Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntikJampó Sufnifeltörő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filléres tétel, sok bosszúsággal.  Sziasztok! Megosztom Veletek hogy jártam a tok-shop nevű bolt kapcsán. 40. születésnapomra többek között egy új, lefelé nyitható mobiltokot is kaptam 2016. július 23-án családomtól. Néhány hónap alatt azonban felrepedt a borítása a lenyitható résznél,…..
AntikJampó Sufnifeltörő 2017.01.26 14:05:52
@Manyecs: te hűlye, az tökhal! Tőlem halálos komoljsággal megkérdezték, hogy bírom megölni. Mélysóhaj a reakció ilyenkor. Úgybazmeg, úgy! De tényleg, kívánom ezeknek mindazt a kaparászást, bosszanatot és hajnalban kelést, kártételt ls szarthúgyt, amit össze tudnak művelni. Arcba dörgölve of course (kényelmesebb lett vón ofc-t írni, de az túl netpubis).
@The Crazy One 5tös: a tévesség ott kezdődik, hogy az embik nem jól lövik be a belövendőt: halandó avagy öröktermék, ez 2 külön világ, SH ha tudjuk, HOGY miktől mit várr hatunk, akkor csalódásmentesen - ellenben rém unalmasan - élhetünk, amíg csak szét nem szakad a gerincünk vagy hason ló...

Mondjuk jó nagy koczka a poszter, még a monogramját is TN-re alakította. De az ma már nem menő!

@ptspts: ugyanabban a zacsiban tárolod amiben a cápauszonyt is rohasztod?:D
@aptikjampó: és akkor a halszex? Tán az is kizárt?!
@Tshu-hash: :DDD dééé
@KaTe: különösképp vonzó, mikor biczajjal megy a némber, oszt' ott a nyitott telótokjának lifegősíthető része ott lifeg, 2x-esére növelve az amúgy bazi méretű telefonjának kiterjedését. Fennhangon sipákol bele a vizuális élménytet aláhúzandó. Nekem iljen belecsúsztathatós tokom van. Aztán ennyi. Igaz, nem is az a tipikus nagyképernyős tellom van.
AntikJampó Sufnifeltörő 2017.01.26 14:33:39
@maga_egy_állat01: sosem azt kapjuk, amit várunk. Amikor meg mégis, azt nem sérelmezzük, így fel sem tűnik a jólét. Az emlékeink tehát egy Nagy Szarvár!
@Manyecs: hiszenez gyilkosság. Főleg a léptek kettőt a hátborzongató részlet. Hát menj be te autóval. Lehet nálad Valós Paci is (LóReál) is.
Más magyarázat nem nagyon van arra a fajta kommunikációra, amivel a Coffeeshop Company szegedi Kölcsey utcai egységének képviselője fogadta a helyet 1 csillagra értékelő lányok véleményét. A bulinak azóta végett vetettek, az oldal már csak tárolt verzióban elérhető, de screenshotoknak köszönhetően…..
AntikJampó Sufnifeltörő 2017.01.26 10:17:51
@PomberMaci: mindig is imádtam az elitkommersz (konzumidióták prémiumja) jelenségét. Apple terméket hiányolom egyedül a történetböll.
@Dikusz: álmomban olvastam egy hírújságnak álcázott bulvárújságban, hogy majd én veszem át. De úgy is átadom majd aptijankónak. Már így is jólesik a figyelem, hogy nem kevered őtet össze a többi énjével. Bálványozod őt, pasiként tekintesz rá.
AntikJampó Sufnifeltörő 2017.01.26 10:40:34
@Könyveslány: ezért jó, ha nem vagy közösségi birka: énpl. most itt olvastam indexileg előszor Trumproll. Indexet, mint híroldalt nem bírom.
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: ecerűen nem törődik már úgyvelem, mint réég.

Na újpóószt. //enter
  Sok emagos sztorit láttunk már, de a következő különösen jól szemlélteti, hogy mi a probléma abban, ha romániai székhelyű a cég, amitől vásárolunk.  Szia Hilda! Az Emag-os garanciális javítással küszködők sorába beállva kérnék segítséget tőletek, esetleg a hivatalos szervektől, hogy hogyan…..