Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judge dredd (törölt)

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földhöz ragadva Dluho 2008.06.18 23:46:00
  "A karikatúra olyan fegyver, amivel ha eltalálsz valakit, az belerendül..." "Kétféle ember létezik, az egyiket már lerajzoltam, a másikat ezután fogom." Dluhopolszky László Tudják, Dluho mester nem csak arra lehet büszke, hogy negyven éve dolgozik,…..
 A mai marketing-kormányzás legfőbb ellensége a négy évszakon túl az emlékezet. Emlékszünk, mit mondtak tegnap, mit egy éve, mit tettek egy vagy két, esetleg ötven éve. Korábban a balnak csak általában volt baja a múlttal, a XX. század után már azonban a saját múltját is…..
judge dredd (törölt) 2008.06.16 21:34:03
inszeminator · inszeminator.blog.hu 2008.06.16. 20:51:23 Ne haragudjon, valószínűleg én vagyok nagyon lassú, de mi rosszat mondtam?
Amit a végén ír az nagyon durván hangzik, ha jól értem....
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
Pislákoló fény az alagút végén: az NBA bejelentette, hogy a következő szezontól büntetni fogják a feltűnő színészkedést a parketten, mégpedig utólagos, videóelemzésen alapuló döntésekkel. Csak azt sajnálom, hogy Bill "Flip-Flop" Laimbeer már rég kiszállt a…..
Földhöz ragadva Balaton 2008.05.28 15:31:00
Nagyon rövid post lesz, de le kell írnom, tanuljanak belőle. Tavasszal dolgoztunk egyet a Balaton északi oldalában lévő ipici, takaros falu iparterületnek parcellázott részén, a legszélső házaktól majdnem egy kilométerre. Acélszerkezetes műhelyt építettünk, ahogyan az a…..
Az ember gondolkodó lény voltán, óhatatlanul belebotlik olyan megmagyarázhatatlan dolgokba, amik túl logikusak ahhoz, hogy véletlenek legyenek. Idővel ezek vallásokat szülnek, horoszkóprendszereket készítenek belőle stb stb.Most egy ismerőssel történt valami olyan amitől kirázott…..
A drogos bűnözők, így finoman árnyalva mind a félmillió magyar börtöntöltelék drogfogyasztót, újabb csapást szenvedtek el. Ezúttal nem padon üldögélő csendes szmókerek kerültek rács mögé, hanem - úgy tűnik - valódi bűnözők. A másfél héttel ezelőtti akció…..
Van egy ország, ahol a politikusok számán és a benzináron kívül minden napról napra csökken. A rendőrségi call centeresek száma is. Múlt csütörtökön Bécs felé az M1-es autópálya 119 és 120 kilométer közötti szakaszán 130 km/h körül egy kosárlabda méretű…..
judge dredd (törölt) 2008.05.26 15:30:14
Demján Sándor szerint azért, mert nem fognak reformokat csinálni, pedig kellenének. Demján Sándor szerint már három éve is ugyanazt kellett volna megcsinálni, mint amit most kellene. Kanadával példálózik. Kanada leggazdagabb embere 2005-ben, az intejú készítésekor Ken Thomson…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.05.15 11:09:00
A Napirokkant kommentjei között többször is felbukkantak már ehhez hasonló hozzászólások: "ez nem autó", esetleg "ez egy szar" vagy "orális szexet vállalok". Hát, tessék, szerintem ezt már nevezhetjük autónak. Tütüke. Egy Bentley. Mondjuk valaki…..
Thaiföld hallatán sokaknak már eleve a szexturizmus jut az eszébe, és az, hogy ott mindenfajta perverzió kiélhető, ha az embernek elég pénze van. Nem véletlen, hogy néhány hónapja éppen itt kapta el az Interpol a világszerte körözött pedofil angoltanárt, miután egyik áldozata…..
judge dredd (törölt) 2008.05.06 17:39:12
reklámbuzi · addict.blog.hu/ 2008.05.06. 17:32:44 Némmá'! Csak nem vagyok akkora segg hogy továbbgondoltam?!?! Egyébként kedves buzi ;DDD! Teljesen igazad van, marhára utálom ha egy adott témában az emberek elkezdenek összehasonlítgatni.
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
Rémálom blog Toborzólevél 2008.05.01 10:13:00
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel végre, hogy a fiam nem akar Sea Org tag lenni, sőt még csak egyháztag sem. Kedves szcientológusok, mikor jut el a gyenge agyatokig, hogy egyszer már megpróbáltátok, ezen próbálkozás következménye lett aztán a C típusú bajforrássá nyilvánítás?…..
Földhöz ragadva Kösz 2008.04.29 19:40:00
Elmondanám, hogy évekig jártam Budapestre dolgozni, volt olyan év, hogy minden áldott nap ötkor indultunk, és későn értünk haza, húsvét, karácsony, nem számított. Meg is utáltam rendesen, amennyit álltunk mindenféle dugóban, szívtuk a port, füstöt, ködöt, nem volt jó.…..
Mandiner blog Hofmann meséje 2008.04.30 14:01:00
„Ne fekete-fehéret dúdolj, színeset!” /Anima Sound System: '68/  Aztán van ez a kor, amelyben úgy színtelenedik el a világ, mint Középfölde Mordor legyőzése és a tündék távozása után. Az utolsó varázslók boszorkánykonyháikban kotyvasztanak istenpótlékot a…..
 Álló farkú gumibabával nézett szembe Gyurcsány Ferenc miniszterelnök aktuális antifasiszta flash mobján. Úgy tűnik, kormányátalakítás közben, kisebbségi kormányzás előtt is van annyi ideje, hogy a permanens dugóiról elhíresült külső körúton gyülekezzen néhány…..
Mindig is áldott lélek voltam: már az óvodában is megosztottam Sanyival a tejbepapit, ha láttam, hogy a falánk disznaja már magába döntötte az egész adagot, miközben én még csak lassú, jól megfontolt mozdulatokkal kevertem bele a kakaóport a grízbe, egy undorító…..
judge dredd (törölt) 2008.04.29 20:36:25
judge dredd (törölt) 2008.04.29 20:38:36
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.29 16:50:00
Ne már. Most tényleg azt hittétek, hagyni fogom, hogy a mai napotok Napirokkant nélkül teljen el? Ugyan, kérem. Mondjuk most túl sokat nem akaródzik írnom: éljenek a német rendszámos Porse Kajánok, az egész EU-ban használható, de itthon…..
judge dredd (törölt) 2008.04.29 17:58:49
Káposztakukac · felsulooktatas.blog.hu/ 2008.04.29. 17:46:16 Nem csak én vettem észre a szaporodó szutykokat a Nyugatinál?
Amúgy ennek a rovatnak a sajátos magyar mentalitás miatt sajna van létjogosultsága, a tévedés jogát gondolom fenntartva. De ha mégsem, akkor a - valóban - ok nélkül megbántottaktól én kérek elnézést.