Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Jewish Knight

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatnak ugyan sorozat, de csak 100 perc összesen, azaz egy közepes hosszúságú mozifilmnek felel meg a Stargate-framchise 20. évfordulójára forgatott előzménysorozat, ami a Csillagkapu mozifilm kezdetén látott ásatás után történteket köti össze a film többi részével, tökéletesen figyelmen kívül…..
The Jewish Knight 2018.02.02 20:15:10
@nick papagiorgo: Még mondhatnál hasonló sci-fiket. Most nézzük újra a SGA-t, mert akkora hiány van belőle.
A Tesco házhozszállítás a szerencsés nagyvárosokban forradalmasította a bevásárlást. Nem kellett többé se autóba ülni, se sorok közt bolyongani, se hülyeségeket impulzus megvenni, csak néhány klikk, és a havi nagybevásárlás feljön a harmadikra, és egyszerűen landol a konyhaasztalon. Persze mint…..
The Jewish Knight 2018.02.01 11:06:23
@stakeholder Manyecs: Te hülye vagy? Ki faszkodik ilyenekkel falun? Nyugat-Magyarországon lakom, mindenki Ausztriában dolgozik, aztán megveszi ami kell a Sparban. Vagy a Lidlben vagy Pennyben. Majd nyilván térdig szaros mindenki, mert disznót tart.Ja, 1980-ban.
The Jewish Knight 2018.02.02 17:56:52
@Xezs6: Lehet, hogy nagypofájúan adtam elő, de 2018-ban azt hinni, hogy vidéken van még parasztság? Alig néhány helyen, ott is öregek mennek kapálni. 200 Ft egy kg krumpli, meg 1500 egy kg hús, ki dolgozik ezért egész nyáron a 40 fokban a földeken? Ráadásul legalább 15 év már mindenhol nagygazdák művelik a földeket. A kedves hozzászóló ezek szerint 15 éve nem mozdult ki a burokból/Budapestről/stb.
A Bulinegyed működéséből két probléma fakad: a szemét és a zaj. Azért érdemes a takarítással kezdeni, mert a tisztaság minden érintett félnek érdeke: a vállalkozóknak, a lakosságnak és az önkormányzatnak is. A kérdés megoldása közben olyan kapcsolatok szövődhetnek, amelyek más problémák esetében is…..
Azt már megszoktuk, hogy a Darwin-díjat mindig olyanok kapják, akik különösen hülye módon halnak meg, de a történelem során haltam meg úgy is emberek, hogy az már a Darwin-díjnak is sok lett volna. Most ezen bizarr halálok közül állítottuk össze a saját 5-ös listánkat. Íme: 1.…..