Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KreatÉva

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándé.com Happy Valentine's Day! 2018.01.30 01:04:34
„Szeressük egymást gyerekek, hisz minden percért kár"   Nem sokára itt van Valentin napja, amikor virágot, édességet, ajándékot adunk annak, akit szeretünk.Elsősorban a szerelmesek ünnepének tartják, de sokan vannak azok is, akik barátjukat is köszöntik. Köszöntik egymást fiatalok és idősebbek…..
  Halihó, Sziasztok!     Az Évi Ajándék Shop szeretné kivenné részét abban, hogy minél harmonikusabbá tegye az adventi készülődést a gyermekek számára! Ezért egy adventi mesenaptárral szeretnélek megajándékozni benneteket, akik figyelemmel kíséritek munkámat. 24 nap- 24 mese! Az adventi időszak…..
    Halihó, Sziasztok!   Az Évi Ajándék Shop szeretné kivenné részét abban, hogy minél harmonikusabbá tegye az adventi készülődést a gyermekek számára! Ezért egy adventi mesenaptárral szeretnélek megajándékozni benneteket, akik figyelemmel kíséritek munkámat. 24 nap- 24 mese! Az adventi időszak…..
    Halihó, Sziasztok!   Az Évi Ajándék Shop szeretné kivenné részét abban, hogy minél harmonikusabbá tegye az adventi készülődést a gyermekek számára! Ezért egy adventi mesenaptárral szeretnélek megajándékozni benneteket, akik figyelemmel kíséritek munkámat. 24 nap- 24 mese! Az adventi időszak…..
  Halihó, Sziasztok!   Az Évi Ajándék Shop szeretné kivenné részét abban, hogy minél harmonikusabbá tegye az adventi készülődést a gyermekek számára! Ezért egy adventi mesenaptárral szeretnélek megajándékozni benneteket, akik figyelemmel kíséritek munkámat. 24 nap- 24 mese! Az adventi időszak…..
Kifordítjuk a mikulás csomagot!   Hamarosan itt vannak az ünnepek és az ünnepek alkalmával mindannyian szeretnénk gyermekeinknek a legnagyobb meglepetést okozni. Ebben szeretnék segítséget  nyújtani, mert a gyerekek öröme az én számomra is öröm! A Mikulás-ünnep nem lenne igazi édességek nélkül,…..
3 érdekesség, amit eddig nem (biztos, hogy) tudtál a Mikulásról!   Pl. tudod-e  miért piros a Mikulás kabátja? Louis Prang képeslapjain már kissé túlsúlyos formában és piros ruhában ábrázolta az ajándékosztó A19. századi első illusztrációkon a Mikulás még különböző színű palástokat viselt, és…..
eviajandekshop készítette ezt a képet...
   Halihó, Sziasztok!   A rénszarvasok állandó segítői Télapónak! A legendák szerint a Mikulás ajándékokkal teli szánját 9 rénszarvas húzza, olykor bizony repülnek is a sötét éjszakában.Az 1930-as években tűnt fel Rudolf, a leghíresebb rénszarvas. Utolsóként ő csatlakozott az ősszakállú…..
  Halihó, Sziasztok!   Mit tegyünk, hogy télapó ellátogasson hozzánk?   December 6-a, vagyis Mikulás napja kicsi és nagy gyerekek számára egyaránt fontos időszakasza az évnek – és nem csak a kis csizmába rejtett édességek, ajándékok miatt.   A Télapó várás igazi családi…..
    Halihó, Sziasztok!   December 6-a, vagyis Mikulás napja kicsi és nagy gyerekek számára egyaránt fontos időszakasza az évnek – és nem csak a kis csizmába rejtett édességek, ajándékok miatt.                                                                                     A téli ünnepek…..
Köszönöm az érdeklődést!  További szép napot mindenkinek!      Gressa Tiborné Évi, KreatÉva Évi Ajándék Shop : Ha különleges, egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni azt aki számodra kedves és fontos, nézz be az Évi Ajándék Shopba! Biztosan rátalálsz a tutira! Itt is…..
Halihó, sziasztok! Erre a szövegre kattintva feltárul előtted az ajánlatom, amelyről szerintem nem érdemes lemaradni!!!!! Köszönöm az érdeklődést! További szép napot mindenkinek!      Gressa Tiborné Évi, KreatÉva Évi Ajándék Shop : Ha különleges, egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni azt…..
Évi Ajándék Shop facebook bolt, ahol többek között ez a termék is megvásárolható!   Halihó, Sziasztok! Nagyon nagy szeretettel üdvözöllek! <3    Tombol a nyár! Nyaralás,kerti partyk,bulik! Jobbnál jobb fotók készülnek,melyekkel esetleg szeretnéd szobád hangulatosságát fokozni! Íme…..
http://ajandecom.blog.hu/admin/post/edit/12918811   Halihó, Sziasztok!       Mindenkit köszöntök nagy szeretettel, aki velem tart!   "Régi harcok, régi kopott könyvek.  Mosoly, derű, néha fájó könnyek.  Múlik minden, rohannak az évek.  Búcsút intünk múló diák évek."  (Hemingway Szeptember –…..
  Halihó, Sziasztok! Nagyon nagy szeretettel üdvözöllek! <3    Tombol a nyár! Nyaralás,kerti partyk,bulik! Jobbnál jobb fotók készülnek,melyekkel esetleg szeretnéd szobád hangulatosságát fokozni!Íme egy ötlet erre,mely mindenki számára könnyen kivitelezhető ! Kell hozzá egy faág,néhány…..
Halihó, Sziasztok! Mindenkit köszöntök sok szeretettel, aki megtisztel bejegyzésem elolvasásával és ha tetszik neki ezt ki is nyílvánítja esetleg meg is osztja, hogy mások is megismerhessék! A gyermeknap a világ sok országban ünnepnap!         A Nemzetközi Gyermeknap megünneplése Törökországból…..
  Halihó,        Sziasztok!  Már csak néhány nap, és beköszönt az év egyik legnemesebb ünnepe: az Anyák napja!     Magyarországon az édesanyákat, nagymamákat, nevelő anyukákat május első vasárnapján köszöntjük fel. Ez idén május 7-re esik. Vajon honnan ered ez a szép ünnep? Mi a…..
  Halihó, Sziasztok!               Szeretettel üdvözlök mindenkit!                                                                                                     Ígéretemhez méltóan folytatom az otthoni szülinapi zsúr rendezésével kapcsolatos teendők boncolgatását, úgymint a program menete…..
  Halihó, Sziasztok!         Szeretettel üdvözlök mindenkit! Mostani  blogom tartalmának azért választottam a szülinapi party rendezéssel kapcsolatos teendőket, mert szerintem ez állandóan aktuálissá váló esemény a családokban és  nagyon sok először bulit szervező anyukának fejtörést okoz ennek a…..
Halihó, Sziasztok!            Nagy szeretettel köszöntelek benneteket!   Mindjárt itt van február 14. azaz Valentin nap a szerelmesek és a szeretet napja! Talán nincs is másik ilyen ünnep, mely ennyire megosztaná az embereket. Nagyon sokan csak a jó kis üzleti fogást látják benne a kereskedők…..
  Halihó, Sziasztok! Nagy szeretettel köszöntelek benneteket!   Az ajándékozás szabályainak rejtelmeiben  szeretnélek benneteket elnavigálni! Vágjunk is bele! Nagyon fontos, ha ajándékot választunk valakinek, jól gondoljuk meg mi mellett döntünk, mert a rosszul választott ajándékkal nem fogunk…..
Szerető szíved most merre bolyong? Bőven benne vagyunk az éjszakában, szeretettel küldöm neked a fenti képet, hogy már most gondolj a közelgő szerelmesek napjára. :) Kívánom, hogy mindig azzal legyél, akit a szíved mélyén szeretsz. Nincs is annál szebb érzés, mint mikor várod, hogy szerető kedvesed…..
KreatÉva 2017.02.07 11:42:04
Halihó, sziasztok!          Szeretettel üdvözlök Mindenkit!   Az ajándék a kedveskedés, a figyelem, a szeretet kifejező eszköze!   Ajándékozz,mert szívből adni jó! Nincs olyan emberi közösség, ahol ne ajándékoznák meg egymást az emberek. Mondhatni e nélkül nem is tudunk élni! Maga az élet is…..