Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eden

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SVarga Ilona jó ideje gyűjtögeti a fotóit Budapestről. Aki vidámságra vágyik, az ne ezt nézze meg, mert elég szomorú szemmel készült fotók ezek. Viszont sok ötlet van bennük: észreveszi amikor a véletlen egymás mellé sodor olyan dolgokat, amiknek nagyon nem kellene egymás…..
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
elvileg ma adják át a forgalomnak (autós?) a rakpartot a Műszaki előtt. Sikerült egy trafót bebaszni a járdára, ahol eddig kerékpár út is volt. az most nincs felfestve, szóval gondolom a terelő tábla a gyalogosoknak szól. Utsó két bejegyzés itt;…..
Eden 2011.05.13 15:03:42
@airdace: Megértem az álláspontotokat, és nem vitatkozni szeretnék vele. Gyakran közlekedem gyalogosként és autósként is, sőt, bámészkodni is szeretek. De ez nem jelenti azt, hogy nem nézek széjjel, mielőtt lelépek az útra, nem veszem észre a jelzőlámpát, a kutyát pórázon sétáltatom, mert egyrészt nem szeretném én sem elüttetni sem magam, sem a kutyát, másrészt egyetlen autósra sem szeretném a frászt ráhozni azzal, hogy kilépek egy autó mögül vagy a kutya kirohan, mert meglátott egy szimpatikus macskát. Csak annak kellene picit jobban tudatosulnia az emberekben, hogy hiába van elsőbbségük, ezt nem szabad készpénznek venni, mert mindig jöhet egy autós, egy biciklis, aki nem lassít, nem néz körbe, nem ismeri a helyi viszonyokat. Szerintem ez puszta életösztön kérdése. A Belvárosban pedig jó bámészkodni, de az út az attól még rendeltetésszerűen az autóké...
Eden 2011.05.13 16:47:25
@Agyalap: ez ebben a formában nem igaz, persze bosszantó, amikor a harmadik kört futom a parkolóhely miatt (tudom, nem kötelező a belvárosban lakni, ha mégis, akkor pedig el kell fogadni a kompromisszumokat). Egyébként pont így szoktam tenni, ahogy leírtad.
Csak még véletlenül sem szeretnék mást veszélyeztetni, és sajnos sokszor a gyalogosok és kerékpárosok is nagyban közrejátszanak a balesetveszélyes szituációkban.
Eden 2011.05.16 18:59:02
@salapapa: Engem is az ilyen esetek bosszantanak, szó sincs róla, hogy nem szeretném megadni valakinek az elsőbbséget. De valószínűleg a város sem lenne folyamatosan bedugulva, ha kicsit kevesebben lennének az olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy az általuk éppen alkalmazott közlekedési forma a legjobb, és senki más nem érdekli őket, plusz még a rájuk vonatkozó közlekedési szabályokat sem tartják be. Több megértés és tolerancia kellene a közlekedésben.

Bennem is a Tiédhez hasonló esetekben megy fel a pumpa, bár én nem ijeszteném meg az illetőt, akármennyire megérdemelné, de attól még nagyon bosszantó tud lenni, főleg, hogy nem egyedi eset.
Egy örök fekáliaproblémát feszegető utcai jótanács Pécsről és egy klasszikus munkahelyi toalettbackdoor a keféről, amiről már vers is született. A kutyásat üzenném Erzsébetváros minden kedves állattartójának is. A képhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem vettem volna…..
Igazából a Zugügyvéd is az alábbi kérdésre lenne kiváncsi: Fennállhat e ezt követően tartozás az ügyféllel szemben , ha a végrehajtási eljárásban a bank által követelt összeget maradéktalanul megfizette? A végrehajtó felé mindenképp fennálhat, és az is kérdés, hogy a…..