Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiragecikutyamajom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma szinte senki nem edzi magát Bruce Lee módszerével. Sőt nagyon úgy tűnik, hogy egy fantasztikus módszer tűnik el a felejtés feneketlen gyomrában, miközben nemzedékek sora nőtt fel a mester filmjein. Na, de nézzük meg, hogy miben is volt rendhagyó Lee edzésmódszere! Az oké, hogy zsákolt, meg…..
Karácsonykor minden kiderül: az is, hogy mennyire ismered a szerettedet, akit megajándékozol. Ezért is olyan nehéz a választás, de szerencsére egy testépítőnél nem nagyon lehet mellé lőni. Mint már megszokhattátok amiben tudunk, abban segítünk, úgyhogy jöjjön egy kis karácsonyi ajándék válogatás,…..
csiragecikutyamajom 2018.12.31 12:17:55
Mikor a barátaimmal testépítésről beszélek, szinte mindegyikük elmondja, hogy ő elsősorban a saját testsúlyos gyakorlatokat preferálja. Ennek szerintem három fő oka lehet: a nagy súlyokkal történő edzéstől úgy általában tartanak az emberek - nem tartják egészségesnek a „saját testsúlyos edzés"…..
A mi szakaszunk az ország legészakibb francia helyőrségébe érkezett, szinte az algériai határ mellé. A bázisunk a sivatag közepén volt, az utánpótlást repülővel kaptuk. Klimatizált sátrakban laktunk, mindenkinek volt egy 4 m2-es szobája. Vízből nem jutott sok, néha ásványvízben kellett zuhanyoznunk.…..
Augusztust szabadságon töltöttük, szeptembert meg gyakorlatozással a laktanyában. Közben mégis szerződést hosszabbítottam másfél évre, így volt a leglogikusabb. Adminisztrációs okok miatt legkorábban 2018 szeptemberében mehetek felvételizni a rendőrséghez, és az addig hátralévő időt pont kitöltöttem…..