gépezet jelölt ki, elég vastagon felelős a kialakult állapotokért, szóval menjen a picsába nyugodtan az összes droid, aki ennek a hírnek a kapcsán azt kezdi hangoztatni, hogy éljen, végre rendet raknak.
Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármester hibátlanul vizsgázott le az EU-s pénzek lehívásából, ne gondoljátok, hogy olyan egyszerű egy 140 nm2-es családi házat felépíteni EU-s pénzből a saját telekre! 1. Badacsonytomaj független polgármestere…..
Jelentem, szerencsére nagyon tetszik a gyereknek az iskola. Nekem is, nem véletlenül ezt választottuk. Az évnyitón az igazgató Apáczai Csere Jánostól idézett:"Olyan időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és ennek tanítói egy batkára sem…..
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
Véletlenül összecseréltek két számot a pénteki publikációjukban – áll a Tárki hétfői közleményében. Nem igaz tehát, hogy 2011 óta jelentősen emelkedett volna azok száma, akik szerint Magyarország számára rossz dolog az EU-tagság. A korrekció értelmében az elmúlt…..
Megint divatba jött a Homáron a Playersroom, úgyhogy most már tessenek valami érdekes új információt hozzácsapni, hogy izgalmasabb legyen. Lajos például kiderítette, hogy a hírhedten bunkó cipőboltnak, akik legendásan nem járnak a Békéltető Testülethez, körülbelül…..
Már az se lenne meglepő, ha pofonnal köszönnének a BKV-alkalmazottaknak, de egy kis beszólongatás sosem árt: Ma délelőtt megbüntettek a h5-ös vonalon jogosan. Én benyeltem a 8-ropi helyszínit meghunyászkodva. Kb. 2 méterre tőlem, míg engem büntettek egy 40-es csaj neki állt…..
Az Orbán-kormány elmúlt három éves gazdaságpolitikáját, költségvetési politikáját lehet alapos érvekkel kritizálni, így tett például Chikán Attila is tegnapi interjúnkban. Szélesebb tömegeket viszont nyilván jóval egyszerűbb kétbites üzenetekkel, például végletekig…..
Subba Nagyon hiányzik az uram 2013.06.30 12:00:45
..
pcmci 2013.06.30 21:15:31
@Unio: rúk ebgges kapút. és?
Mégis alapíthat önálló frakciót az LMP, így döntött az országgyűlés (kormánypárti többségű) alkotmányügyi bizottsága.  Ehhez ugyan módosítani kell a Házszabályt, de manapság ez nem igazán jelent akadályt a kétharmados többség számára. A módosítás máris a Ház…..
pcmci 2013.06.21 07:32:00
@rockjano: a legbaloldalibb párt régóta a fidesz az ogy-ben. kádár mosolyog a sírjában, hogy ilyen profi tanítványai vannak.
„Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Magyarország működő demokrácia” – kissé elcsodálkoztam volna egy efféle fideszes nyilatkozaton a 2006. október 23-ai események másnapján. A hasonlat kézenfekvő, a Kettős Mérce és a 444…..
Subba Cukiság: Kígyó drop 2013.06.18 15:55:00
Kis ügyes, hogy kinyitja mi? Szarnád össze magad azonnal. Fürcsizni is szeret: ..
pcmci 2013.06.19 14:05:33
A legjobb gyártókkal is előfordul, hogy az élővilág tojik az ISO szabványaikra, és kamikázeakcióikkal elcsúfítják a olcsó termékeiket. A nápolyiáról ismerhető szlovák IDC nincs a legjobb gyártók között: Undorító, gusztustalan!!! Ne vegyetek ilyet! Senki! Soha!…..
Csak egy kis színes hír a NER három éves történetében: május 17-én Navracsics Tibor miniszter beterjeszett egy törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, mely szerint a Margitszigetet elveszik a 13. kerülettől, és közvetlenül a Fővárosi Önkormányzat igazgatása alá helyezik. A…..
Múlt héten többen megtapasztalhatták, milyen, amikor az árvíz miatt kikapcsolják az áramot. Bélánál azonban víz nélkül is kilőtték értesítés nélkül, egy nevetséges összeg miatt: Szerintetek normális dolog, hogy az ELMŰ mindössze kb. másfél havi számlatartozás miatt,…..
Jófejség az Auchanban: ha direktben veszélyes hulladékot adnak el, ingyen tesznek rá pár extra zacskót, hogy hazáig ne büdösödjön meg a bevásárlószatyor/autó: 2013. 05. 05-én, késő délutáni órákban a családi program végeztével a napot még megspékeltem egy Auchanos…..
Kocsis Máté szerint a trafikok körül kialakult botrányt csupán „a multinacionális vállalatok, a dohánylobbi és a baloldali pártok” gerjesztik, Lázár János pedig úgy vélekedett, a koncessziót elnyerők listáján háborgók „a magyar vállalkozók érdekei helyett ismételten a…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült jó áron memóriát vennie a Bluechipnél, mert először rossz terméket akartak rásózni, aztán hetekkel később kiderült, hogy rossz volt az ára, 26 ezer helyett csak 43 ezerért lenne: Január 29-én leadtam a rendelésem a webshopukban egy 16GB-os DDR3…..