Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krunpli

13 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Throzmworld Szóval mi is ez? 2023.01.31 09:13:08
Lelki szemetesvödör.  Megvan mindenem, amire anno vágytam: harmincas éveim közepére lett szép kertes házam, szép autóm, gyerekem, feleségem, akit szeretek is. Vidám és elégedett embernek gondolom magam, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének parák, amik napi szinten bántanak és foglalkoztatnak.…..
Throzmworld Throzm throzm 2023.01.31 08:54:27
14 év után csináltam egy új blogot. Mivel a blogolás halott, a büdös életben senki nem fogja ezt látni, és nem is baj annyira. Mindössze annyi a szándékom, hogy kiöntsem a lelkem bűzös tartalmát valahova, ahol nem árt senkinek, de mégsem érzem azt, hogy azonnal a kukába írom, mintha mondjuk wordben…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Krunpli 2016.02.03 10:26:07
A mai nap úgy látszik a Shiraz-ügyé. Konyhamestertől kaptunk újabb levelet. A háttérsztori kitalálható belőle. Nyílt válasz a Mesés Shiraz Hotel jogi képviselőjének: Köszönöm tájékoztató sorait, melyekkel kapcsolatban az alábbiakat jegyezném meg: A Tékozló Homár…..
Kedves Despota!   A minap olvastam itt egy 2009-ből származó történetet, amit az elmesélője négy évvel később osztott meg a közzel.   Ez bátorított arra, hogy megírjam az én történetem, amely ugyan immár hat évvel ezelőtti – szintén 2009-ből –, de unom már, hogy a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm!Kérném az adataimat bizalmasan kezelni!Elnézést előre is a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nem tudom, hogy kihez, hová fordulhatok a levélben leírt problémával kapcsolatban. Bízom Önökben, hogy ez a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Érthető okokból szeretnék inkognitóban maradni de a cég nevét nyugodtan tüntessék fel. A…..
Gyerekkoromban gyűlöltem a hűtőleengedős napokat. Rákészülésként napokig a fagyasztó tartalmát enni, a maradékot átvinni a szomszédba, aztán kerülgetni a sok kipakolt kaját, majd rohamtempóban pucolni a gépet, hogy ne buggyanjon meg semmi, grrrr. Aztán jómérnökemberek…..
Sziasztok!   Egy barátnőm mutatta a blogotokat, amikor elmeséltem neki, hogy jártam. Egy évvel ezelőtt végeztem a gimnáziumban és tettem le az érettségit. Sajnos a továbbtanulás nem sikerült, így adtam magamnak egy évet, amit pihenéssel akartam eltölteni. Ebbe a szüleim…..
Aurum fél óra alatt kétszer tett panaszt a kecskeméti Tescoban, hogy vegyék már le a penészes szalonnákat a húspultból, de süket fülekre talált: A következő eset miatt szeretnék panaszt tenni a Tesco Target Center Hipermarket, Kecskemét, Izsáki út 12/b. áruházra. Április…..
Tisztelt Szerkesztőség!  Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
Ha jobban belegondolunk, ételt melegen tartás nélkül nem is lehetne házhoz szállítani, hiszen 15 perc után bármi megdermed vagy kiszárad. Ehhez képest teljesen elfogadott az 50-60 perces szállítás, sőt. A Szent-Fazék Menüház és Pizzéria szerint a 2,5 órás várakozás teljesen…..
Tisztelt Mt!   Ma kimentünk cigizni egyik munkatársammal a dohányzóba és a főnökünk utánunk jött és közölte, hogy fegyelmit kapunk, mert kettesével mentünk dohányozni...Állítólag már közölte velünk, hogy egyszerre csak egy ember járhat,amit nem tudom mire…..
Krunpli 2013.07.01 09:10:35
Naiv ügyfél megrészegült, hogy szó nélkül cserélték gyermeke egy hónap alatt kilyukadt sportcipőjét a Hervis Árkádban. További termékeket vásároltak volna, ha nem lép közbe a biztonsági őr, hogy felgyorsítsa a folyamatot: Egy a fiamnak 12.000.- Ft-ért vásárolt…..
A legjobb gyártókkal is előfordul, hogy az élővilág tojik az ISO szabványaikra, és kamikázeakcióikkal elcsúfítják a olcsó termékeiket. A nápolyiáról ismerhető szlovák IDC nincs a legjobb gyártók között: Undorító, gusztustalan!!! Ne vegyetek ilyet! Senki! Soha!…..
A blog.hu-ra visszaköltözött BKV-figyelő kapta a fogászatról hazafelé tartó naiv ügyfél történetét. A beszélni képtelen áldozat kezéből egyszerűen kitépték az érvényes bérletét, azzal, hogy hamisítvány: Már messziről hallottam hogy rólam beszélgetnek: "nézzétek…..
Krunpli 2013.05.31 17:49:45
@horex: nem pofonra gondoltam ofkorsz, nem akarom itt adni a faszagyereket, de azért lehúztak róla egy tízezer forintos okmányt, ő pedig csak elsétált. Legalább valakinek szólhatott volna, felettesnek, forgalmi ügyeletnek, bárkinek, kézzel-lábbal, ahogy tud. Ezzel csak ahhoz járul hozzá, hogy a paraszt továbbra is ott dolgozik és mással is megcsinálja ugyanezt.
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
Krunpli 2013.05.24 11:08:55
@joetaylor: egyetertek. Talan elég lett volna egy figyelmeztetes, hogy meg egy pisszenes es repulsz. De persze lehet, h nem ez volt az első ilyen megnyilvanulasa.
Krunpli 2013.05.24 11:32:49
@joetaylor: Jo, az elso hsz-eddel egyetertettem, a masodikkal mar rohadtul nem. Mifele proli hozzaallas ez, hogy "ilyen berekhez ilyen hozzaallas jar"? Te akkor viselkedsz normalisan valakivel, ha azt megfizetik?
Félrefordítások Grafikus horror 2013.05.14 09:41:50
Mikey-tól kaptuk egy hete: http://www.sg.hu/cikkek/97099/nem_merik_itthon_bemutatni_az_ev_legjobban_vart_horrorjat Aszondi: "... A Sam Raimi által a 80-as években rendezett horror feldolgozása az előzetesek alapján elég grafikusra sikeredett, így jó eséllyel itthon az V-ös…..
Még a személyzet sem fogta fel, hogy az áprilisi nyár miatt már mennének az emberek a víz mellé, ezért a nap közepén, délután 2-kor hívtak ki két szippantós autót a legnagyobb medencéhez. Naiv strandolók egy órán át élvezhették az előadást: Fantasztikus élményben…..
Krunpli 2013.05.02 09:48:44
Mai facebookos fogásunkat egy random kínai kajáldájában fotózták a szomszéd tányérján. Teljesen felesleges parázni a gyógyszeres lóhústól, amikor már garantáltan nem biofarmról származó egereket sütnek a krumplival. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a helyes megfejtők…..
Sziasztok! Nagy elkeseredésemben bújom a netet, és találtam rátok. Gondoltam, megírom nektek dióhéjban a történetemet, hátha tudtok hasznos tanáccsal szolgálni. Az esetben talán semmi nagyon különleges nincs, szerintem lehet,m hogy sok szár volt alkalmazott került olyan…..
Fotó (új):  Barbay Csaba Egyáltalán nem mai darab Csap Viktor panellakás-rekonstrukciója, először 2009-ben publikálták. Ám Sadia most osztotta meg velem, nekem új volt és beleszerettem. Tulajdonképpen nem is értem, miért nem terjedt el jobban a házgyári lakásokban a…..
Krunpli 2013.02.20 13:24:27
Sziasztok!  Muszáj kiírnom a dühömet magamból. El sem hiszem, hogy ilyesmi megtörténik, főleg egy neves, nagy, komoly cégnél... Előzmények: 2012. szeptemberétől munkanélküli vagyok. Sok pályázatot elküldtem állásokra, stb. Amit egy becsületes munkanélküli megtesz azért,…..