Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós Kalocsai

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a szerecsenmosdatás. Karácsony Gergely úgy próbálja magyarázni a faszozós hangfelvételt, mintha a beszélő áldozatot hozna a kormányváltásért. Valójában leleplezte önmagát: kiderült, hogy egy cinikus mandátumvadász. Ha valaki veszi a fáradságot és meghallgatja az MSZP-P…..
Erős szlogent talált a DK, amely hétvégén mutatta be választási programját. Összehozzuk Magyarországot - ezt ígérte Gyurcsány Ferenc. Nem lesz könnyű dolga, de ő legalább megpróbálja. Nyert már választást, tudja, mi a tét. Megnéztük, mit kínál a Demokratikus Koalíció. Akkor nézzük a listát,…..
A felirat önmagáért beszél. Ugye, pontosan értjük, mit közöl velünk? Vagy elsiklottunk felette? Nem kellene... Vessenek kérem egy pillantást a fenti képre. Jobban mondva egy szombat óta sokfelé publikált képnek az általam kinagyított-kiemelt részletére. Arra a részletre, amely többet elmond…..
NemGogol A megvilágosodás ára 2017.09.18 19:42:18
  Méghogy "Magyarország miniszterelnök-jelöltje"? Nagyobb szerénységet!  Szombat óta tudjuk, hogy “Gyurcsány kormányzása nem csak gyenge, hanem elvszerűtlen is volt”. Ez a megfogalmazás mindenképpen a relevancia erejével kellene, hogy hasson, elvégre nem a Fidesz, hanem a szocialista párt vezető…..