Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt_

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Már korábban is többször szembe jött velem az aputest, mint fogalom. Gondoltam egy merészet, és  számolva azzal a következménnyel, hogy esetlegesen felidegesítenek az olvasottak, belenéztem a témába.  Aki esetleg nem tudná, az aputest az a test, ami egy picit már pocakos, picit adott esetben már…..
Régebben évtizedeket kellett várni, hogy valakit boldoggá avassanak, és akár évszázadokat, hogy szentté nője ki magát. De felgyorsult világunkban úgy látszik, az egyház is más időszámítást használ. Vagy az is lehet, hogy tényleg léteznek olyanok, akik kiérdemelték, és nem kell sok emberöltő, hogy…..
Nagyon fiatalon, érettségije közepén  halt meg Kovács Attila Alex, akit a Hungary's Got Talent című műsorból ismerhettek meg sokan.  A 18 éves szegedi fiú Kovi MC-ként indult a versenyen,  Kis Grófo slágerét, a No roxa ájt énekelte. Kovács Attila a szegedi piaristák végzős diákjaként készült most…..
Zsolt_ 2016.06.15 13:18:50
@Jazo: Az erettsegit hatalmas kihivasnak nevezni azert enyhe tulzas. Egyetemen egy ZH nehezebb lesz, mint az osszes targy erettsegije egyutt. Es hogy miert kell egyutt? Mert csak olyat kerdeznek, amit mar tudniuk kene, nem 1 het alatt megtanulni elotte.
Zsolt_ 2016.06.15 14:00:53
@karandash: Annak nem stressz, aki bejart az orakra es nem logta el. En szinte semmi se keszultem es minden 5-os lett. Abban az idoben volt a legtobb ido haverokkal bulizni, mert orak mar nem voltak.
Mindig elgondolkodom, hogy mennyire van értelme erősíteni a pozitív testképet olyan fotókkal, amik a legtöbb szemlélőben először valószínűleg visszatetszést és indulatokat fognak kelteni, hiszen hozzászoktak az illuzórikusra retusált női test látványához a monitoron. Aztán igazából rájövök, hogy…..
Zsolt_ 2016.02.04 19:34:13
@BircaHang Média: Jaj, birka, te mar itt is osztod az eszt?
Manapság egyre többen figyelnek a bankszámla költségeikre, azonban sokan nem tudják, hogyan csökkentsék a kiadásaikat. Spurman most összeszedte a hét legjobb tippet, hogy te is olcsón bankolj. 1. Válts számlacsomagot! Számlacsomag váltással akár 16 ezer forintot is…..
Zsolt_ 2015.04.21 10:56:04
@evanagyi: Ez azert van mert kevered a szezont a fazonnal. Az sms ertesites ideje nem az osszegtol fugg, hanem, hogy mirol kered az smst. Ha a kartyahasznalatrol, akkor mindig azonnal kapod. Ha a szamlamuveletekrol, akkor az ertelemszeruen altalaban a kovetkezo banki nap, amikor a muvelet konyvelodik.
Elöljáróban azzal szeretném kezdeni, hogy az IPM magazint nem ismerem túl régóta, talán ha egy éve akadt – teljesen véletlenül – a kezembe egy számuk. És azonnal ledöbbentem. Ebben persze biztos az is közrejátszott, hogy milyen sztár-, meg egészség-, meg opardon…..
Zsolt_ 2015.03.26 20:08:12
Szendi Gaborral a cikkben is hivatkozott tanulmanyrol keszitett eleg egyedi forditasarol tortent diskurzusom, melyben szembesitettem azzal, hogy valojaban forditasi csalast kovetett el:
s30.postimg.org/rm1qddya9/szendigabor_ALL.png
Erdemes vegigolvasni, foleg, hogy a vegen gyakorlatilag kijelenti, hogy magasrol tesz arra, hogy a forditasa egy csalas, amig a sajat hivei bekajaljak.
Zsolt_ 2015.03.27 16:13:01
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Igazat adok szinte minden pontban. Annyit akarok meg hozzafuzni, hogy igazabol nem is astam bele magam nagyon. Pont az volt a celom, hogy megmutassam, mennyire eleg csak a felszint megkarcolni, hogy kibujjon a szog a zsakjabol. Tehat en mar a diagrammokat nemhogy nem akartam vita targyava tenni, meg se neztem azok utan, hogy sokkal feluletesebb vizsgalat utan egyertelmu volt, hogy Szendi nemhogy csusztat, de szandekosan kiforgatja a cikkiro szavait. Es bar az eredeti cikk is oltaskritikus, ahogy mondtad, de szerintem az meg az egeszseges mertek. A cikk nem tartalmaz tulkapasokat, baromsagokat es konzekvenciakent meg azt is leszuri, hogy ha megvan az osszefugges az oltasok es a betegsegek kozott, akkor is nagyon kis meretuek... Szendi forditasa ezt enyhen szolva is mashogy adja elo.
Fehér Fény Amit tudni akarunk 2015.02.23 08:56:00
Követelem a válaszokat mindenki nevében, kérem, hogy ha itt látja az illetékes hatóság embere, válaszolja meg! Miért vannak vírusok a védőoltásban? Miért van MÉRGEZŐ higany a védőoltásban? Miért nincs mindenre védőoltás, hogyha tényleg "használ"? Ha a védoltás…..
Zsolt_ 2015.03.05 09:54:25
Miért vannak vírusok a védőoltásban?
Nagyon keves oltasban van elo virus, a tobbsegeben inaktivalt van. Amiben elo van, abban is legyengitett, fertozesre es szaporodasra keptelen. Miert? Hogy mukodjon az oltas. Mi masert?
Miért van MÉRGEZŐ higany a védőoltásban?
Egyszeru. Nincs benne higany. Egyikben se.
Miért nincs mindenre védőoltás, hogyha tényleg "használ"?
Most ezt komolyan kerdezed? Mi koze annak, hogy mukodik az oltas ahhoz hogy mindenhez legyen?
Ha a védoltás tényleg működik, nekem miért kell beoltatnom magam? NEm úgy van, hogy én akkor nem fertőződök meg?
Te mirol beszelsz? Ennek a kerdesnek semmi ertelme nincs.
Ha már megszűnt a járvány, miért kell oltani?
Mert ha nem teszed, vissza is ter.
Miért van az, hogy csecsemők, akik még soah nem láttak oltást, ösztönösen elhúzódnak a tűtől (megérzik a veszélyt?)
Azt erzik meg, hogy a szulo ideges miatta.
Ha a védőoltás csak használ, akkor ha én otthon elkészíthete magamnak? Miért neM?
Mar bocsi, de mi a faszrol beszelsz mar megint? Arrol sincs fogalmad, hogy mukodik, akkor mit akarsz magadtol elkesziteni? Se tudasod, se feleszerelesed hozza. Ennyi indok nem eleg?
Miért vannak olyan oltások, amik látható sérülést, torzulást okoznak a karon?
A borpir es helyi duzzanat az elfogadhato mellekhatas. Az immun rendszered mukodesbe lep, ezert vannak ezek.
Ha nem az oltások nem okoznak autizmust, akkor ez a betegség miért nincsen régóta dokumentálva? Oltás nem régóta van, de orvosok már igen...
A kerdesed nem lehet ertelmezni, legkozelebb magyarul kerdezz. Amugy egyetlen egy tanulmany volt, ami kapcsolatot mutatott ki az autizmus es az oltasok kozott, arrol is kiderult, hogy hamisitvany.
Az orvos"tudomány" miért nem hajlandó foglalkozni azzal, hogy a betegség nem ártalmas, hanem figyelemfelhívó szerepű?
Probalj ki valami gyogyithatatlan betegseget es majd rajossz.
Miért van betiltva az összes energetizáló gép, amire példa van, hogy tényleg gyógyít?
Hogy micsoda???
Fehér Fény A "fényevés" 2015.03.04 09:16:42
Elítélem és mélységesen megvetem azokat akik szerint a fény semmilyen tápláló tartalommal nem bír. Vegyünk egy ÁLTALÁNOS ISKOLÁS példát először. Mivel tápálákoznak a növények? Fénnyel. Tessék, ezek után ne modja nekem senki, hogy a fényben nincsen táplálék, mert ott a…..
Zsolt_ 2015.03.05 09:45:29
A Foxnak annyira bejött a 24-reboot, hogy a csatorna elnökének hirtelen eszébe jutott egy másik sikerfranchise, az X-Akták, és elkezdték megvizsgálni annak lehetőségét, hogy valamilyen formában visszahozzák a sorozatot a képernyőre. Gary Newman, a Fox TV társelnöke szerint a dolgok…..
Zsolt_ 2015.01.20 10:46:54
@hgap: Mert szerintem az 5. evedig volt az eredetileg jol kitalalt sztori. Ott le lehetett volna zarni tokeletesen, mikor minden kiderult. Csak hat utana meg kicsit csavarni kellett rajta...
Mendegél a mandarin Kultúrsokk 2014.11.26 09:20:03
Egy időre eltűntem, de azért folytatódnak a posztok, csak vissza kell rázódni. Több oka is volt, egyrészt beteg voltam pár napig, aztán meg kedvem nem volt írni. És megint letiltottak a netről. A lakótársam szerint azért mert az előző posztom túl kritikusra sikeredett. Azért én…..
Eddig csak szépet és jót posztoltam, mert tényleg minden fasza volt. 10 nappal ezelőttig. Voltak eddig is dolgok amire panaszkodhattam volna, például hogy nincs fűtés, csótányok vannak a szobában, sőt még egy egeret is láttam két szinttel lejjebb. Ezek apróságok, amik nem igazán…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Zsolt_ 2014.11.03 11:50:49
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Ok, igaz, de @The Welsh ferditett, o csak az MSZProl beszelt es szepen elfeledkezett a masodik fordulorol... Amugy ha meg koalicioban 70% felett voltak, annal nagyobb szegyen, hogy most a fityesz egy epphogy 2/3-al ekkora amokfutast tud/tudott vegrehajtani.
Zsolt_ 2014.11.03 11:55:12
@The Welsh: Igen, a 2010-14es szavazassal kapcsolatban nem is vitatkoztam. Ott ertheto is volt Gyurcsany katasztrofalis leszereplese utan, hogy a Fidesz toronymagasan nyert. En mar akkor se szerettem oket a pokhendi stilusuk miatt, de meg en is remenykedtem benne, hogy vegre valaki 2/3-al tud valami jot tenni... Hat azota is varom a jot... Nekik volt jo esetleg...
Zsolt_ 2014.11.03 12:16:17
@Gábor2000: Nem mondtam, hogy akik nem mentek el azok fidesz ellenesek. De nem is fidesz partiak. Hagyjuk akkor ki oket, legyen. A 44% az mennyi is? Szoval akkor a resztvevok 56%-a szavazott ellenuk.
Az ellenzekkel kapcsolatos kommenteddel maximalisan egyetertek.
Annyit emlegettem Chengde-t, de az kimaradt, hogy hogyan is kell kiejteni. Én ugyanis a pinjin átírást használom, viszont ez nem a magyar nyelvhez lett kitalálva. Magyar tudományos átírás szerint Csengtönek kellene írni, de ezt többet nem fogom így leírni. Egyrészt mert éppenhogy…..
Már egy ideje nézegetem a fapados repjegyeket és végre találtam egy igazán jót, 16$ Oszakába. Az oda-vissza megvan 7000 Forintból. Zsírkirály. Elkezdtem szállásokat nézegetni, már össze is állt a fejemben, hogy 2 éjszaka tatamis szobában, két éjszaka kapszulahotelben, így…..
Lehet gasztroblogolásra kellene ráállnom, annyit írok már a kínai kajákról, de egyszerűen nem lehet betelni velük. Sok újdonságot azzal nem mondok, hogy a kínai ételeket nem úgy kell elképzelni, mint ahogy azt az otthoni gyorskajáldákban adják, az még csak a felszínt se…..
Kínai tanárom csak annyit mondott a barátkozásról, hogy "Egy dologtól óvakodj nagyon, ha egy kínai azt mondja neked hogy barátok lettetek. Akkor indul a lehúzás." Szóval félek a kínai barátoktól, de ettől függetlenül már sikerült lespanolni néhánnyal. Mindenki nagyon kedves,…..
Zsolt_ 2014.09.23 16:46:50
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
Zsolt_ 2012.09.26 11:27:49
@mallac: @kekec8: Vegigolvastam. Mi is nem hiheto ebben?
Zsolt_ 2012.09.26 11:50:29
@VT Man: Megkerdezhetlek, miben manipulal ez teged? Ha en ugy ereznem, hogy egy ilyen cikkel manipulalhato vagyok, surgosen elbujdokolnek es nem tennem kozze kommentben.
Zsolt_ 2012.09.27 13:11:53
@Monarch: Bocs, hogy egy ilyen cikket meg mindig nem tudok politikai eszkoznek tekinteni. Ha egy ilyen cikk manipulal teged, akkor manipulalhato vagy. Egy politikai baki aktualissa tette a temat, ennyi a kapcsolat. Ettol meg a tema a tema marad, nem pedig politika. Ebben a cikkben semmi nem utalt politikara. Es ha valaki ezt a cikket lehazugozza gondolkodas nelkul politikai indittatasbol, akkor pont hogy o volt mar manipulalva, paranoiassa teve...
Amikor megkaptam az első PC-m Linux híjján a 3.11-es Windows for Workgroups Windows-verzió kúszott fel először a gépemre, ami a kor kívánalmainak bőven megfelelt, Alatta dübörgött a 6.22-es DOS, ment az autoexec.bat és config.sys hekkelés, úgy szabadítottam fel a konvencionális…..
Zsolt_ 2012.09.10 15:04:00
Tisztelt blog!   Gyermeket várok. Amikor a vezetőség tudomást szerzett róla (10 hetes volt a babám), megírták helyettem a felmondásom, amit nekem alá kellett írnom. 4 órában voltam bejelentve, persze nem annyit dolgoztam, és nem is annyiért, így nem volt választásom.…..
Zsolt_ 2011.05.01 11:52:49
@Gera: Bocs az erős megfogalmazásért, de nem lennének ilyen vállalkozók, ha nem lennének ilyen birka emberek. Hát ne haragudjatok, de aláírogatni mindenfélét gondolkodás nélkül, nem vall sok körültekintésre. És akkor még finoman fogalmaztam. Miért nem értem én az ilyen embereket? :S
Zsolt_ 2011.05.01 12:07:03
@EddieCivic4g: Ha felmondást aláírsz, akkor felmondtál. Ha kirúgnak, azt indokolniuk kell, ami kamu esetén támadható utólag.
Zsolt_ 2011.05.01 12:08:15
@EddieCivic4g: Arról nem is beszélve, hogy ha ők rúgnak ki, akkor még van felmondási időd, ha Te mondasz fel, akkor nincs.
CzibereBlog Ending Credits 2011.01.24 21:19:00
Elérkezett a vég. A svéd félév január 15.-ével hivatalosan is befejeződött. Szép volt. A blogot ezzel a poszttal lezárom, nincs értelme itthonról, nem ide tartozó dolgokkal felhígítani a már megírt ötvenvalahány bejegyzést. Maradt néhány feldolgozatlan témám, de azok már…..
CzibereBlog Képes újság 2010.12.13 19:20:00
Szerencsém volt a kiutazással. A nyár végén az újdonsága miatt tetszett a svéd táj. Később a suli mellett (helyett) az őszben gyönyörködhettem. most pedig mindent ellep a félméteres hó. Nem akarok annyi képet megosztani, hogy amiatt egy Picasa vagy Indafotós albumot…..
Zsolt_ 2010.12.14 12:33:04
@czibere117: Akkor pláne respect... :)
CzibereBlog Rákkenroll 2010.10.21 11:05:00
Ez viszont a kezdődő honvágy jele. Én nem gondoltam volna, hogy az elektromos gitár így tud hiányozni két hónap után. Itt semmi zajkeltő eszköz nincs. A szomszédban egy lány szokott énekelni, rettenetesen rosszul. A musicaleket preferálja, de jobban tenné, ha valami kézimunkának…..
Zsolt_ 2010.10.21 12:11:16