Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmmarcell

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keverékünk állt oregánóból, grill zöldség fűszersóból, szárított medvehagymából, tengeri sóból, őrölt borskeverékból, és egy csipetnyi őrölt chili paprikából. Aztán érkeztek a zöldségek : Sárgarépa, gyökér, zeller, édes burgonya, cukkini, újhagyma, paprika, vöröshagyma, paradicsom. Na és a…..
Boldog születésnapot!     Babapiskóta, vanilia puding, mascarpone, eper, lime, cukor :) És egy ANYA!!! Köszönet!!!    ..
Tavaszi vegyesvágott, rákkal....   Minden,  ami van a boltban és zöldség, megveszed, összeszecskázod, megsózod, borsozod, olíva olajat ráhelyezel, majd megsütöd. A rákot (vagy bármit) megsütsz, és baromi jóóóóóóó!!!! És éljen a friss fűszer!  ..
Göngyölt csirkecomb filé, baconnal és sajttal töltve, grillezett paprikával, sült paradicsommal:    - tejfölt, fetasajtot, fokhagymát, házi snidlinget összekevertem, ez lesz majd a grillezett paprika tölteléke - csirkecomb filét fűszereztem (csirke fűszersó), szeletelt bacont és helyi…..
Pácolt szűz, fokhagyma mártás krokettel...
A tegnapi, első publikus blog után megkeresett a föld legidiótább zöldségese, és adott egy halom zöldséget, gyümölcsöt, ne ebből főzz. (az elsőt 202 ember nézte meg, nem rossz, és lehet osztani:) ) Hát tessék: Ananászos csirkemell, bazsalikomos, paradicsomos, fokhagymás rizzsel…..
Természetesen nagyon készültem a "nagy" ünnepre :) Kapott is a szép asszony egy csokor bazsalikomot:) Az egyik kedvencét főztem. Viktória-tavi sügér, spenótos bébirépával és barna rizzsel. A barna rizs nem tudom, hogy a kedvence e, de ezt kapta :) A recept, kis átalakítással a kedvenc éttermem…..
Tortilla szalámival, pulyka sonkával, paraszt sonkával, sajttal a titkos összetevővel (pirított hagyma) és házi chipssel, avagy Zalán szerint csipesszel :) Természetesen a fokhagymás tejföl nem hiányozhat róla :)..
Egy kis dombra lecsüCSÜLÖK !  ..
Balzsamecetes, paradicsomos madársaláta, sült kacsamell, pirított hagymával.    ..
"lopott" ötlet alapján, egy kicsit átalakítva :)     A Marcell fia nem vett részt a főzésben, Ő csak a szöveget írta (5éves), a hibákért elnézést :)..
Szabadság utáni első kreálmány :    ..
főzzünk családilag A segítőim: 2017.01.25 12:54:11
főzzünk családilag Az első ! 2017.01.25 09:47:34
Egy pizza története :..
Kicsi hugomnak próbaképpen:)  ..