Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozonithy

265 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén, nálam a zsömle egyfajta back-up termék, sütök egy adaggal, bedobom a mélyhűtőbe és időről időre előveszek belőle annyit, amennyi szükséges. Szépen ropogósra sütöm és máris friss péksüti van a reggelihez. Egy ilyen egyszerű zsömle elkészítését találjátok ebben a…..
Megszavazták a hazánkat elmarasztaló jelentést.Micsoda társaságba keveredtünk! „Jaj, anyám, én nem ilyen lovat akartam.” De ha már így történt, és fordítva ülnek a lovon (vö. az alapító atyák megállapodásai),üzenek az EU-nak a…..
Olvasom: XY cég határozott idejű szerződéssel, 8 órás munkaviszonyba adminisztrátort keres. Feladatok: ... adminisztrációja (levelezés, aktarendezés, adatbevitel, adatbázisok naprakészen tartása, pályázatok menedzsmentjének feladataiban való közreműködés… stb.) Elvárások:…..
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
Reggel arról is beszélgettünk, hogy Mica pályaválasztásának tán mégsem a Tesz-vesz város c. könyv volt meghatározó élménye. Ámbátor minden mindennel összefügg. Mint elmondta, egy idős szociológus előadásai, egész habitusa hatott rá, ezért megkérdezte tőle, hogy mivel…..
Mickey webnaplója Valami van... 2013.03.18 21:34:11
Valami van, de nem az igazi Baj van a kréta körül. Valami bűzlik Dániában, etc. Átálltam egy új blogger-lehetőségre. Megoldandó problémáim: 1. Kevesen tudnak róla. 2. Túl aprók a poszt betűi. 3. A betűszínem az Ön kedvenc színe, amennyiben az Ön kedvenc színe a barna. (Az…..
Kozonithy 2013.01.01 22:05:48
Hiszek(Sík Sándor) Hallják meg hívők és hitetlenekÉlet-halálra szóló eskümet!A szív bősége zúg fel ajkamon,Az kényszerít a Krisztust vallanom.Hallják meg rokkant, vén aposztatákS a vétekben vajúdó új-világ,A forradalom, a vak Leviáthán,És hallja meg a settenkedő…..
Mióta babát várunk, fejből tudok egy csomó babakocsi márkát, hordozókendő fajtát, ismerem az eldobható és a mai, bambusz alapú mosható pelenkák közti különbségeket. Azonban fórumokon, de szóbeszédben is többször hallom a panaszt: A férj, az apa nem segít a baba körül, a…..
Nehéz megmondani, hogy meddig lehet elmenni, meddig lehet még új dallamokat, új technikákat kitalálni, úgy hogy az rendesen ki is tűnjön. Szerintem Jon Schmidt és Steven Sharp Nelson ilyesmit gyártott és gyárt manapság is...
Megrázó cikket közöl a Képmás. Riportot Dr. Bernard Nathanson-nal, az abortuszpártiak egykori élharcosával, majd miután rájött, hogy mit művel valójában, immár az abortuszellenes mozgalom egyik éllovasával. Nathanson saját magát teszi felelőssé 75.000 magzat haláláért. A…..
cseh porter A KK minden eddigi prágai útja bizonyította, hogy Magyarország csak koszos kis provincia a sörfőzés exhabsburgi területei közül, a cseh főváros azonban (és az ott kapható vidéki produktumok) mindig képes új és új csodákkal meglepni az arra tévedő turistát. A…..
ÖKI Blog Üzenet 2011.09.19 10:42:00
 ..
Elvileg tudok imádkozni, szoktam is, egyedül, közösségben, alternatív imamódokon és hagyományosakon. Szoktam is érezni a hatását, de még nem gondolkodtam el azon, hogy valójában, egészen pontosan mi is az ima. A másik örök kérdés, hogy és mi van akkor, ha egyszerűen sosincs…..
Abban az időben Jézus az égre emelte szemét, és így imádkozott: Szent Atyám, tartsd meg a te nevedben azokat, akiket nekem adtál, hogy egyek legyenek, mint mi. (Jn 17,11) ..
ÖKI Blog Katolikus Coke... 2011.06.01 16:20:27
ÖKI Blog Új munkaerő 2011.05.16 12:54:02
Egy hét késéssel, de törve nem, jelentjük, új munkatárs evez az ÖKI csónakjában (mit csónakjában, galleonjában!) Radványi Benedek (Bence) személyében, akinek legfőbb feladata 72 óra kompromisszum nélkül c. projektünk komplett levezénylése.Talán egyszer ideje is engedi,…..
Ha már az újrahasznosításnál tartunk a mai nap, íme egy bomba megoldás gyerkőcszállításhoz! Vázra szerelt lekopaszított ülés vastag filc anyaggal kibélelve, a lábtartó pedig két stucni :) igazán kreatív, olcsó megoldás és még biztonságosabb érzés is, ha előttünk és nem…..
Kozonithy 2011.04.18 10:19:16
Budapesti Református Skót Misszió egy magyarországi amereikai lelkésszel és iráni menekültekkel. Interesting! (Forrás: Mindennapi.hu) ..
Korunk vértanúinak emlékére a Sant’Egidio Közösség ökumenikus imaórát tart április 15-én, pénteken 19 órakor a Jézus Szíve-templomban. Az imaórát vezeti és szentbeszédet mond: Udvardy György esztergom-budapesti segédpüspök, jelen lesz Fabiny Tamás, az Északi…..
A most következő söröskarton olyan szenzációsan jó, hogy tán még egy antialkoholista sem lenne képes otthagyni a a polcon.   A látszat nem csal, a képeken szereplő hatos kiszerelésű söröskarton egyetlen mozdulattan üveg xilofonná alakítható. A…..
Egy teméknek alig néhány méter és pusztán pár másodperc áll rendelkezésére, hogy magára vonja a fogyasztók figyelmét a boltok polcain. Szinte minden ezekben a kritikus pillanatokban dől el. A termék csomagolása akkor jó, ha ebben a szűk időintervallumban is képes…..
"Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel, főképpen hittestvéreinkkel." Gal 6,10Ennek az igének - főleg az első fele - végtelen egyszerűségével fogott meg. "Tegyünk jót mindenkivel". Annyira általános! Hát persze, hogy tegyünk jót, mi sem…..
ÖKI Blog Ima az ifjúságért 2011.03.14 20:34:35
II. János Pál pápa: Vezesd az ifjúságot! Vezesd, ó, Krisztus, az ifjúságot igazságban,hogy ne hagyják magukattévútra vezetni új bálványok által,mint amilyen a magamutogató fogyasztás,a mindenáron való jólét,az erkölcsi lazaság,vagy az erőszakos tiltakozás;hadd…..