Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomante

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
A végtelen szibériai hómezőkön, a kies kamcsatkai vulkánok közt, az Urál kietlen, ember sosem járta barlangjaiban wifiző orosz barátainktól loptuk el ezt a képet. ..
Nomante 2007.08.02 16:11:19
Subba Kínzó kérdés: vízi sport 2007.08.02 15:35:00
Ki az a nagy tiszteletnek örvendő zeneszerző, énekes, aki még a hatvan felé közeledve is szereti, ha néha a szájába pisilnek szex közben?  ..
Nomante 2007.08.02 16:08:09
Ezt most így hogy? kérdezem másodszor a mai nap folyamán. Bencsik András blogját vagy feltörték, vagy maga a Demó főszerkesztője törte fel a magára zárt narancsszínű ketrecet. Ad 1. Szijjártó Péter a ma reggeli Mokka műsorvezetője volt. Ez ciki. Ad 2. Erre Bencsik András saját…..
Nyár van, ez az esküvők szezonja. Ásó, kapa, nagyharang. Na épp ezzel az elkoptatott hármassal kampányol a csütörtökön startoló melegfelsztivál. Meg azzal, hogy Budapesten megköttetett az első meleg házasság. Ami persze jogi értelemben fake, viszont arra ráirányítja a…..
Mandiner blog Reakciósabb 2007.07.04 09:17:00
Tudom, hogy TGM-t nem szabad mélyen letüdőzni, ezért inkább szórakoztató jelleggel idézek tőle a Népszavából (megjegyezve, hogy blogunk Ilyen ország pedig nincs rovata erősen lemaradt Gazsi Jobboldali sajtópolitika című sorozatától. Alábbi idézet a 224. epizódból való).:…..
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
Mandiner blog Ámbár a hétvégi 2007.06.18 12:16:00
strandon heverészés & csajozás kibillentett bennünket Abszurdisztánia pol.reality-jének követéséből, azért a hétfői munkanap kezdetén viharos sebességgel konstatálhattuk: kislányosan bájos az, ahogyan az szdsz pár óra alatt hülyét tud csinálni magából és orcáját…..
Nomante 2007.06.18 16:21:34
bugris, az is legalja.

www.legalja.hu/current/final/20050617_gat.jpg

De mondjuk kicsit "fotósopgyanús", legallábis nekem.
Nomante 2007.06.19 00:42:25
A négyesmetrót (Boros és Bochkor mellett, persze) feketemunkások építik. A spórolás nem egészen indokolatlan, hiszen a nagyívű projekt finanszírozása finoman szólva nem megoldott...
Az elmúlt évek szüntelenül harsogott szocialista toposza, hogy az ellenzék külföldre viszi a belpolitikát. Erre mit ad Isten, a Brüsszelben gyanútlanul kóválygó, jobbára csak sörnedűket ízlelgető turista szemét több helyen kiszúrja egy konferencia plakátja, amelynek az alábbi…..
A honi médiában sokaknak nehézséget okoz a címben szereplő alapvető közönségkutatási fogalmak megfelelő használata. Ma éppen a méltán hírhedt Kurucinfó adagolt napi zsidózásához-kajmánozásához sajátos értelmezést a Hírszerző online látogatottságáról (akik aztán…..
Van itt két számla/nyugta. Elvileg ugyanarról a helyről származik mindkettő. Életszerű az, hogy a két számla/nyugta kiadása között eltelt időben pénztárgépet cseréltek a Columbusban? Merthogy a két papíros hasonlítani sem nagyon hasonlít egymásra: fejlécében,…..
Mandiner blog 23/5 2007.06.11 12:26:15
Játsszunk! A hétfői lustaságnak, a kánikulának és a bennünk élő homo ludensnek engedve, az iwiwes hóbortnak hódolva üssétek fel a legközelebbi könyvet, és olvassátok el a 23. oldal 5. mondatát. Vegyünk egy csipetnyit az emberiség kollektív tudástárából, és osszuk meg…..
A HírTV-nek és a Subbának hála, meggyőződhetünk az új rendőri vezetés megkérdőjelezhetetlen alkalmasságáról...
Nomante 2007.06.08 23:10:44
Hogy az élet - különösképp ha annak politikai vetületéről van szó - korántsem olyan kiszámítható, mint azt gondolhatnánk, az elmúlt órák hűen bizonyították. A hazáért még valamelyest aggódó honfiak emelkedett lélekkel vehették tudomásul, hogy az Antall József-díjat…..
A Fidesz követelte, megkapta, de az már tisztogatás, mert Gyurcsány csinálta...
A vezető politikai napilap mai cikke:"A szóbeszéd szerint Cs. kapcsolatban állt egyes szélsőséges csoportosulásokkal, sőt egyes források szerint a férfi május 4-én azért akarta kirabolni a Széna téri OTP-t, hogy a szélsőjobb egyik ismert alakjának szerezzen pénzt egy…..
          Az esti Duna-parti performansznak nagyobb volt a füstje, mint az ott osztogatott fáklyák lángja. Az UFi helyszínen tartózkodó elemzője a következőkről számol be blogunknak:Számolni nem tudok, tömeget becsülni még…..
Kémeink jelentése szerint a csütörtöki Tárcatükör keretében kedvenc kormánytagunk, Szilvásy György kitűnően teljesített: gyakran ismételgette, hogy több pénz kéne a kormányzati kommunikációra, mert akkor a reformok magyarázatát "például fel lehetne tenni az internetre…..
Újratemetik Kádárt… legalábbis az egyik felét… az ország egyik fele. A másik fele távol tartja majd magát ettől a kultusztól, egészen odáig tart ez a skála, hogy „gyilkos és áruló szent földben nem nyughat". *Tele volt, tele van a nemzeti panteonunk…..
Mandiner blog Cenzus 2007.04.19 15:36:00
Nagyon bejött a közösségi ötletelés a blogban, ezért a Pozsonyi Bucó által megénekelt ún. hülyékről kellene itten pár jövőbemutató konstrukciót felállítani. Hogy a csont hülyék ítélkezése helyett az IQ 80 felettiek szabhassanak a politikának irányt.Volt már a magyar…..
Volt egy tanárom, aki, ha hülyeséget mondtunk, mindig azt mondta: "Schweige, dann bleibst du weise" azaz, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.Ez jutott eszembe, amikor a Fidelitas közleményét olvastam, amelyben a következő sorok éktelenkednek:"Gyurcsány Ferenc…..
Ezer rubelre, azaz körülbelül 7 ezer forintra megbüntették, majd szabadon engedték szombat este Garri Kaszparovot. A korábbi sakk-világbajnokot néhány órával korábban vették őrizetbe Moszkvában egy betiltott Kreml-ellenes felvonuláson.…..