Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzarvasJános

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rendes állásinterjú lényege, hogy jól el tudd magad adni a munkáltatónak. A toborzók persze átfutják az önéletrajzodat, hogy képbe kerüljenek azzal kapcsolatban, papíron milyen vagy. Ha azonban szemtől szemben kell számot adnod magadról, csakis rajtad múlik, hogy lesz-e…..
Már mi is hoztunk példákat arra, hogy a mesterséges intelligencia számos területen lehet meghatározó a közeljövőben, és most egy újabb elképzelés ütötte fel a fejét a technológiával kapcsolatban, ami egyfajta feladatnak is tekinthető: jó példát állítani a gyerekeknek. Úgy tűnik, hogy a gyerekek…..
Thomas Edison egyszer azt mondta, hogy „csak mert valami nem azt csinálja, amire tervezted, az nem azt jelenti, hogy haszontalan” és a történelem bebizonyította, hogy igaza volt. Amikor felfedezték a puskaport, növényvédőszernek szánták; a Viagra szívgyógyszernek készült; a dinitrogén-oxidot 72 éven…..
Ha belegondolunk, életünk egyharmadát munkavégzéssel töltjük, ami egészen hihetetlen. Ezért is fontos, hogy jól érezzük magunkat ezekben az órákban, és jobb, ha ezt a tanácsot Te is megfogadod, hiszen a nevetés számos jótékony egészségügyi hatása mellett nemcsak csökkenti a stresszt, de segít a…..
Kapcsolatokat építeni olyan, mint elfogyasztani egy-egy zöldséget: senkinek sem ez a kedvence, de tisztában vagyunk vele, hogy mennyire hasznos és emiatt  végeredményben mindenki rábólint. Vannak azonban akik szeretik a zöldségeket, ők pedig azt szajkózzák, hogy ha ezek a megfelelő módon vannak…..
A területen végrehajtott áttöréseknek köszönhetően több, mint valószínű, hogy egyre több helyre fogja magát befészkelni a mesterséges intelligencia. Az Information Age nemrégiben fel is kereste ezzel kapcolatban Adam Spearinget, a Salesforce európai, közel-keleti és ázsiai…..
Meglepő, hogy a szállítmányozás, a biztonság és az utazás területén létrejött összes technológiai vívmány ellenére a határellenőrzés során a világ még mindig egy darab papírt vesz alapul. Ausztrália azonban szeretné teljesen újragondolni a hagyományos nemzetközi utazási folyamatot a „Seamless…..
Nem csak a karrierlehetőségekben, hanem más téren is szeretnénk irányt mutatni Nektek, ezért a Schönherz Bázis új cikksorozatot indít, melynek keretein belül a popkultúra több szegletét, elsősorban olyan filmeket és sorozatokat mutatunk be változatos formákban, amik Titeket is…..
  Amikor összeállítod az újévi fogadalmaidat – többet megyek edzeni, egészségesebben fogok étkezni, többet fogok meditálni, stb. –, add hozzá a listához az „előrébb fogok lépni a munkahelyemen” pontot is! A legidőszerűbb alkalom az előlépésre a beszámoló ideje...
Nem csak a karrierlehetőségekben, hanem más téren is szeretnénk irányt mutatni Nektek, ezért a Schönherz Bázis új cikksorozatot indít, melynek keretein belül a popkultúra több szegletét, elsősorban olyan filmeket és sorozatokat mutatunk be változatos formákban, amik Titeket is…..
„Hát, elmegy” - ezt a bevett kifejezést használjuk, amikor nem akarjuk bevallani, hogy nem az aktuális munkánk az álmunk. Sok esetben nincs nagy jelentősége ennek a két szónak, mondjuk akkor, ha felakasztasz egy ruhadarabot a vállfára, és az féloldalasan lelóg, vagy ha a…..
2016-os visszatekintésében az App Annie weboldal érdekes következtetésekre jutott a mobilos alkalmazások gazdaságával kapcsolatban. Bár néhány korábbi trend még mindig jelen van, de akad néhány meglepetés is...
A munkáltatód mindent láthat, amit a munkahelyi eszközökön végzel. Bemutatunk néhány módszert, ami a segítségedre válhat az adataid védelmének érdekében...
Xavier Dolan sokáig nagy szenzációnak számított, hiszen egészen fiatal kora ellenére több figyelemreméltó művel szolgálta ki a nézőközönséget. Gondoljunk csak bele, hogy első egész estés filmje, a Megöltem anyámat készítésekor még a második ikszet sem töltötte be a…..
SzarvasJános 2017.01.25 22:26:05
@danialves: megint az van szerintem, hogy nagyjából hasonlókat gondolunk a filmről, csak máshonnan közelítünk az egész felé :)

Írtad egyébként, hogy érted, de nem érzed. Ez nem lehet, hogy azért van mert több filmben/sorozatban/könyvben/stb... előkerült már hasonló téma, és ezért szösszenetekből is összeraksz egy ilyen sztorit? Bennem legalább is így csapódott le a dolog egy kis gondolkodás után. Mert egyébként én tényleg nem láttam benne olyan tartalmat, amit korábban már ne tapasztaltam volna itt-ott.
Véget ért 2016, így itt az idő, hogy sorra vegyük az elmúlt 12 hónap valamennyi jó (és rossz) technológiai trendjét, valamint a jövőbe is tekintünk abból a célból, hogy megjósoljuk, mi vár ránk a következő év során. Most bemutatjuk azt a 10 kiemelt trendet, amelyek jó eséllyel nagy népszerűségre…..