Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sewa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha viszont megbüntettek, és alá is írod a helyszíni bírságot, azzal elismered, hogy elkövetted a szabálysértést; ezután már nincs is jogod fellebbezni ellene. Ha van rá bizonyítékod, hogy nem követted el azt, amivel vádolnak, semmiképpen ne írd alá. Ilyenkor feljelentést…..
sewa 2015.03.02 12:55:23
@eßemfaßom meg áll: de kicsit nagyobb az esélye, pl. ha Roma is vagy. Kb 10 éve tekerek csengő nélkül, de Budapesten ez valahogy még egy rendőrt sem zavart.
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
sewa 2009.09.29 12:18:45
@Kangörény_: ugye ha lenne megfelelő infrastruktúra a bicajosoknak, nem kellene szabálytalankodom. És ha kevesebb autós lenne csökkenne légszennyezés, az meg talán midennkinek jó.
sewa 2009.09.29 12:22:08
@tocibacsi: Valamint, Lipilee óta pontosan tudjuk, hogy milyen minden budapesti autós:
"vidéken lakik, folyamatosan költözik (tipikusan az egyszerűség kedvéért a munkába is magába viszi a kanapét és a sublótot), kis testi hibás gyereke van (uszonya van: naponta úszik, de odagyalogolni nem tud), öltönyben jár, bár szobafestő-mázoló (sok a szerszám meg a papír), gyenge pontja a befőtt (mindig tart magánál pár üveggel), zenerajongó, és sajnos a hosszú évek szobafestése-mázolása bizony belehelyezte a gerincbe azt a fránya csúzt."
A művészet az élet tükre-e, vagy micsoda? Woody Allen Könnyű zakóba és drapp kosztümbe öltözött pár lépked a motoros jachtra vezető lépcsőn. Lehetnének neves filmsztárok is, de ez senkinek nem tűnik fel, mert a csatorna partjánál áll még egy tucat űrhajókról mintázott,…..
Köztér Uszoda a Dunán 2009.05.11 07:00:00
Már írtam úszómedencéről, de akkor a zöldtetők hasznosítási lehetőségeiről volt szó. Most azonban egy olyan kézenfekvő dologról van szó, mely majdhogynem triviális: miért nem úszunk a Dunában? Mert 1) piszkos a vize, 2) erős a sodrása, 3) általában hideg a vize. Ezt azonban…..
sewa 2009.05.11 10:13:36
àlabeck Rizses kolbász 2009.03.09 16:13:00
Ez is egy hirtelen ötletből született gyors és (szerintünk) finom ebéd. Régebben is elmeséltem, hogy folyamatosan vadászunk valamilyen jó kolbászra, de ritkán sikerül találni. Nemrég vettünk egyet, ami elég jó volt, de amikor másodszor megláttam és meg is vettem ugyanazt a…..
àlabeck Reggeli: füstölt nyelv 2009.02.26 10:55:00
A kocsonyával főtt füstölt sertésnyelvből kitelt néhány reggelire, vacsorára való szendvics. Semmilyen kész felvágott nem vetélkedhet vele. Akár kemény tojással, akár egy kis tormával vagy mustárral, vékonyra szeletelve, vajas kenyérrel szerintem nagyszerű. A marhanyelv még…..