Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahainspiracio

30 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My little web Mi a célod? 2018.10.13 14:40:39
Ahogy az üzleted kiindulása, úgy weboldalad indulása is ugyanaz a pont, amikor meg kell kérdezni magadtól a következőt: MI A CÉLOM A WEBOLDALAMMAL???..
Nem főzni fogunk, vagy mégis? Ahogy főzésnél sokat segít, ha mindent előkészítesz, amire szükséged lehet, ez akkor sem árt, ha nekidurálod magad a saját honlapnak. ..
My little web WORDPRESS VS BLOG.HU 2018.09.25 15:28:32
Amennyiben blogger vagy, illetve tervezel blogot az oldaladra, tehát lesznek cikkeid, szakmai anyagok, változó szöveges tartalmak, már induláskor felmerülhet benned, hogy egy egyszerű blog.hu oldallal indulj-e el, vagy egyből legyen egy saját wordpress oldalad...
My little web Mennyi az annyi? 2018.09.22 16:54:39
Na de mibe kerül, ha saját honlapot akarsz fenntartani? Mik a lehetőségek ha Te állsz neki, ha fizetsz valakinek, mennyi az éves díja az egész projektnek? Jöjjenek a számok!..
Miután elég gyakran találkozom valakivel, aki saját vállalkozásba fog és azzal kezdi az egészet, hogy neki saját webes felületre, vagyis egy honlapra van szüksége, gondoltam mesélek egy kicsit arról, hogy  - szerintem - mihez kell és mihez nem kell saját oldal és mire elég, ha csak a közösségi média…..
Ha vállalkozásba fogsz, és saját magadat akarod eladni - mert például szolgáltató vagy, akkor kikerülhetetlen az énmárka építés, melynek kiváló felülete a közösségi média. Az énmárkázás gyakorlatilag olyan, mint amikor egy brandet építesz fel, csak itt saját magad leszel a márka, tehát miattad lesz…..
My little web Hello itt! 2018.09.18 14:35:47
Hanna vagyok, a My Little Web bloggere. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak a kisvállalkozóknak, akik nem tudnak nagy összegeket áldozni online megjelenésükre, viszont elég kurázsit éreznek magukban ahhoz, hogy létrehozzanak egy weboldalt, hirdetéseket és kampányokat indítsanak,…..
Összegyűjtöttem néhány, webfejlesztés témájú alapfogalmat, melyet érdemes ismerni, ha vállalkozásodnak egy honlapot vagy weboldalt szeretnél létrehozni. A weboldalakkal kapcsolatos fogalmak, idegen szavak megijeszthetnek, ha nem vagy járatos az online világban és ezt sok webfejlesztő cég…..
A minap Castelbuonoban jártam az én drága félig hibbant barátnőmmel, a csudálatos Agatával. Nem csak az a csudálatos, hogy sikerült vele elindulni, sőt bizonyos vargabetűkkel megérkezni: Agatában, ha jól meggondolom, az a legcsudálatosabb, hogy még él. Hogy életben hagyták. Ugyanis hosszú évtizedek…..
ahainspiracio 2018.08.30 23:14:51
Mikor Castelbuonoban jártam, tavaly ősszel, még egy érdekes találkozásban volt részem, amiről eddig hallgattam. Egy kicsit azért is, mert másról sürgetőbbnek tartottam írni, de ha igazán magamba nézek, akkor inkább azért, mert volt bennem egy adag félsz is, mert a téma, amit megpendít, meglehetősen…..
A hálószobánál igencsak fontos, hogy a megfelelő színt válaszd ki, hiszen ha tévedsz, akkor megakadályozhatod a saját magad pihenését.     Emlékszem, az első falfestésemnél kb. 15 éves lehettem. Kamaszként meg voltam győződve, hogy mindenféle boldogtalanságomért kizárólag a szobám falán…..
Nem, nem egy szexi fehérneműre vagy egy fülledt nyáréjszakára gondoltam, nem szokásom konkurálni a bulvármagazinok félhasznos tartalmaival. Ahogy már tőlem megszokhattad egy jóféle pszichés megközelítéssel fogok segíteni, hogy legyél abszolút sikeres a másik nemnél!..
ahainspiráció A NEM az új IGEN 2017.02.13 19:55:22
...univerzálisak, kreatívak,nyitottak. Akarunk fejlődni, új készségeket szerezni, nap, mint nap. Nem is olyan rég, ez az "univerzalitás", a széles érdeklődés, különféle szakmák kipróbálása, neadjisten váltogatása, a társadalom szemében egyfajta megállapodni nem tudást, csapongást, hiperaktivitást…..
Az ismerőseim legalább felének (beleértve magamat is), fejtörést okoz, hogy megtalálják megfelelő hivatást, ami fizet is, örömet is ad, kreatív, passzol a személyiséghez, életúthoz, vágyakhoz. Te is ezt a csoportot erősíted? Akkor most adok egy-két jó ötletet, hogy ebben a kérdésben előbbre juss!..
Szerető szíved most merre bolyong? Bőven benne vagyunk az éjszakában, szeretettel küldöm neked a fenti képet, hogy már most gondolj a közelgő szerelmesek napjára. :) Kívánom, hogy mindig azzal legyél, akit a szíved mélyén szeretsz. Nincs is annál szebb érzés, mint mikor várod, hogy szerető kedvesed…..
ahainspiracio 2017.02.06 13:55:05
Ahogy a szólás mondja: „a győztesnek mindig van egy terve, a vesztesnek mindig van egy kifogása…” Először is: ismerd fel, hogy melyik típust, melyik forgatókönyvet követed az életedben, másodszor: írd újra (ha nem tetszik)...
A Naspolya Nassolda újhullám a javából, mind a hely, mind a kínálat, mind a kiszolgálás terén. Budapest belvárosában gomba mód szaporodnak a vendéglátó helyek, borozók, kávézók, cukrászdák, nehéz itt nagyot alakítani, akkora lett a verseny az utóbbi években. A Naspolyának azonban sikerült egy nagyon…..
Ez nem a gagyi motivációs filmek listája lesz. Ezek a filmek szórakoztatók, és azon barátokkal is megnézhetők, akik bullshit-nek tartják a pozitív gondolkodást :) Nekik jó film lesz, Neked jó motivációs film :)..
Annyi, de annyi tréningen, módszeren, előadáson vettem már részt, ahol a végső konklúzió, a nagy megoldás mindig ez volt: SZERESD MAGAD JOBBAN. Oké, de azt hogy kell? Ha Te is azok közé tartozol, akiknek ez az "önmagam szeretése" valaha is gondot okozott, érdemes lesz továbbolvasnod :)..
Hja igen, a mediterránok! De tudnak élni, és élni szeretni! Gyors körkép Lisszabon inspiráló és életigenlő atmoszférájáról. Ha szeretnél töltődni kicsit a déli életigenléssel, akkor hajrá :) ..
Rongyosra beszélem a szám, amikor a skype-os magánoktatást próbálom népszerűsíteni, idestova másfél éve. Itt van a pénzkeresés viszonylag egyszerű módja, ha van értékesíthető tudásod - pl. tanár vagy - és szó szerint nógatni kell az embereket, hogy fogjanak bele :) Szeretnéd, hogy az egész ország…..
ahainspiráció Lendület 2017.01.27 10:18:24
Pár napja egy könyvesboltban álltam a pénztárnál és láttam, hogy milyen menő, hűtőmágneses to-do listákat kapni jó pénzért. Felmerült bennem a kérdés: oké, tudom a napi/heti teendőket, de azt is tudom, hogy ezek a lépések milyen magasabb célt szolgálnak az életemben?..