Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Signore Stelvio

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsősorban egy Alfa Romeót alkottunk és csak másodsorban egy SUV-t, így a Stelviót olyan vezetni, mint egy kétüléses sportautót - ezekkel a gondolatokkal indította útjára a Stelvio alapváltozatát az olaszországi piaci bevezetés apropóján tartott sajtótájékoztatón Reid Bigland, az Alfa Romeo…..
Eljött a nagy nap, lehet rongyolni az autókereskedésekbe: rendelhetővé vált az Alfa Stelvio! A First Edition szériát itthon 15 690 000 forintért lehet megrendelni.   Sőt, valaki már meg is tette, ugyanis megérkezett az első rendelés Magyarországról a Stelvióra.   Az alapmodellek késő tavasszal…..
Az egyre több és egyre többet mutató álcázott tesztmodellről készült fotó persze megihlették az internet népét is. Ezek közös jellemzője, hogy mindegyik a Giulia elemeit használta fel. Összeszedtünk párat azokból az elképzelésekből, amelyek a pixelhuszárok fejéből pattant ki.  ..
Bemutatunk pár képet, amelyek még a "keltetőben" lévő Stelvioról készültek, csak a történelmi hűség kedvéért. Kezdődött minden azzal, hogy a Stelviót még egy Fiat 500L karosszériája mögé bújtatva kezdték el tesztelni. Látni lehet a tengelytávon, hogy kisebb, mint az 500L-é, a hátsó kerekek kicsit…..
Újkori szokásaihoz híven a legerősebb, 510 lóerős QV verzióval mutatta be a világnak az Alfa Romeo a Stelviót, 105 éves történelmének első szabadidőautóját. A premierre az SUV-k hazájában, az Egyesült Államokban kerítettek sort november 16-án, az egyik leggazdagabb államának, Kaliforniának…..