Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atisss

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Atisss 2010.01.21 14:01:48
@F. Kapus: először is grat a cikkhez, a szubjektív részéhez, jól összeszedted. Viszont az objektív oldal hagy némi kivánnivalót maga után.

Ezt írod:

Ha jól gondoljuk, a székesfehérvári csapat működésének anyagi hátterét a város, a Volán, továbbá néhány közepes és sok kis cég szponzorációja jelenti.

Nos, rosszul gondolod. Kihagytad a Sapa-t, ahol szerintem most ordítanak elég rendesen, hogy az egyetlen nem állami főszponzort hogy sikerült nem megemlíteni... A Sapa tőkeerős, hosszú távra tervez, és nem pusziból adja a pénzt.
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
A magyar szövetség vezetői úgy döntöttek, a jövőben a válogatott mezein a Hungary felirat helyett Magyarország szerepel. Ez egybevág olvasóink felvetéseivel/igényeivel. Az A csoportban legjobbjaink Nike-mezekben fognak feszíteni, az ifik és a juniorok az eddig megszokott márkát,…..
"Csíkszeredába visszalépés lenne igazolnom. Nem levezetni akarok, ahhoz talán túl eredményes szezon van a hátam mögött" – mondja Palkovics Krisztián, a divízió 1-es világbajnokság legjobb csatára az Alba Volán honlapján olvasható interjúban.Korábban írtunk…..
Atisss 2008.04.26 09:10:46
Kétrészes statisztikát ígértünk a válogatott csodáról. Az első után, de a második előtt historikus áttekintést kínálunk az elmúlt 25 évről. 1983-ban a mostanihoz hasonló hangulatot teremtett az országban Kína 4-3-as legyőzése, onnan indulunk.A dicsőséges Kína-verés azt…..
Mielőtt nagyon belekezdenek az NBA rájátszásába, gyorsan fussuk át a párharcokat, hogy mit lehet várni. Amióta figyelem az NBA-t, ez lesz a legjobb, a leginkább várt, a legtöbb meglepetést tartogató, a hősöket és balfaszokat sorra gyártó playoff. Keletet nem is kellene…..