Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katika Kiss

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha rám is rám jön a közléskényszer, amikor minden gondolatomat és eszmefuttatásomat megosztanám a nagyvilággal, hogy figyelj már ez engem annyira idegesít, téged is? Mintegy elmenyugtatás végett, megerősítést keresve, sorstársakba kapaszkodva. Aztán van, amikor le is írom, de sosem kap publicitást…..
Még ki sem hevertétek az esküvő utáni másnapot, a fodrásztól a postásig mindenki fel fogja tenni ezt a kérdést, hiszen a házasságot már kipipáltátok, jöhet a következő szint, ugye. Gondolja mindenki más, mert hát a társadalom minimum furcsa szemöldökráncolással konstatálja, ha házas vagy ÉS…..
Katika Kiss 2017.12.20 22:27:28
@Papucsban a Teraszon: az emberek feltehetőleg 99,99999%-a nem összemérhető Alan Turinggal vagy más tudósokkal. tehát mindenki parazita? vagy csak a gyermektelen értelmiségi lesz automatikusan parazita, ha nem lesz világhírű tudós?

egyébként a hozzászólásod tipikus példája a "vállalj gyereket mert csak" érvnek. nem kell mindenkinek gyerek. azért mert te gyereket vállaltál és úgy érzed, hogy jó döntés volt (mondjuk bárhogy is érzed, nagyon tenni ellene nem tudsz), mást nem kell belekényszeríteni ugyanebbe.

engem sokkal inkább az zavar, hogy a legtöbb ember csak teng-leng az életében, aztán tojik pár kölyköt és azt mondja, hogy a "gyerek az életem értelme". aztán a gyerek is ugyanazt csinálja, szül még több gyereket és ez megy generációkon át. senki nem járul hozzá ahhoz, amit az emberiség felépített, mert mindenki a saját kis családi boldogságán meg gyerekein dolgozik egész életében.
Ma reggel olvastam egy szexuálterapeuta tanácsait a szülés utáni jó szexhez. Említette, hogy a nő még akkor is forszírozza a dolgot, ha a háta közepére sem kívánja. Szerencsére nem csak nekem tűnt helytelennek ez a gondolat, ami azt mutatja, hogy a férfiak egyre megértőbbek, és odafigyelőbbek lettek…..
Katika Kiss 2017.11.21 21:54:11
@roli101: arra már gondoltál, hogy az anya-munkavállaló-háziasszony szerepkörből egyet átvállalj? ha nem jut rád energiája és ideje, talán tegyél érte, hogy ne legyen túlterhelve.
Mai bejegyzésembe szeretnék egy kis segítséget adni azoknak a lányoknak, aki nem most sétáltak ki a Vogue címlap fotózásáról. Tehát megmutatom, hogyan tudod az előnyös tulajdonságaidat kiemelni és a hátrányosat pedig elrejteni...
Azt hitted, hogy a nyomkövetéssel biztosan mindig tudni fogod, hol a csomagod? Micsoda naivitás! Bár arra a vezércselre semmilyen nyomkövetéssel nem nagyon lehet felkészülni, hogy a Magyar Posta kiadja valaki másnak a motyót, de ennek részleteiről semmiféle részletet nem hajlandó…..
Katika Kiss 2017.10.13 09:49:13
@joska61: @különvélemény: Ez nem egy "felháborító szokás", azért csak a feladó érdeklődhet, mert ő áll szerződésben a postával. Ez például Németországban is ugyanígy van, ott a címzett csak végső esetben kérvényezheti a csomag felkutatását, ha a feladó nem hajlandó rá. Egy elveszett csomag árát is a feladónak térítik meg, nem a címzettnek.

Ezért tűnnek el az Ázsiából rendelt csomagok rendszeresen, mert kicsi az esélye, hogy bármilyen panasz célba ér és biztos, hogy az ázsiaiak nem fognak valami kis helyi posta magyar ügyintézőjével kommunikálni.
A megfelelő arc tisztítás alap pillére egy Nő esetében a megfelelő smink lemosás. Ám sokaknál nem a mindennapi rutin része ez a folyamat. Ez pedig hiba, hiszen ha rajta hagyjuk a bőrön a sminket, akkor idő előtt öregítjük azt. A szemünk környéke pedig kifejetetten érzékeny terület, mivel ez kapja…..
Minden ünnep egyik legnagyobb hátránya, hogy akarva akaratlanul eszünk és eszünk, van, hogy össze-vissza. Persze elhatározás kérdése, hogy nemet mondjunk a sok ínycsiklandó falatra, de egész biztos, hogy legalább egyszer tuti elcsábulunk. És utána persze jön a lelkiismeretfurdalás, a fogadalom, a…..
Képzeljünk el egy olyan rendszert, ami úgy működik, mint most a metró, csak éppen városokat, földrészeket köt össze. Reggel felülünk a vonatra, nem sokkal később leszállunk Párizsban egy jó reggelire, Nápolyban bedobunk egy pizzát, hogy aztán délután Londonban igyunk egy…..